Bio Celular

Herstelt het natuurlijke evenwicht van je huid dankzij een krachtige antioxidant werking. De producten regenereren je huidweefsels, revitaliseren en versterken je huid. Heeft ECOCERT-label: Dit is de beste waarborg voor natuurlijke- en ecologische cosmetica. Alle producten zijn VEGAN.

17 producten

Van hoog naar laag sorteren

De ECOCERT-gecertificeerde lijn in de strijd tegen celveroudering

MASSADA streeft naar een gezonde huid voor iedereen en jouw huidverbetering start met Bio Cellular productlijn. Je vindt hier moisturizers, exfolianten, oogcrèmes, serums, maskers en oog en lipverzorging die zijn ontworpen om jouw huid dagelijks gezond te houden. De Bio Cellular producten zijn geschikt voor iedere huidconditie, dus voor de normale huid, maar ook de vette of droge huid. Je huid is weer in balans met Bio Cellular!

Bio Cellular huidverzorging voor iedere huid!

De ECOCERT-gecertificeerde lijn in de strijd tegen celveroudering. De MASSADA Bio Cellular-lijn herstelt het natuurlijke evenwicht van je huid dankzij een krachtige antioxidant werking. De producten regenereren je huidweefsels, revitaliseren, versterken je huid en voorzien deze van een voelbaar én zichtbaar hernieuwde energie. Alle producten uit deze lijn dragen het ECOCERT®-keurmerk. Producten met dit keurmerk bevatten natuurlijke ingrediënten, afkomstig uit biologische teelt. Bij dit keurmerk dienen producten bovendien ten minste 95% aan ingrediënten van natuurlijke oorsprong te bevatten. Deze producten zijn geschikt voor iedere huid.

Een holistische benadering tot schoonheid

Stuk voor stuk zijn alle MASSADA-producten ontwikkeld voor de verzorging, regeneratie, bio-stimulatie en instandhouding van een gezonde, mooie, opvallend stralende en vooral langdurig jeugdige huid. Dit heeft geresulteerd in een holistische lijn met heerlijke geurende producten, die alle zintuigen aangenaam prikkelen en die lichaam en geest daarmee in balans helpen brengen.

Alle formules zijn vrij van parabenen, alcohol en synthetische parfums. De producten zijn milieuvriendelijk, worden niet op dieren getest en bevatten uitsluitend natuurlijke ingrediënten. Alle Bio Cellularproducten zijn VEGAN!

Meer informatie over de geschikte producten? Neem dan een kijkje op onze Blog. Heb je behoefte aan een persoonlijk advies voor jouw droge of gedehydrateerde huid? Neem dan contact met ons op via de mail info@smoothandco.nl of telefonisch via +31 (0)33- 2600 100

Klant worden