MANifico Hybrid Hot Wax XXX

nekharen - baardlijn - wenkbrauwen
500gr
Hybrid Hot wax is een unieke MIX van de sterke Hot Wax en de extra flexibele Lycotec Film Wax voor de zeer gevoelige huid. Deze krachtpatser verwijdert effectief en efficiënt dik en hardnekkig haar vanaf 1mm van de gevoelige mannenhuid, op zowel zijn gezicht als lichaam. Een filmwax die dunner wordt aangebracht, is perfect geschikt voor het groomen van wenkbrauwen, neus, oren, nek en het stylen van de baard. 
Lees meer
€ 17,50

Producteigenschappen

  • Australian made Australian made
  • Lycon Quality Guarantee Lycon Quality Guarantee
  • Not tested on animals Not tested on animals
Product informatie

Steeds meer mannelijke LYCON-fans wereldwijd! Alle LYCON Hot waxen zijn toepasbaar bij een comfortabele, lage temperatuur. Ze zijn ook perfect geschikt voor gevoelige gezichts- en lichaamoppervlakken, waaronder de mannelijke Brazilian Wax. Deze innovatieve waxen verwijderen haar reeds zo kort als 1mm en kunnen opnieuw worden toegepast (zelfs 5 á 6 keer!) op hetzelfde gebied, zonder een overmatig hittegevoel of huidirritatie en ze zijn praktisch pijnloos. Deze nieuwe wax is ontwikkeld op basis van kalmerend Australisch sandelhout, kamille-extract, titaniumdioxide en micromica. 

Deze Full Body wax verwijdert alle stugge, lange en altijd geschoren haren vanaf 1 mm op ieder deel van het lichaam. Vooral geschikt voor nek, borst en rugharen.
1. Maak de huid schoon met MANifico SKIN Cleanser. 2. Masseer de te behandelen huid goed in met Double Action Oil, de olie zorgt er voor dat de wax alleen aan de haartjes trekt en niet aan de huid zelf, zodat een behandeling voor een klant comfortabel en nagenoeg pijnloos wordt. 3. Breng de HOT wax in gedeeltes aan op de huid met de afgeronde kant van de spatel, TEGEN de haargroei richting in. 4. Verwijder de wax met een snelle beweging, tegen de haargroei richting in. TIP! Gebruik de LycoJET als nabehandelingswax voor alle verfijnde en donshaartjes, geen pincet meer nodig. 5. Reinig de huid met MANifico SKIN Cleanser, hiermee sluiten de poriën. 6. Als laatste masseer je de huid in met de MANifico FINISHING Lotion. TIP; Gebruik de drie Pre- én Post wax-lotions met een frisse, ultiem mannelijke geur en de ingetogen sexiness van sandelhout voor een mannen waxbehandeling.
Australisch sandelhout, kamille-extract, titanium dioxide en micromica. Parfum Vrij.
Artikelnummer 1HL0162
Beschrijving Inhoud 500gr
Textuur -
Haar- huidconditie alle huidtypes, Dons, gevoelige huid, Stug
Kenmerk dierproefvrij, glutenvrij, notenvrij, ongeparfumeerd
Waxsoorten hybrid hot wax
producttype wax
Lycon lijnen Manifico

Veelgestelde vragen

Hoe krijg ik een blok Lycon wax in mijn heater? 1

Plaats een je blok wax in een plastic zak en geef de wax een tik met de Lycon Pink hamer. Je hebt nu kleine brokjes wax in de zak en geen rommel. Vul de wax heater vervolgens tot tweederde en zet op de hoogste stand om de wax te laten smelten.

Waarom gebruik ik Pre Waxing Oil voor het waxen? 1

Pre-Waxing Oil zorgt voor een beschermlaagje tussen de wax en de huid zodat de wax alleen aan de haartjes trekt en niet aan de huid. Te gebruiken bij Lycon Hot Wax, LYCOjet, LYCOtec en Hybrid waxen. Beschermt en verzacht!

Welke waxsoort gebruik ik voor welke behandeling? 1

 

HOT WAX Vele en stugge haren Gezicht, oksels, bikini & intiem
LYCOJET HOT WAX Verfijnde en DONS haartjes 2e fase wax gezicht, oksels, bikini & intiem
STRIP WAX Alle soorten haren Grote oppervlaktes zoals benen
HYBRID HOT WAX Vele en stugge haren Volledig lichaam 
LYCOTEC HOT WAX Alle soorten haren  Zeer gevoelige huid en klanten met een allergie, synthetische waxsoort, volledig lichaam wax (vegan)

 

Hoe verwarm ik de wax het snelst? 1

Zet de heater met de deksel erop aan op de hoogste stand voor 12 / 15 minuten. Draai daarna terug naar de juiste stand voor nog ca 25 minuten, roer de wax goed door. Is de structuur niet dik honinigactig zet de wax dan iets hoger of lager.

Heater soort Hot, Lycojet, Lycotec & Hybrid wax Strip wax
1 ltr heater ca stand 4 ca stand 5.5
Digitale heater 65 graden nvt
Baby heater stand 3.5 nvt

 

Andere vragen?

Zit jouw vraag er niet tussen, bekijk dan de volledige FAQ of neem vrijblijvend contact met ons op. We helpen je graag!

Ga naar veelgestelde vragen

Wij bieden

Hulp nodig? Bel of whatsapp:
+31(0)33 260 0100

  • Unieke merken en producten
  • Eenmalig 20% korting op je bestelling
  • Gratis verzending boven de €200
  • Op werkdagen voor 15u besteld, volgende dag in huis
  • Uitgebreid aanbod van trainingen
En deze?