lycon mannenwax manifico lijn
LYCON

Bald=Sexy met de LYCON ‘Boyzilian’!

 Smooth ‘BBB’ Summer?

Uniseks Bald, Beachproof &… Beautiful dankzij LYCON!

Ook voor de ‘Boyzilian’ oftewel het waxen bij mannen heeft LYCON speciale producten. Voor de gevoelige lichaamsdelen wordt (bij zowel vrouwen als mannen) altijd eerst gewerkt met de LYCON Hot Wax en aansluitend de Lycojet waxen. De Lycojet is voor de heel korte en stugge (rest) haren en wordt pas gebruikt als het meeste haar reeds verwijderd is met LYCON Hot Wax tijdens een LYCON waxbehandeling.

MANifico Men’s Hot Wax is speciaal ontwikkeld voor mannen. Deze professionele wax is samengesteld op basis van titaniumdioxide, kalmerende kamille, Australisch sandelhout en zachte micromica. Hierdoor is MANifico dé ultieme wax voor sterk haar en bij een gevoelige mannenhuid.

De formule zorgt voor een ‘well-groomed’ intieme zone van mannen en kan ook worden ingezet voor het waxen van o.a. zijn borstkas, rug, armen en benen.

MANifico ‘wax-line’ voor echte mannen van Lycon!

Meer weten?

Wij vertellen je graag over onze producten

Blog producten

Related posts

lycon apricot strip wax 800ml
LYCON

LYCON GOES THE DUTCH WAY MET DE APRICOT WAX!

 - 

LYCON is wereldwijd marktleider op het gebied van professionele waxproducten en dito after care. Alle LYCON Waxen zijn ontwikkeld op basis van natuurlijke harsen en bijenwas. De toevoeging van heerlijke… Lees meer