LYCON

De ideale wax training voor starters

Ben jij een startende waxer en ga jij binnenkort een salon openen? Wil jij daarnaast kennis maken met de speciale wax behandelmethoden van Lycon? Dan zit je bij Smooth & Co helemaal goed! De trainers van Smooth & Co helpen jou wax behandelingen van A tot Z aan te leren, zodat jij ze in jouw salon kunt aanbieden. Jouw klanten zullen extra lang genieten van een haarvrije huid. Tijdens een behandeling met Lycon wax geef je jouw klanten een ultiem spa-gevoel door de heerlijke geuren, van kokos tot lavendel. In de Full body training leer jij perfect waxen als een professional en achteraf kun jij direct aan de slag in jouw eigen salon! Lees snel waarom je het beste een wax training bij Smooth & Co kunt volgen!

Smooth & Co heeft een breed aanbod wax trainingen. Zo kun je in het trainingscentrum in Eemnes trainingen volgen die specifiek gericht zijn op het gezicht en de wenkbrauwen of je kunt juist gaan voor de wax trainingen voor het hele lichaam. Iedere training is geschikt voor starters én wax professionals. Als jij graag onderscheidend wilt zijn met jouw salon, is het slim om aan de slag te gaan met de wax producten van Lycon. Dit unieke merk biedt speciale wax technieken die je nog nooit ergens anders hebt gezien. Ben jij bereid om gelijk goed te starten?

Aan de slag met volledig lichaam waxen

De Full body Wax training is de perfecte training voor als je beginnend waxer bent. Door de wax technieken van Lycon aan te leren in de Full body Wax training van Smooth & co, kun jij direct vol vertrouwen aan de slag met het aanbieden van kwalitatief hoogwaardige wax behandelingen. Eenmaal gestart met de wax producten van Lycon, wil je nooit meer waxen met een ander merk! De producten vergen een unieke aanbreng techniek die je tijdens de Full body Wax training aangeleerd krijgt. Daarnaast leer je alles over de ingrediënten die je terugvindt in de wax producten van Lycon en waarom je Lycon nou juist moet gebruiken: heerlijk zacht voor de huid en werkt ideaal bij lagere temperaturen. In de training ga je niet alleen waxen, maar krijg je ook handige tools zodat jij na afloop direct kunt starten of jouw salon groter kunt maken. Onze wax specialisten helpen jou op weg!

Waarom de Full body Wax training van Smooth & Co?

Smooth & Co is niet alleen exclusieve distributeur van de wax van Lycon, maar biedt ook diverse workshops en trainingen met Lycon wax. Door een training te volgen bij Smooth & Co haal jij het maximale uit het merk voor jouw klanten in jouw (opstartende) salon. Onze wax specialisten hebben maar één doel: alles wat de unieke merken te bieden hebben overbrengen op jou, zodat jij een complete behandeling kunt bieden aan jouw klanten. Je maakt kennis met de belangrijkste ingrediënten van Lycon zodat jij de perfecte wax behandeling kunt geven. Nadat je de Full body Wax training hebt gevolgd, weet jij alles over het waxen van het gehele lichaam en kun jij jouw klanten van top tot teen bedienen. Zo leer je de kneepjes van het waxen van grote oppervlaktes, zoals de benen en gaan we in op de verschillende wax technieken voor de bikinilijn en brazilian wax.

Onderscheiden in een concurrerende branche

In anderhalve dag word jij klaargestoomd tot wax professional die het volledige lichaam kan waxen! Daarnaast bieden wij handvatten hoe je met jouw salon onderscheidend kan zijn in een concurrerende branche. Aan het eind van de training krijg je handige marketing tips en tools om toe te passen in jouw salon. Na het volgen van de training kun jij aan de slag met de behandeltechnieken van Lycon én weet jij hoe je vernieuwend kunt zijn in de branche. Wist je dat Lycon ook nog eens ontzettend efficiënt is in gebruik? Met 800 ml Lycon Strip Wax kun je wel 23 keer de onderbenen harsen of 11 keer de volledige benen waxen! Benieuwd geworden naar de training? Meld je aan voor de Full body Wax training.

Meer weten over wax trainingen?

Wij vertellen je graag over onze producten

Blog producten

Related posts

massada the natural therapy historie
MASSADA

De historie van Massada

 - 

De historie… MASSADA is van oorsprong een Spaans huid verzorgingsmerk. In 2009 besloten Begona Vega en Javier Troyas om samen het avontuur aan te gaan en innovatieve oplossingen te bieden… Lees meer