massada the natural therapy
MASSADA

In drie Massada stappen op weg naar een jeugdige toekomst van je huid

Gezonde huidcellen zijn hét belangrijkste element voor een mooie, gezonde, stralende en langdurig jeugdige huid. Diverse externe invloeden zoals UV-licht, vrije radicalen en andere externe invloeden brengen echter schade toe aan onze huidcellen, hetgeen onvermijdelijk leidt tot een vroegtijdige huidveroudering. Dit kun je echter helpen voorkomen met een eenvoudige, maar oh zo doeltreffende driestappen gezicht verzorgingsroutine van de MASSADA Bio Cellular-lijn! 

De MASSADA Bio Cellular-lijn combineert de meest hoogwaardige natuurlijke actieve ingrediënten met het geavanceerde Massada TM Complex. Dit is een exclusief anti-verouderingscomplex in de vorm van een rijk serum, voor een zichtbaar jongere, energieke en diep gehydrateerde huid. Het bevat vitamines, mineralen en minerale zouten die intensief voeden en grondig regenereren, waardoor je huid opvallend jonger, zachter en stralender wordt. De samenstelling bevat natuurlijke soja, rozenbottel, ginkgo biloba, paardenkastanje, palmarosa en minerale zouten. Het MASSADA TM Complex kan met bijna alle producten uit de Bio Cellular lijn worden gecombineerd.

Een ‘powerboost’ voor gezonde huidcellen

Alle producten uit de Massada Bio Cellular Line zorgen voor een diepe regeneratie, stimulatie en verhoging van de energie van je huid. Ze voorkomen de werking van het zogeheten Tyrosinase enzym. Dit enzym is verantwoordelijk voor de rijping en degeneratie van je huid. De Bio Cellular producten vernieuwen je huidweefsels, vertragen het cel verouderingsproces, verminderen rimpels, egaliseren je teint en verhelderen huidverkleuringen. De krachtige antioxidant werking minimaliseert de effecten van vrije radicalen.

Drie stappen plan

Met de onderstaande drie stappen reinig je je huid 1 á 2 keer per week in de diepte door middel van een natuurlijke gezichtscrub, voedt je deze intensief met een rijk en regenererend masker en bescherm je je gezichtshuid dagelijks tegen cellulaire huidveroudering met behulp van een hoogwaardige 24-uurs crème.

Stap 1: Diepte reinigen

Begin je verzorgingsroutine met het nat maken van je huid en het aanbrengen van de MASSADA Bio Cellular Cell Renewal. Deze natuurlijke gezicht scrub verwijdert dode huidcellen en zorgt voor een intensieve celvernieuwing. De formule op basis van amber, gember, zout uit de Himalaya, mirre en extract van gojibessen verbetert je teint, helpt littekens, rimpels en onregelmatigheden verminderen, verbetert de vitaliteit en het natuurlijke beschermmechanisme van je huid en geeft je direct een mooie ‘healthy glow’!

Stap 2: Celregeneratie  

Het nieuwe MASSADA Bio Cellular Rose Intensive Gel Mask is speciaal ontwikkeld om het huid verouderingsproces te helpen vertragen. De samenstelling op basis van onder andere rozenbottel olie, ginkgo biloba, paardenkastje- en sneeuwklokjes-extract en de vitamines A en C maakt je huid steviger, simuleert de aanmaak van huid eigen elastine, voorkomt verslapping, egaliseert je teint, stimuleert het natuurlijke beschermmechanisme van je huid en activeert je huid celregeneratie. Het zijn veel beloftes in één masker, maar zien én voelen is geloven!

Stap 3: Beschermen, hydrateren en voeden

Om je ritueel compleet te maken, sluit je dit af met het aanbrengen van MASSADA’s Bio Cellular Total Regenaration Cream.  Hiermee is je huid 24 uur gehydrateerd, gevoed en beschermd tegen celullaire huidveroudering. Deze rijke crème bevat soja-extract en rozenbottel voor het helpen verminderen van rimpels en huidverkleuringen. Het toegevoegde  Massada TM Complex, rijk aan vitamines en mineralen, bestrijdt de tekenen van vroegtijdige huidveroudering, dankzij een krachtige antioxidant werking.

Wekelijkse kuurbehandeling voor een directe én langdurig jeugdige huid!

De combinatie van dit trio uit MASSADA’s Bio Cellular-lijn vormt een doeltreffende wekelijkse kuurbehandeling die je eenvoudig thuis kunt doen. Hiermee wordt een opvallend jeugdige huid op een non-invasieve en vooral no-nonsense wijze werkelijkheid. Geen loze beloftes of slechts kortdurende effecten, maar in plaats daarvan zowel direct zichtbare huidverbetering als een opvallend jeugdige en gezonde huid op de lange termijn!

Meer weten over Massada Bio Cellular Line?

Wij vertellen je graag over onze producten

Blog producten

Related posts