MASSADA

‘Superfoods’ voor je huid met MASSADA MASSMED Vital Prevention Multivitamin Fusion

De trend van ‘superfoods’ is al enige tijd niet meer te missen in media- en consumentenland. Het is een verzamelnaam voor 100% natuurlijke voedingsmiddelen die tal van positieve eigenschappen hebben voor je gezondheid. Wat goed is voor je gezondheid, is ook goed voor je huid. De nieuwe MASSADA MASSMED Vital Prevention Multivitamin Fusion is uitzonderlijk rijk aan diverse van deze hoogwaardige super ingrediënten!

´Superfood´ is een verzamelterm voor diverse eetbare planten, zaden, kruiden, oliën en vruchten die rijk zijn aan essentiële voedingsstoffen, zoals vitaminen, mineralen, eiwitten, enzymen, antioxidanten, polysachariden, essentiële vetzuren en aminozuren. Dit soort voeding stoffen zijn heel belangrijk voor een goede gezondheid van ons lichaam. Omdat onze voeding tegenwoordig bewerkt is, zijn veel van deze waardevolle bouwstoffen verloren gegaan. Dit verklaart de trend en populariteit van de diverse ´superfoods´. Het is de perfecte manier om de tekorten in je lichaam die ontstaan zijn door bewerkte voeding aan te vullen. Voor je huid geldt hetzelfde.

Superfoods, belangrijke ingrediënten in diverse MASSADA producten

Om je huid intensief te verbeteren gebruikt MASSADA in diverse van haar geavanceerde MASSMED producten hoogwaardige superfoods van natuurlijke oorsprong. Via je huid zorgen deze in de vorm van natuurlijke werkstoffen voor het verbeteren van onder meer een goede algehele huidconditie, vochtbalans, weerstand, voeding, herstel én een gezonde teint.

MASSADA MASSMED Vital Prevention

De MASSADA MASSMED Vital Prevention-lijn biedt beschermende en preventieve behandelingen en producten die zijn gericht op het reactiveren van de jeugdige energie van je huid. Deze productlijn voorkomt en vermindert rimpels door je huid van rijke voedingsstoffen en andere werkstoffen te voorzien om je huid goed gehydrateerd, mooi en gezond te houden.

NIEUW! MASSADA MASSMED Vital Prevention Multivitamin Fusion

Nieuw binnen de MASSADA MASSMED-lijn is Vital Prevention Multivitamin Fusion. Deze geavanceerde ampullenkuur bevat een rijk geconcentreerd revitaliserend multivitamine complex. Dit bestaat uit zeven essentiële actieve vitamines, aangevuld met de superfood ingrediënten chiazaad, sinaasappel- en roze grapefruitextracten.

Chiazaad, rijk aan antioxidanten in de strijd tegen vrije radicalen

Chiazaad zijn kleine zwarte zaadjes die boordevol omega 3-vetzuren, eiwitten en mineralen zitten.  Dit superfood is afkomstig van de plant Salvia Hispanica (van oorsprong familie van de muntplanten). Dit bijzondere zwarte zaad is uitzonderlijk rijk aan antioxidanten die de strijd tegen vrije radicalen aangaan die die daarmee een effectieve anti-aging werking hebben.

Sinaasappel en roze grapefruit-extracten, krachtige vitamineboosters

Citrusfruit is ook krachtig superfood! Sinaasappel-extract is rijk aan de vitamines B1, B2 en B6. Deze zijn belangrijk in de strijd tegen overgevoeligheid, een overtollige talgproductie en helpen tegen uitdroging. Het gebruik van deze vitaminen helpt tevens tegen irritatie van de gevoelige huid en tegen een verstopte huid. Dit extract verbetert de weerstand van je huid en helpt je huid om goed gehydrateerd te blijven. Het toegevoegde roze grapefruit extract is rijk aan vitamine C, een krachtige antioxidant vitamine die essentieel is voor weefselherstel en de regeneratie van je huid.

‘Super cosmetica’ voor directe- én opbouwende resultaten!

Het zowel directe als opbouwende effect van deze hoogwaardige nieuwe ampullen kuur transformeert een doffe, vale en droge huid in een opvallend frisse, heldere en jeugdige huid, met een teint die straalt van vitaliteit en gezondheid. Dit verschil merk je reeds vanaf het eerste gebruik, waardoor deze kuur met recht valt onder de noemer “super cosmetica’!

Meer weten over Massada l Massmed?

Wij vertellen je graag over onze producten

Blog producten

Related posts