Mineral Make-up

MASSADA's Botanic Mineral Foundation is geschikt voor alle huidtypes, zélfs de meest gevoelige huid. Een zijdezachte vloeibare Foundation met 100% natuurlijke actieve ingrediënten en SPF bescherming. Een revolutionair Make-up Serum die volledig dekt, beschermt en hydrateert. Resultaat een natuurlijke look!  

6 producten

Van hoog naar laag sorteren

Make-Up Minerale Foundation

MASSADA's Botanic Mineral Foundation is geschikt voor alle huidtypes, zélfs de meest gevoelige huid. Een zijdezachte vloeibare Foundation met 100% natuurlijke actieve ingrediënten, spf bescherming en extracten zoals gember en chia. Een revolutionair Make-up Serum die volledig dekt, beschermt en hydrateert. Resultaat een natuurlijke look!

Massada foundation voor iedere huid

Beschikbaar in 3 kleuren en is geschikt voor alle huidtypes. Natuurlijk dermatologisch getest en is siliconen en glutenvrij. De goed presterende foundation zit vol met actieve ingrediënten, is vegan en 100% gevuld met natuurlijke ingrediënten. Natuurlijke en langdurig dekkend effect, beschermt de huid met spf15, hydrateert en voedt! Biedt een soepele, stralende en gelijkmatige gloed en minimaliseert poriën en imperfecties. Laat de huid er verjongd, stevig, gezond en stralend uitzien. APPROVED BY ECOCERT-COSMOS PROTECTS YOUR SKIN AND THE ENVIRONMENT

Wil je meer weten over Massada's natuurlijke huidverzorgingsproducten? Neem dan een kijkje op onze blog. Heb je behoefte aan een persoonlijk advies? Smooth & Co is bereikbaar op tel.nr. +31(0)332600100 of mail info@smoothandco.nl.

Waarom make-up bij Massada online?

Mineralen Foundations komen voort uit kwalitatief onderzoek en bevatten enkel hoogwaardige natuurlijke ingrediënten en technologieën die een wetenschappelijk bewezen positief effect hebben op de huid. Massada een holistische huidverzorgingslijn met heerlijke geurende producten (aroma's), die alle zintuigen aangenaam prikkelen en die lichaam en geest daarmee in balans helpen te brengen. Meeste formules zijn vrij van parabenen, alcohol en synthetische parfums. De producten zijn milieuvriendelijk, worden niet op dieren getest en bevatten uitsluitend natuurlijke ingrediënten. Alle VEGAN huidverzorgingsproducten zijn aangegeven in onze webshop.

Klant worden