massada neluhm lijn silk
MASSADA

Massada biedt vitaliteit 2.0 voor een stralende huid met de synergetische kracht van Zijde en Lotusbloem!

De Lotusbloem heeft een euforiserend effect én heeft als werkstof de reputatie dat deze zorgt voor een stimulerende uitwerking op zowel lichaam als geest. De natuurlijke olie, afkomstig uit deze tot de verbeelding sprekende waterlelie, zorgt bovendien voor een intensief gerevitaliseerde, egale en opvallend jeugdige huid. Hetzelfde geldt voor Zijde-extract. Dit natuurlijke ingrediënt laat je huid letterlijk zijdezacht aanvoelen en er vitaal en stevig uitzien. Om deze redenen heeft MASSADA Zijde- en Lotus bloem extracten geselecteerd als twee van de belangrijkste ingrediënten voor haar geavanceerde Neluhm Gezichtsverzorgingslijn!

Neluhm is de naam van een uniek ingrediënt, dat echter veel meer is dan slechts één enkel actief bestanddeel. Het bestaat uit natuurlijke activators die je huid voorzien van die rijke voedingsstoffen, die van essentieel belang zijn zodat je huidcellen met succes hun werk kunnen doen, om jou stralend en vitaal voor de dag te laten komen. Twee van de meest belangrijke werkstoffen in dit unieke ingrediënt zijn de extracten van Zijde en Lotusbloem.

‘Silksation‘ voor een zijdezachte en opvallend stevige huid
Wie het woord zijde hoort, krijgt vrijwel onmiddellijk associaties met het comfortabele, letterlijk zijdezachte gevoel dat dit natuurlijke materiaal met zich meebrengt. Zijde staat verder voor streling, tederheid, een aangenaam huidgevoel en vederlichtheid. Stuk voor stuk woorden die perfect passen bij de Neluhm-producten van MASSADA! Het hoge proteïnegehalte van deze bijzondere werkstof maakt je huid niet alleen zijdezacht. Het verbetert tevens de synthese van collageen en elastine en houdt je huid goed gehydrateerd en optimaal beschermd.

Rimpels, huidverslapping en pigmentvlekken genadeloos in de Lotushouding!
De positieve eigenschappen van Lotus-extract voor lichaam en geest waren reeds bekend in de oudheid. De oude Egyptenaren beschouwden deze prachtige Oosterse waterlelie als een heilige plant. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat lotusbloemextract je huidconditie verbetert en onder meer rimpels en pigmentvlekken effectief helpt te verminderen. De van nature aanwezige flavonoïden en de stof nuciferin zijn hiervoor verantwoordelijk. Lotusbloemextract heeft tevens intensief vochtregulerende en verzachtende eigenschappen voor je huid en dus ideaal als je een droge of gevoelige huid hebt. Dankzij de krachtige antioxidant-werking gaat dit natuurlijke extract de strijd aan tegen vrije radicalen. Rimpels, huidverslapping en pigmentvlekken worden effectief bij de kern aangepakt en je huid wordt voelbaar én zichtbaar steviger!

Intelligente cosmetica
Zijde- en Lotusbloemextracten zorgen er, samen met vitamines, co-enzymen en sporenelementen voor, dat je huid zelf de stoffen kan aanmaken die nodig zijn om als het ware opnieuw tot leven te worden gebracht. Voor een opvallend revitaliserend effect op meerdere fronten. Je huid ziet er gezonder uit, is elastischer, steviger en krijgt een betere weerstand. Bijwerkingen zoals allergieën en intoleranties worden tevens verminderd. Deze met recht intelligent te noemen cosmetica van MASSADA kan een fantastische bondgenoot zijn in de strijd tegen huidveroudering en ter verbetering van een vale en futloze huid. De Neluhm-lijn bestaat uit een regenererend masker, serum, dagcrème en twee unieke lip “fillers”, oftewel rijke serums voor volumineuze lippen met een variant voor de dag en de nacht.

Meer weten over Massada The Natural Therapy?

Wij vertellen je graag over onze producten

Blog producten

Related posts

Volg ons op Instagram