Massada foundation en concealer mineral make-up
MASSADA

MASSADA’S BOTANIC & MINERAL CONCEALER

De volledige dekkende serum-concealer. MASSADA’s Botanic Mineral concealer is geschikt voor alle huidtypes, zélfs de meest gevoelige huid. Het bevat een natuurlijke formule met maar liefst 99% natuurlijke ingrediënten.

Bevat natuurlijke pigmenten die een egale en langdurige dekking biedt en tegelijkertijd de tere huid rond de ogen verzorgt. De formule bevat heermoesextract voor het verminderen van wallen, Ginkgo Biloba voor versterking, en Chia- en Shea-extracten voor bescherming en diepe hydratatie. Het laat de huid ademen zonder poriën te verstoppen, voor een vlekkeloze finish en volledige camouflage.

Wat houdt botanic & mineral nou eigenlijk in?

Botanic & Mineral verwijst naar make-up en huidverzorgingsproducten die zowel natuurlijke plantaardige (botanische) ingrediënten als mineralen bevatten, wat bijdraagt aan de effectiviteit en huidvriendelijkheid van deze producten. Het combineert de voordelen van plantenextracten en mineralen voor zowel make-up als huidverzorging.

De combinatie van natuurlijke botanische ingrediënten en mineralen verwijst naar het gebruik van twee soorten componenten in een product:

Natuurlijke botanische ingrediënten: Dit zijn plantaardige stoffen die afkomstig zijn uit planten, zoals kruiden, bloemen, zaden, en bladeren. Deze ingrediënten kunnen verschillende voordelen voor de huid hebben, zoals hydratatie, kalmering, voeding en bescherming. Ze worden vaak gebruikt om de huid te verzorgen en te verbeteren.

Mineralen: Deze zijn afkomstig uit natuurlijke minerale bronnen en kunnen verschillende eigenschappen hebben, zoals lichtreflectie, dekking en absorptie van overtollige oliën. Mineralen worden vaak gebruikt in make-upproducten, zoals foundation en concealer, omdat ze een natuurlijke uitstraling geven en de huid een egale teint geven.

Dus, wanneer een product aangeeft dat het een combinatie van natuurlijke botanische ingrediënten en mineralen bevat, betekent dit dat het zowel plantaardige als minerale elementen gebruikt om de voordelen voor de huid te maximaliseren en een gezonde, stralende uitstraling te bevorderen.

Wat zijn de werkzame stoffen in de botanic & mineral concealer?

Onze Botanic & Mineral concealers zitten boordevol krachtige actieve ingrediënten om jouw klanten een verbluffend resultaat te bieden. De heermoes in deze concealers is een echte topper in het verminderen van zichtbare wallen en zwellingen, vooral rond de ogen. Deze krachtige plant bevordert de bloedcirculatie en verstevigt het weefsel, wat resulteert in een aanzienlijke afname van wallen.

Ginkgo biloba, een ander ster-ingrediënt, staat bekend om zijn versterkende eigenschappen, met name als het gaat om het stimuleren van de bloedcirculatie en het verbeteren van de gezondheid van de bloedvaten. In huidverzorgingsproducten en cosmetica biedt Ginkgo biloba bescherming voor de huid tegen schade door vrije radicalen en bevordert het de algehele gezondheid van de huid. De antioxidante eigenschappen van Ginkgo biloba zijn een krachtig wapen tegen huidveroudering, omdat ze helpen bij het bestrijden van schade door vrije radicalen.

Bovendien bevatten onze concealers chia en shea, die de huid diep hydrateren en beschermen tegen schadelijke externe invloeden. Hierdoor krijgt de huid van je klanten de ultieme verzorging en blijft ze er stralend uitzien. Kortom, onze concealers bieden een complete oplossing voor een frissere en jeugdiger uitziende huid.

Voordelen:

  • Onze concealer zorgt voor een zorgvuldige en effectieve camouflage van zowel vasculaire (paarse of blauwe) als gepigmenteerde (bruine) donkere kringen onder de ogen.
  • Naast het verbergen van onvolkomenheden, heeft deze concealer een verhelderend effect op de huid en voorziet deze van hydratatie zonder de nadruk te leggen op expressielijnen.
  • Met een langhoudende formule die bestand is tegen water, vocht en zweet, kun je de hele dag rekenen op een frisse uitstraling.
  • De concealer stabiliseert de vochtbalans van je huid, wat resulteert in een aangenaam en comfortabel gevoel gedurende de dag.

Daarnaast biedt onze concealer nog extra voordelen:

  • Het bevat een natuurlijke formule met maar liefst 99% natuurlijke ingrediënten.
  • Onze formule is vrij van ongewenste stoffen zoals siliconen, kleurstoffen, kunstmatige geuren en parabenen.
  • De concealer heeft een verzorgend serum met een lichte textuur en hoge dekking voor een stralende huid.
  • Het is dermatologisch en oftalmologisch getest om de veiligheid te waarborgen.
  • Onze veganistische vriendelijke formule blijft langdurig zitten en is bestand tegen water, vocht en zweet.
  • De concealer komt in een milieubewuste verpakking vervaardigd uit recyclebaar plantaardig materiaal.

Massada’s concealer verkrijgbaar in 2 kleuren

Nr. 1: Middelmatig beige met gele ondertonen. Aanbevolen voor een huid met gouden ondertonen.
Nr. 2: Middelmatig beige met roze ondertonen. Aanbevolen voor een huid met een kaneelkleurige ondertoon.

Ontdek de krachtige combinatie van Mineral Foundation en Serum Concealer voor de perfecte look!

De Botanic Mineral Foundation van MASSADA is geschikt voor alle huidtypes, zelfs de meest gevoelige. Deze zijdezachte vloeibare foundation bevat 100% natuurlijke actieve ingrediënten, biedt SPF-bescherming en is verrijkt met extracten zoals gember en chia. De revolutionaire make-up serum biedt volledige dekking, bescherming en hydratatie en is verkrijgbaar in 4 kleuren.

De formule is verrijkt met:

  • Chiazaadextract: Dit ingrediënt staat bekend om zijn hydraterende eigenschappen en het vermogen om de huid te voeden, waardoor deze er gezonder en stralender uitziet.
  • Gemberextract: Gember is rijk aan antioxidanten en staat bekend om zijn vermogen om de huid te beschermen tegen vrije radicalen en schade door UV-straling.
  • Parelpoederextract: Parelpoeier staat bekend om zijn verlichtende eigenschappen en kan helpen bij het verminderen van onregelmatige huidskleur en het creëren van een stralende teint.
  • Silica: Silica staat bekend om zijn vermogen om de huid een gladde en zachte textuur te geven, waardoor de foundation gemakkelijk kan worden aangebracht en een egale uitstraling biedt.
  • Minerale pigmenten: Minerale pigmenten worden vaak gebruikt in make-up vanwege hun natuurlijke oorsprong en het vermogen om een gelijkmatige en duurzame dekking te bieden zonder de huid te irriteren.

De Foundation in verkrijgbaar in deze 4 kleuren;

– Basis nr. 0 Aanbevolen voor een huid met een lichte beige tint.
– Basis nr. 1 Aanbevolen voor een huid met een gouden tint.
– Basis nr. 2 Aanbevolen voor een huid met een kaneelkleurige tint.
– Basis nr. 3 Aanbevolen voor een huid met een olijfkleurige tint.

Meer weten?

Wij vertellen je graag over onze producten

Blog producten

Related posts

massada natuurlijke ingredienten
MASSADA

Nieuwe Massada foundation N.0

 - 

Massada, het huidverzorgingsmerk van hoogwaardige kwaliteit, biedt niet alleen heerlijke verzorgingsproducten. Daarnaast bevat het assortiment van Massada Botanic & Mineral Foundation.  De Mass colour foundation productlijn van Massada lanceert een… Lees meer