Ralph moorman - smooth and co
GEMOLOGY

Lezing Ralph Moorman & Drs. Bozou; Edelstenen & Mineralen, dé cosmetische bronnen van de toekomst, voor tijdloze schoonheid én ‘beauty from inside out’!

Uitnodiging lezing GEMOLOGY COSMETICS:

Edelstenen & Mineralen, dé cosmetische bronnen van de toekomst,
voor tijdloze schoonheid én ‘beauty from inside out’!

Maandag 24 september 2018, Eemnes

Mineralen vormen steeds vaker een belangrijke bron van cosmetische ingrediënten, voor zowel uiterlijke schoonheid als ‘beautyfood’, oftewel schoonheid van binnen uit. Op maandag 24 september a.s. organiseert Smooth & Co in Eemnes een spraakmakend event rondom GEMOLOGY COSMETICS voor professionals in de schoonheidsbranche. Ontdek de energetische en therapeutische eigenschappen van mineralen en edelstenen en ervaar wat deze doen voor de huid, zowel van buitenaf als van binnen uit!

Al sinds de oudheid worden kostbare mineralen in de vorm van o.a. edelstenen gebruikt vanwege hun magische, energetische én therapeutische eigenschappen. Tegenwoordig vormen ze steeds vaker een belangrijke natuurlijke bron bij de samenstelling van hoogwaardige huid verbeterende producten. Voor GEMOLOGY COSMETICS zijn ze dé belangrijkste ingrediënten voor het optimaliseren van natuurlijke en vooral tijdloze schoonheid.

Mineralen, onmisbaar voor een gezonde én langdurig jeugdige huid

De huid heeft dagelijks een hoeveelheid mineralen nodig waaronder silicium, calcium, ijzer, magnesium, kalium, zwavel, zink en chroom. Deze pure en krachtige bestanddelen met vele voordelen voor de huid zijn wetenschappelijk bewezen. Door de voordelen voor de huid uit de kern van deze mineralen te halen, bieden de producten en salonbehandelingen van GEMOLOGY COSMETICS de huid hoogwaardige actieve bestanddelen die nodig zijn om langdurig vitaal, jeugdig, stralend en gezond te blijven. Alle producten zijn vrij van parabenen, propyleenglycol en (ethanol)alcohol en hebben stuk voor stuk aangename texturen met een verfijnde en subtiele geur beleving dankzij fruit- en plantenextracten en essentiële oliën.

Presentatie Drs. in de Biologie Jean-Claude Bozou

Op maandag 24 september a.s. organiseert Smooth & Co in Eemnes een UNIEK event voor professionele schoonheidsspecialisten, waarbij kennis kan worden gemaakt met de geavanceerde producten en behandelingen van GEMOLOGY COSMETICS. Speciaal voor dit event komt de Franse Drs. in de Biologie Jean-Claude Bozou naar Nederland om een presentatie te geven, gebaseerd op de nieuwste technologieën op het gebied van extractie methodes van mineralen en edelstenen, de originele bronnen van sporenelementen en hun waardevolle energetische en therapeutische eigenschappen voor de huid. Ervaar alle ins en outs van dit hoogwaardige Franse cosmeticamerk en de unieke, volledig op maat samen te stellen behandelingen die tijdens dit event tevens uitgebreid zullen worden gedemonstreerd.   

Lezing Ralph Moorman over ‘beauty from inside out’

Voeding is tegenwoordig meer dan ooit functioneel als een geïntegreerd, wellness verhogend- en schoonheidsbevorderend onderdeel van onze algehele lifestyle en ons welzijn. Een uitgebalanceerde en gevarieerde voeding komt niet alleen de gezondheid ten goede, maar uit zich tevens in de conditie van de huid. Door de inname van de juiste nutriënten kun je ervan binnen uit dus mede voor zorgen dat je huid stralend, jeugdig en gaaf voor de dag komen én dat je gezond blijft (ofwel dit weer opnieuw wordt). Tijdens het event zal Ir. Ralph Moorman een lezing verzorgen over ‘schoonheid van binnen uit’ waarbij onderwerpen zoals hormonen, ontstekingen, glycatie en oxidatie uitvoerig aan bod komen! www.ralphmoorman.nl

Edelstenen, dé cosmetische ingrediënten van de toekomst!

Ontdek op 24 september a.s. waarom mineralen en edelstenen dé cosmetische ingrediënten van de toekomst zijn voor de komende 10 jaar! Na afloop is er uiteraard alle tijd en aandacht om vragen te stellen en meer informatie te ontvangen over de mogelijkheden om met GEMOLOGY COSMETICS te gaan werken in uw salon.

Agenda:

-12.15u.: Ontvangst
-12.30u.: Ralph Moorman – Lezing over ‘schoonheid van binnen uit’ met de onderwerpen hormonen, ontstekingen, glycatie en oxidatie.
-13.30u: Koffie/theepauze
-13.45u.: Lezing Jean-Claude Bozou, Drs. in de Biologie
-15.15u.: Drinks, Talks & Questions

Wil je erbij zijn?

-Maandag 24 september 2018 van 12h15 t 16h
-Trainingscenter Smooth & Co BV – 
Eemweg 31-19, 3755 LC te Eemnes

Op zoek naar een cosmetica merk en wil je informatie ontvangen over de cosmetische ingrediënten en mogelijkheden om met GEMOLOGY COSMETICS te gaan werken in je salon. Vul dan onderstaand formulier in en vertel ons waarom je geïnteresseerd bent,  je ontvangt voor 10 september een mail of je erbij bent. 

Graag bemachtig ik een unieke plek!

Vertel ons waarom je geïnteresseerd bent in Gemology.

Blog producten

Related posts