Massmed medical

IT’S EPIC… MASSADA’s Nieuwste ‘faceguard’ voor het DNA in je huid! MASSMED is een nieuwe en innoverende cosmeceutische lijn van professionele behandelingen en produkten geformuleerd met natuurlijke, biocompatibele, geconcentreerde en uiterst effectieve werkzame stoffen.

13 producten

Van hoog naar laag sorteren

Anti-Aging (huidveroudering) verminder fijne lijntjes en rimpels

Op zoek naar een anti-aging crème of ander product dat rimpels en fijne lijntjes helpt te verminderen? MASSADA biedt diverse producten die de celvernieuwing stimuleert, de huid verstevigt en de aanmaak van collageen stimuleert. 

MASSMED is een nieuwe en innoverende cosmeceutische lijn van professionele behandelingen en produkten geformuleerd met natuurlijke, biocompatibele, geconcentreerde en uiterst effectieve werkzame stoffen. Massada toont aan dat de natuur in staat is om een estehtische medische behandeling met onmiddellijk effect en een preventieve werking te verschaffen voor duurzame , langdurige resultaten. Geschikt voor de huid die zeer veel hydratatie nodig heeft en waaraan veerkracht en stevigheid ontbreekt vanwege het natuurlijke verouderingsproces of door een externe blootstelling aan schadelijke externe factoren. 

Heb je een last van (voortijdige) huidveroudering? De volgende producten van MASSADA geven jouw huid de verzorging die hij nodig heeft om fijne lijntjes en rimpels te voorkomen en te verminderen. Je vindt hier serums, moisturizers en cleansers, crèmes, boosters en toners om tekenen van huidveroudering zoals fijne lijntjes en rimpels te voorkomen en te verminderen.

Natuurlijke ‘cosmeceutical’

Dit nieuwe en unieke, exclusieve parabeen vrije kuurproduct geeft reeds zichtbare resultaten na 14 dagen. Het is ontwikkeld op basis van zowel biologische-, holistische- als bio technologische ingrediënten, stuk voor stuk met een duurzame oorsprong. Het werkt op drie fronten aan anti-aging en een diepgaande huidverbetering, zowel op het niveau van het DNA, de huidcellen als de verschillende huid weefsellagen. Eén ding is zeker: met deze natuurlijke ‘cosmeceutical’ is je ware leeftijd vanaf nu niet meer af te lezen aan je huid! Die zit namelijk letterlijk ín je DNA verstopt!

Een holistische benadering tot schoonheid

Stuk voor stuk zijn alle MASSADA-producten ontwikkeld voor de verzorging, regeneratie, bio-stimulatie en instandhouding van een gezonde, mooie, opvallend stralende en vooral langdurig jeugdige huid. Dit heeft geresulteerd in een holistische lijn met heerlijke geurende producten, die alle zintuigen aangenaam prikkelen en die lichaam en geest daarmee in balans helpen brengen.

Alle formules zijn vrij van parabenen, alcohol en synthetische parfums. De producten zijn milieuvriendelijk, worden niet op dieren getest en bevatten uitsluitend natuurlijke ingrediënten.

Bijna alle formules zijn vrij van parabenen (en anders wat is toegestaan), alcohol en synthetische parfums. De producten zijn milieuvriendelijk, worden niet op dieren getest en bevatten uitsluitend natuurlijke ingrediënten. Alle Massmed producten zijn VEGAN.

Meer informatie over de geschikte producten? Neem dan een kijkje op onze Blog. Heb je behoefte aan een persoonlijk advies voor jouw droge of gedehydrateerde huid? Neem dan contact met ons op via de mail info@smoothandco.nl of telefonisch via +31 (0)33- 2600 100

Klant worden