reiniginsbalsem massada
MASSADA

Revitaliseer je huid met Massada’s Revived Skin Cleansing Balm: Framboos & Gember Verwennerij!

Ontdek Revitalisatie met Massada’s Nieuwe Reinigingsbalsem

Verfrissend, Verzachtend, en Verkwikkend! Met de heerlijke combinatie van framboos en gember laat deze balsem je huid zijdezacht achter, terwijl het moeiteloos make-up verwijdert en hydrateert. Een anti-stress sensatie voor een gerevitaliseerde, zuivere huid. Geschikt voor elk huidtype, met 99,94% natuurlijke ingrediënten – goed voor jou én voor het milieu!

Massada’s reinigingsbalsem, boordevol framboos- en gemberextracten en verrijkt met essentiële oliën van roze grapefruit en mandarijn, verandert in een zijdezachte emulsie die de huid diep reinigt en ontgift. Hij verwijdert moeiteloos make-up, terwijl hij de natuurlijke afweerbarrière van de huid respecteert. Geniet van een zachte, stralende en gehydrateerde huid zonder het gevoel van droogheid en strakheid na het reinigen. Voor een frisse, gezuiverde en gerevitaliseerde huid die je helpt de dagelijkse stress te vergeten.

Geschikt voor alle huidtypes!

Geformuleerd met natuurlijke oliën die vuil verwijderen zonder de huid te irriteren:

  • Kalmerend effect
  • Voedt de huid, waardoor deze stralend blijft
  • Droogt de huid niet uit
  • Diepe reiniging
  • 99,94% natuurlijke ingrediënten
  • Duurzame, watervrije productie en verpakking van suikerriet

Actieve Ingrediënten:

Gefractioneerde Kokosolie: Deze lichte olie dringt snel door in de huid voor diepe hydratatie zonder een vettig gevoel achter te laten. Het voedt en kalmeert, ideaal voor zelfs de meest gevoelige huid.

Frambozenextract: Rijk aan vitamines A, D, en E, omega 3 en 6, en antioxidanten. Dit extract hydrateert diep, verbetert de elasticiteit van de huid, en kalmeert ontstekingen, waardoor je huid er jonger en stralender uitziet.

Gemberextract: Bekend om zijn krachtige antioxidant en ontstekingsremmende eigenschappen. Gember stimuleert de bloedcirculatie, verheldert de teint, en beschermt tegen schadelijke vrije radicalen.

Roze Grapefruit- en Mandarijnolie: Deze essentiële oliën bieden een verkwikkende geur en werken samentrekkend en exfoliërend, waardoor je huid fris en gereinigd aanvoelt. Ze zijn rijk aan vitamine C, helpen bij het egaliseren van de huidskleur en voorkomen veroudering.

Kaasjeskruid-hydrolaat: Deze bloemige waterige extracten hydrateren en kalmeren de huid, verminderen ontstekingen en bevorderen de genezing. Ze helpen ook bij het behouden van een jeugdige huid dankzij hun anti-verouderingseigenschappen.

Paprika-extract: Dit extract zit boordevol antioxidanten, stimuleert de bloedsomloop, en biedt een milde exfoliëring, waardoor je huid helderder en gelijkmatiger wordt.

Geur met Citrusnoten: Laat je meenemen naar het paradijs met de verfrissende geur van grapefruit en mandarijn. Deze blend vult je met energie en activeert je zintuigen voor een verkwikkende reinigingservaring.

Voordelen:

  • Geschikt voor alle huidtypen
  • Kalmerend effect
  • Lichtgewicht textuur
  • Voedt de huid
  • Droogt de huid niet uit
  • Plakt niet
  • Diepe reiniging
  • Natuurlijke ingrediënten

Bestel snel en ervaar een huidverzorging voor alle huidtypen!

Ervaar de veelzijdige voordelen van Massada’s nieuwe reinigingsbalsem; REVIVED SKIN CLEANSING BALM en bied je klanten een uitzonderlijke huidverzorgingsoplossing. Neem contact met ons op voor meer informatie over hoe je deze innovatieve behandeling in jouw salon kunt integreren. Laat je klanten genieten van een stralende, gezonde huid met Massada.

Nieuwsgierig? Bestel hier de Revived Skin Cleaning Balm

Meer weten?

Wij vertellen je graag over onze producten

Blog producten

Related posts