Lycon wax
LYCON

De supersnelle, zijdezachte en aromatisch geurende SPA-wax behandelingen voor drukke mensen!

In onze hectische maatschappij is tijd kostbaar en multitasking eerder regel dan uitzondering. Er goed en verzorgd uitzien tijdens deze drukke levensstijl blijft daarbij een belangrijk aspect. LYCON biedt met de LYCOtec Lunchtime Wax Treatments supersnelle Spa-waxbehandelingen die tijdens de lunchpauze kunnen worden ondergaan. Combineer het eten van je broodje met deze beauty-treatments en je bent weer optimaal verzorgd en ‘good to go’ binnen slechts 30 minuten! 

Zachte waxen met een heerlijke, warme vanille & kokosgeur
Waxen wordt vaak als pijnlijk en daardoor onplezierig ervaren. De LYCOtec Hot Waxen zorgen tijdens de LYCOtec Lunchtime Wax Treatments echter voor een regelrechte Spa-sensatie. Dit komt door de milde samenstellingen, flexibele texturen, lage gebruikstemperaturen, de flinterdunne wijze van applicatie en niet in de laatste plaats door de heerlijke, warme vanille & kokosgeurbeleving! De LYCOtec Lunchtime Wax Treatments zijn mogelijk met de onderstaande waxvarianten:

Nieuw: Waxen zonder strips  met LYCOtec White Hot Wax en Super Berry Hot Wax
Een Lunchtime Wax Treatment met de LYCOtec White Hot Wax is een snelle, doelgerichte waxbehandeling die zonder het gebruik van strips wordt gedaan. Deze unieke waxsoort kan heel dun worden aangebracht op reeds een lage temperatuur. De wax droogt snel, blijft flexibel op de huid en breekt dus niet zodra deze door de Lycon Waxing Professional wordt verwijderd. De LYCOtec Hot Wax verwijdert zelfs heel stugge haren vanaf een lengte van slechts 1 mm en dat vrijwel geheel pijnloos. LYCOtec Superberry Hot Wax is de nieuwste waxsoort van Lycon. Deze hightech formule bevat titanium dioxide, is super zacht, heel elastisch en breekt niet tijdens het verwijderen. Deze wax wordt aangebracht op lage temperaturen. LYCOTec Superberry Hot Wax verwijdert moeiteloos haar op o.a. de benen vanaf 1 mm haarlengte en dat eveneens zonder het gebruik van strips. Dit staat garant voor een professionele en vrijwel pijnloze waxervaring. Deze wax is ook heel geschikt voor het waxen van het gezicht en de zeer gevoelige huid.

LYCOtec White Strip Wax
Een Lunchtime Wax Treatment met de LYCOtec White Strip Wax is de meest nieuwe generatie, hightech strip waxen, welke eveneens in een slechts heel dun laagje wordt aangebracht op de huid. De toevoeging van titaniumdioxide en micro mica in deze wax zorgt voor een extra zachte en effectieve waxbehandeling, zonder restjes wax op de huid achteraf. Deze methode is heel geschikt voor grote oppervlakken zoals de benen, armen, rug en torso bij mannen. Ook voor heel gevoelige huiddelen zoals de bovenlip en bikinilijn is dit de ideale waxbehandeling.

LYCON Lunchtime Waxing voor o.a. gladde benen, bikinilijn, bovenlip en haar vrije oksels
De professionele lunchtime wax-methodes met de heerlijk aromatisch geurende LYCON LYCOtec Waxen worden uitgevoerd in de salons van de LYCON Waxing Professionals. Hiermee kunnen ongewenste haartjes bij o.a. bikinilijn, benen, wenkbrauwen, armen, oksels, bovenlip het torso en de rug van mannen reeds vanaf een haarlengte van 1 mm worden verwijderd, zonder een rode of geprikkelde huid. Dit alles bovendien reeds op hele lage temperaturen. Het haar blijft weken lang weg en de huid voelt perfect glad en schoon aan, zonder stoppels, jeuk of ingegroeide haren!

De unieke eigenschappen van de professionele LYCOtec White Waxen:

  • Lunchen en waxen slim combineren!
  • Waxen reeds mogelijk vanaf een haarlengte van 1 mm!
  • Nagenoeg pijnloze, supersnelle wax behandelingen voor zowel vrouwen als mannen
  • De waxen worden in een heel dunne laag aangebracht op lage temperaturen
  • Zacht voor de huid, zonder roodheid of irritaties achteraf
  • Geen waxrestjes op de huid na de behandeling
  • Een keuze uit een wax behandeling met of zonder strips
  • Effectief waxen combineren met een gevoel van wellness, dankzij de onweerstaanbare aromatische geur beleving van vanille en kokos!

Meer weten?

Wij vertellen je graag over onze producten

Blog producten

Related posts

PINKINI Brazilian wax and care cosmetics LYCON
LYCON

PINKINI™BRAZILIAN CARE BY LYCON

 - 

DE ULTIEME BRAZILIAN CARE-COLLECTIE Een mix van drie krachten – Wetenschap, Natuur én Schoonheid!   Bij LYCON hebben we een lange traditie van vele wereldprimeurs en een onovertroffen reputatie voor… Lees meer

Volg ons op Instagram