MASSADA Booster pre-biotics
MASSADA

Boost de balans van de huid met MASSADA’s nieuwe Prebiotic Youth Booster!

MASSADA heeft het functioneren van de biologische processen van de huidcellen en een goede balans van de aanwezige natuurlijke microflora (oftewel de goede huidbacteriën) van de huid als belangrijk uitgangspunt genomen voor het ontwikkelen van diverse innovatieve producten. De Prebiotic Youth Booster is zo’n uniek en uiterst krachtig, huid balancerend anti-aging product! 

MOVIE PREBIOTIC YOUTH BOOSTER

De laag van goede huidbacteriën beschermt onze huid tegen ontstekingen en infecties. Prebiotica bevorderen de groei van zogeheten probiotica, oftewel goede (huid)bacteriën. MASSADA voegde deze nuttige werkstoffen daarom toe aan de nieuwe Prebiotic Youth Booster. Dit anti-aging serum vormt in combinatie met het MASSADA Prebiotics Skin Calming Mask dé perfecte combinatie voor het weer in balans brengen van élke huid die om wat voor reden dan ook uit balans is.

Met mariene prebiotica en hyaluronzuur
Dit nieuwe anti-aging- en intensief huid verbeterende serum voedt de huid diepgaand dankzij de high-performance formule op basis van exclusieve mariene prebiotica. Het is een heel krachtig en sterk geconcentreerde samenstelling die tevens actieve ingrediënten zoals hyaluronzuur bevat, dat de huid intensief en langdurig hydrateert. Dit nieuwe serum is perfect in te zetten bij een huid met acne, een gevoelige huid, bij eczeem, psoriasis en als krachtig anti-aging kuurproduct om al deze huidtypes weer opnieuw in de juiste natuurlijke balans te brengen.

Huid in balans dankzij osmotisch evenwicht
De nieuwe Prebiotic Youth Booster zorgt, mede dankzij de toevoeging van plantaardige osmolyten, letterlijk voor één en al evenwicht van de huid. De prebiotische en intensief voedende samenstelling is namelijk in balans met de natuurlijke inhoud van onze huidcellen. Door dit zogeheten osmotische evenwicht verloopt de opname van voedingsstoffen uit de Prebiotic Youth Booster door de huidcellen optimaal en vooral moeiteloos.

Hoe werkt dit evenwicht?
Door het osmotisch evenwicht ontstaat een optimale vloeistofdruk naar de huidcellen waarmee het transport van voedings- en afbraakstoffen van en naar de huidcellen perfect verloopt. Prebiotic Youth Booster draagt daarmee actief bij aan betere vorming van nieuwe huidcellen, een langere levensduur ervan en aan een versnelde huid celvernieuwing. Prebiotic Youth Booster biedt de huid daardoor een krachtige anti-aging boost van de biologische processen die ons beschermen tegen vroegtijdige huidveroudering vanuit dit eenvoudige maar uiterst doeltreffende natuurkundige principe!

 Waardevolle jeugdherstellende druppels
De Prebiotic Youth Booster kan uitstekend op zichzelf staand worden gebruikt door enkele van deze waardevolle jeugdherstellende druppels in te masseren op het gezicht, de hals en het decolleté. Het vormt echter een ideale kuurbehandeling in combinatie met MASSADA’s Prebiotics Skin Calming Mask, om de gevoelige huid te kalmeren en weer in balans te brengen.

Over MASSADA Prebiotics Skin Calming Mask
Dit aangenaam, ontspannende masker heeft direct anti-irriterende en verzachtende eigenschappen voor de huid die om wat voor reden dan ook geprikkeld of geïrriteerd is. Het is dan ook heel geschikt voor zeer gevoelige huidtypes, maar ook om de huid snel tot rust te brengen na bijvoorbeeld een peeling, microdermabrasie of andere exfoliërende behandelingen, waarbij de huid behoefte heeft aan directe kalmering en verzachting. De milde samenstelling vermindert roodheid en brengt de huid direct tot rust. Dit product bevat tevens mariene prebiotica om de natuurlijke huidflora van het gezicht weer in de juiste natuurlijke balans te brengen. Dit werkt tevens versterkend op de natuurlijke huidbarrière. Plantaardige extracten van kamille, calendula en lavendel zuiveren en kalmeren de huid en zorgen direct voor een comfortabel huidgevoel.

 Een balancerende uniseks boost voor alle huidtypes!
De nieuwe Prebiotic Youth Booster is geschikt voor zowel mannen als vrouwen en is inzetbaar voor alle huidtypen. Het zorgt vrijwel direct voor een voelbaar en zichtbaar huid verbeterend effect. Dit krachtige ‘boost serum’ stimuleert de beschermende eigenschappen van de huid en balanceert de natuurlijke microflora, zodat de huid haar natuurlijke balans, jeugdige schoonheid en gezonde uitstraling weer optimaal kan herstellen!

Meer weten?

Wij vertellen je graag over onze producten

Blog producten

Related posts

Volg ons op Instagram