MASSADA

“Cellu-niet-dus” met MASSADA’s Coffee Therapy!

Over enkele maanden begint de zomer en komt de tijd van zon, zee en strand in zicht. Het creëren van ‘putjesvrije’ billen, bovenbenen en een mooie strakke buik in je nieuwe badpak of bikini vraagt om een tijdige voorbereiding. Je moet er dus wel wat voor doen als je straks met een mooi gestroomlijnd figuur wilt verschijnen. Met de MASSADA Coffee Therapy begin je nu alvast voor het creëren van je persoonlijke ‘killer body’!

Heb jij last van cellulite, een slechte doorbloeding van je lichaamshuid of hou je vocht vast in de vorm van plaatselijke vochtophopingen? Dan is de MASSADA Coffee Therapy voor jou dé aangewezen behandeling! Deze is ontwikkeld om cellulite bij de kern aan te pakken door de stofwisseling in je huid te activeren en gifstoffen (‘toxen’) en overtollig vocht te elimineren. In slechts 7 behandelsessies met speciale producten en bijbehorende massages krijg je een ‘bikini-proof’ lichaam om jaloers op te zijn!

Koffietijd!
Het is koffietijd voor je body! De MASSADA Coffee Therapy werkt op basis van de actieve werking van deze door velen zo geliefde drank. Dit is te danken aan de cafeïne. Deze werkstof heeft namelijk een effectieve vochtafdrijvende invloed op je onderhuidse bindweefsel, hetgeen er mede voor zorgt dat afvalstoffen effectief worden verwijderd. Cafeïne bevat de werkstoffen theophylline en aminophylline om de doorbloeding in je lichaamshuid op een krachtige wijze te stimuleren. Dit geeft een aanzienlijke verbetering ten aanzien van cellulite en verstevigt je huid zichtbaar én voelbaar. Cafeïne werkt bovendien als een sterke ‘antioxidantbooster’ met hydraterende eigenschappen voor een soepele en veerkrachtige huid en dat zie én voel je!

Met jeneverbes, groene thee en ruscus
Aan de producten van de MASSADA Coffee Therapy zijn tevens jeneverbes-extract, groene thee en muizendoorn-extract toegevoegd als voornaamste werkstoffen. Stuk voor stuk hebben deze ingrediënten onder andere vochtafdrijvende-, detox- en tonifiërende eigenschappen voor je lichaamshuid. In combinatie met de cafeïne versterken ze elkaars werking voor een mooi gestroomlijnd silhouet.

It’s a wrap!
De Coffee Therapy van MASSADA bestaat uit een reeks van 7 behandelingen. Hierbij worden je probleemzones zoals billen, bovenbenen en buik effectief behandeld. MASSADA gebruikt hiervoor onder meer een scrubbehandeling en twee bodypakkingen (body wraps). De MASSADA Coffee Therapy Cellulite Gel Wrap  is een pakking met plaatselijk afslankende-, verzachtende-, vochtafdrijvende-, revitaliserende- en oedeembestrijdende eigenschappen. De Coffee Therapy Cellulite Mud Wrap is een pakking op basis van modder, die helpt bij plaatselijke afslanking en de activering van het afvoeren van plaatselijke vochtophopingen. Deze wrap heeft een krachtig detox effect op je huidweefsels en maakt je lichaamshuid mooi stevig en veerkrachtig.

Detox massage
Na de bodypakkingen is het tijd voor een stevige massage van je lichaamshuid met behulp van het Coffee Therapy Extract, de Cellulite Gel en als afsluiting de Cellulite Cream. Deze producten pakken cellulite en plaatselijke vetophopingen zonder pardon aan. Ze helpen tevens om gifstoffen en overtollig vocht te elimineren door de werking van de cafeïne en de overige werkstoffen.

Een goede voorbereiding is het halve werk…
Een mooie, gladde, zachte en vooral stevige lichaamshuid vraagt om een consequente en vooral tijdige behandeling. Door de MASSADA Coffee Therapy nu alvast te ondergaan, zorg je ervoor dat je straks tijdens de zonnige lente-en zomermaanden de welverdiende ‘oogst’ kunt binnenhalen. Dan pluk je de vruchten van een mooie, stevige en vitale lichaamshuid op buik en billen én van gestroomlijnde benen die het waard zijn om vol trots aan de wereld te laten zien!

Meer weten over Cellu-niet-dus?

Wij vertellen je graag over onze producten

Blog producten

Related posts