De rijkdom en kennis van de natuur als bron

Een holistische benadering tot schoonheid


Stuk voor stuk zijn alle MASSADA-producten ontwikkeld voor de verzorging, regeneratie, bio-stimulatie en instandhouding van een gezonde, mooie, opvallend stralende en vooral langdurig jeugdige huid. Dit heeft geresulteerd in een holistische lijn met heerlijke geurende producten, die alle zintuigen aangenaam prikkelen en die lichaam en geest daarmee in balans helpen brengen.

Alle formules zijn vrij van parabenen, alcohol en synthetische parfums. De producten zijn milieuvriendelijk, worden niet op dieren getest en bevatten uitsluitend natuurlijke ingrediënten.

MASSADA, holistische natuurlijke en minerale producten

MASSADA, het van oorsprong Spaanse huidverzorgingsmerk, biedt professionele schoonheidsspecialisten en huidtherapeuten een breed assortiment natuurlijke en minerale huidverzorgingsproducten. MASSADA werkt hierbij zowel qua producten als salonbehandelingen op basis van een voor iedere cliënt op maat nauwkeurig af te stemmen holistische visie. MASSADA combineert deze holistische visie met de meest moderne cosmetische inzichten, ingrediënten en technologieën.

Ontdek de wereld van Massada

MASSADA’s producten worden ontwikkeld op basis van zorgvuldig geselecteerde ingrediënten uit landen als Jordanië, Japan, Chili, Senegal en Frankrijk. De formules zijn vrij van parabenen, alcohol en synthetische parfums. De MASSADA producten zijn milieuvriendelijk en worden uiteraard niet op dieren getest. Alle producten bevatten een synergetische mix van natuurlijke plantenextracten, vitamines, minerale zouten en modder, bio-essentiële oliën en bloemenwaters.

Unieke ‘wellness belevingen’ op basis van energie, kleur en geur

‘Silksation‘ voor een zijdezachte en opvallend stevige huid

intensief hydraterende behandeling met een onmiddellijk liftend effect!

Lichaam, gezichtshuid én geest in balans

De producten van MASSADA zijn ontwikkeld voor de verzorging, regeneratie en instandhouding van een gezonde, mooie, stralende en vooral langdurig jeugdige gezichts- én lichaamshuid. Dit heeft geresulteerd in een holistische lijn met heerlijk geurende producten, die alle zintuigen aangenaam prikkelen en die lichaam, gezichtshuid en geest daarmee optimaal in balans helpen brengen.

Moeder Natuur als schatkist voor pure schoonheid

MASSADA’s producten worden ontwikkeld op basis van zorgvuldig geselecteerde ingrediënten uit landen als Jordanië, Japan, Chili, Senegal en Frankrijk. De formules zijn vrij van parabenen, alcohol en synthetische parfums. De MASSADA producten zijn milieuvriendelijk en worden uiteraard niet op dieren getest. Alle producten bevatten een synergetische mix van natuurlijke plantenextracten, vitamines, minerale zouten en modder, bio-essentiële oliën en bloemenwaters.

Energie, kleur en geur voor een unieke ‘wellness beleving’

Elke MASSADA behandeling is een unieke ‘wellness beleving’ op zich, die het fysieke, mentale en emotionele evenwicht herstelt. Hierbij wordt gewerkt met de drie pijlers: energie, kleur en geur. De behandelingen en producten zijn stuk voor stuk nauwkeurig af te stemmen op de individuele wensen en (huid)behoeften van klanten. Op basis van de ongekend regenererende krachten van de natuur en werkend vanuit een balans tussen lichaam én geest, zorgt MASSADA voor een gezonde, vitale en stralende huid met een tijdloze schoonheid en een algeheel gevoel van welbevinden!

Ontdek de holistiche magie van de Massada producten

De vraag naar natuurlijke cosmeticamerken en producten die een balans creëren tussen lichaam én geest neemt steeds sterker toe. MASSADA sluit hier perfect op aan op basis van een voor iedereen op maat nauwkeurig af te stemmen holistische visie. Professionele trainingen en uitgebreide ondersteuning worden voor schoonheidssalons en huidtherapeuten op maat aangeboden middels een persoonlijke benadering.

Join the community

MASSADA BLOG

Ervaar het zelf

MASSADA TRAININGNEN

Smooth & Co is binnen handbereik!

Wij staan graag voor je klaar. Shoppen kun je bij ons 24 uur per dag. Via de superhandige app bekijk je snel inkoop- en adviesverkoopprijzen. Je bestelt eenvoudig je producten of je boekt een workshop om nog beter te worden in je vak. Via onze nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van acties, nieuwe producten en de gratis klantendagen.

Download de Smooth & Co APP voor nog meer bestelgemak en log in met je account gegevens.

Bio celular Ecocert- regenerating

De ECOA©-methode is gebaseerd op drie pijlers:  Energie / Kleur / Aroma (geur)

MASSADA Bio Cellular-lijn, de ECOcert-gecertificeerde lijn in de strijd tegen celveroudering. De MASSADA Biocellular-lijn is een integrale behandeling van de huid, die speciaal ontwikkeld is voor de bestrijding van de tekenen van celveroudering. De MASSADA Biocellular-lijn herstelt het natuurlijke evenwicht van de huid dankzij een krachtige antioxidant werking. De producten regenereren de huidweefsels , revitaliseren en versterken de huid en voorzien deze van hernieuwde energie. De producten van de Biocellular-lijn van MASSADA dragen alle het ECOCERT-label. Dit is de beste waarborg voor natuurlijke- en ecologische cosmetica.

Alle producten zijn vrij van parabenen, alcohol en synthetische parfums

Gebruik de producten van MASSADA, Prikkel de zintuigen en help uw klanten daarmee lichaam en geest in balans brengen

Hyaluronic acid serum

Hyaluronic acid serum

Hyaluronic acid serum

Hyaluronic acid serum