Lycotec White Hot Wax 500 gr.

100% kokos wit!
POP - N - GO TRAYS 500 gr
Heerlijk geurend! VEGAN Wax voor de zeer gevoelige huid en klanten met een allergie! Een high-techformule met een nieuwe generatie synthetische wax, titanium dioxide, super smooth, zeer elastisch en breekt niet. Wordt aangebracht op zeer lage temperaturen. LYCOtec Hot Wax verwijdert moeiteloos haar vanaf 1 mm haarlengte. Zeer geschikt voor het waxen van het gezicht maar ook voor oksels, bikinilijn en grote oppervlaktes zonder strips. Het haar blijft wekenlang voor 100% weg en de huid voelt perfect glad en zacht aan, zonder stoppels, jeuk of ingegroeide haren! Professionals vertrouwen op LYCON voor een volledig en haarvrij resultaat voor alle soorten haargroei!
Lees meer
€ 17,50

Producteigenschappen

  • Australian made Australian made
  • Lycon Quality Guarantee Lycon Quality Guarantee
  • Not tested on animals Not tested on animals

De harde wax van LYCON kan vele keren opnieuw worden verwarmd, zonder dat de superieure grip, flexibiliteit of het comfort worden beïnvloed. De TEC waxen van LYCON zijn geschikt voor de zeer gevoelige huid en voor het waxen van grote oppervlaktes zonder strips! VEGAN WAX voor de salon die alleen met producten wilt werken die geen dierlijke ingrediënten bevatten.

Full body wax verwijdert alle haren vanaf 1 mm.
Maak de huid schoon met LYCOTANE Skin Cleanser. 2. Masseer de te behandelen huid goed in met een beetje PRE-WAXING OIL, de olie zorgt er voor dat de wax alleen aan de haartjes trekt en niet aan de huid zelf, zodat een behandeling voor een klant comfortabel en nagenoeg pijnloos wordt. 3. Breng de wax in gedeeltes aan op de huid met de afgeronde kant van de spatel, TEGEN de haargroei richting in. 4. Verwijder de wax met een snelle beweging, tegen de haargroei richting in. 5. Reinig de huid met LYCOTANE Skin Cleanser, hiermee sluiten de poriën. 6. Als laatste masseer je de huid in met de Soothing Cream, Tea Tree Sooth of Aloe Vera Gel. TIP! Gebruik de LycoJET als nabehandelingswax voor alle verfijnde en donshaartjes, geen pincet meer nodig. (Niet te gebruiken bij een hypo allergeen huid.)
Meer informatie
Artikelnummer 1HL0151
Beschrijving Inhoud POP - N - GO TRAYS 500 gr
Textuur synthetische wax
Haar- huidconditie alle huidtypes, Dons, gevoelige huid, hypo allergeen, Stug
Kenmerk dierproefvrij, glutenvrij, notenvrij, vegan
Waxsoorten lycoTEC
producttype wax

Wij bieden

Hulp nodig? +31(0)33 260 0100

  • Unieke merken en producten
  • Op werkdagen voor 15u besteld, volgende dag in huis
  • Uitgebreid aanbod van trainingen
  • veilig betalen 
En deze?