MASSADA

Nieuw van Massada: Massmed Immaculate Cream

Hebben jouw klanten last van (vroegtijdige) huidveroudering, beginnende rimpels en huidverslappingen? Niet iedereen zit daarop te wachten! Pak daarom de huid aan met de nieuwe Massmed Immaculate Cream en herstel de natuurlijke balans tussen vandaag en morgen! Wat dat precies inhoudt en welke werkende stoffen de crème bevat lees je verderop in dit blog. 

Massmed Immaculate Cream Smart Bioretinol: een unieke vegan crème, ideaal voor gebruik in en na de zomer.

De Massmed Immaculate cream is een crème op volledig plantaardige basis. Hierdoor is de crème uniek en kan het zijn kunst uitvoeren op de huid. De crème is getest bij panelleden tussen de 45 en 65 jaar in de zomerperiode. Na 28 dagen 2 keer per dag de crème te hebben gebruikt, zag hun huid er gladder, egaler en jeugdiger uit, dankzij de verstevigende en perfectionerende eigenschappen. We kunnen dan ook concluderen dat de crème de ruwheid van de huid vermindert, de huid verzacht en rimpels en oneffenheden vermindert. Daarnaast verhoogt de plantaardige bioretinol de collageenproductie in de huid en remt oxidatieve stress, zonder irritaties. 

Andere voordelen van de Massmed Immaculate cream zijn:

 • Verhoogt de stevigheid
 • Werkt in op diepe huidlagen
 • Stevige, stralende, gevulde en elastische huid

Kortom: de huid voelt levendiger en zuurstofrijker aan en het resultaat is een gladdere, zichtbaar jonger uitziende huid.

Huidveroudering tegengaan met de werkende stoffen uit de Immaculate cream

Anti-aging crèmes hebben over het algemeen allemaal hetzelfde doel. Namelijk rimpels en fijne lijntjes verminderen. Het is dan ook belangrijk dat de crème die je gebruikt de collageen aanmaak een boost geeft en dat celvernieuwing wordt gestimuleerd. De Massmed Immaculate cream heeft de perfecte samenstelling die je door de combinatie van fijne ingrediënten meevoert naar het hart van de natuur. 

De actieve ingrediënten in de crème zijn allemaal van natuurlijke oorsprong. Zo vind je: 

 • Chlorella Vulgaris (Smart Bioretinol)
 • Living Stone
 • Ganoderma Lucidum
 • Calluna Vulgaris (Zomer heide)

Chlorella Vulgaris is ook wel een microalg die goed is voor het afweersysteem en antioxiderend werkt. Ganoderma Lucidum is een paddenstoel die krachtige eigenschappen zou hebben, zoals het bevorderen van het immuunsysteem en ontstekingsremmend. Het concentraat uit Calluna Vulgaris is in staat om in te werken op de genen om de huid te herstellen en de connectie tussen cellen te verbeteren. 

Naast actieve ingrediënten ook het aroma van de crème in balans

Niet alleen zijn de ingrediënten van natuurlijke oorsprong, ook de geur neemt je mee naar de natuur. Zo vind je aroma’s als iris, cederhout, mandarijn en ylang-ylang terug in de crème. Het aroma bestaat uit basisnoten, hartnoten en topnoten. In de topnoten vinden we citrustonen als mandarijn, in de hartnoten vinden we ylang-ylang en in de basisnoten vinden we iris en cederhout, poederachtige en houtachtige tonen.

Nog één keer de voordelen van de Massmed Immaculate cream op een rijtje:

 • Smoothes – vermindert ruwheid
 • Softens – vernieuwt de huid
 • Minimizes – minimaliseert vlekken op de huid
 • Hydrates – houdt de huid gehydrateerd in de diepere lagen
 • Brightens – Verheldert de huid
 • Versterkt de barrièrefunctie
 • Aroma die in harmonie en evenwicht is – biedt welzijn en ontspanning
 • 100% tolerantie – zelfs bij een gevoelige huid

Oftewel: een zeer geschikte huidcrème voor mensen waarbij huidveroudering zichtbaar wordt in de vorm van rimpels, een doffe huid en waar onregelmatigheden in de huid zichtbaar worden.

Over de Massmed medical productlijn

Massmed is een innoverende cosmeceutische productlijn waar professionele behandelingen meegegeven kunnen worden en die geformuleerd zijn met natuurlijke, biocompatibele, geconcentreerde en uiterst effectieve werkzame stoffen. Dat betekent een uiterst uniek kuurproduct van duurzame oorsprong. Massmed medical werkt op drie fronten aan huidveroudering en een diepgaande huidverbetering. Zowel op DNA niveau, als op huidcel niveau en tot slot de verschillende huid weefsellagen. 

Komen er regelmatig klanten over de vloer in jouw salon die last hebben van (vroegtijdige) huidveroudering? Probeer dan eens een behandeling met een serum, moisturizer, cleanser, crème, booster of toner van Massada, om fijne lijntjes en rimpeltjes te verminderen of zelfs te voorkomen. Deze producten kun je ook in jouw salon aanbieden voor een retailprijs.Heb je nog vragen over de nieuwe Massmed Immaculate cream? Of wil je meer weten over hoe je de Massmed medical productlijn kunt integreren in een gezichtsbehandeling? Neem dan contact met ons op door te mailen naar info@smoothandco.nl of te bellen naar +31 33 2204466 en onze ervaren schoonheidsspecialisten staan jou graag te woord.

Meer weten?

Wij vertellen je graag over onze producten

Blog producten

Related posts

MASSADA

Nieuw van Massada: Massmed DNAnature Serum

 - 

Rimpels? Onregelmatige huidtextuur? Huidverslappingen? Vrije radicalen worden vaak in één adem genoemd met belangrijke boosdoeners voor vroegtijdige huidveroudering. Niet iedereen zit daarop te wachten. Pak ze daarom aan bij de… Lees meer