Strip Wax

De beroemde en super zachte Strip wax van Lycon zijn verrassend snel aan te brengen en hebben extra stevige grip. Géén plakkerige resten en de strips trekken niet aan de huid. Geschikt voor het waxen van benen, armen, borst en rug. De Lycotec Strip wax is vegan en zeer geschikt voor de gevoelige huid.

Selectie verfijnen
Lycon lijnen

12 producten

Van hoog naar laag sorteren

Lycon Strip wax

Strip wax nodig? Probeer de Lycon strip wax eens. Deze strip wax die verwijderd wordt met de ontharingsstrips (waxing strips) is verrassend snel aan te brengen met 2 systemen; stripwax rollersysteem of met de spateltechniek. De strips waarmee je de wax verwijdert, hebben een extra stevige grip. Lycon strip wax laat geen plakkerige resten achter. Bekijk de verschillende soorten strip wax en bestel je favoriet. 

Strip wax: snel en voordelig waxen 

Strip wax is krachtig en efficiënt in gebruik. Ze verwijderen zelfs de meest stugge haren en zorgen voor een glad en 100% haarvrij resultaat. De beroemde en super zachte strip wax van Lycon is verrassend snel aan te brengen en hebben extra stevige grip. Géén plakkerige resten en de strips trekken niet aan de huid. De professionele strip waxen bevatten een speciale combinatie van natuurlijke ingrediënten voor extra grip, zodat je zelfs haren vanaf 2 mm kunt verwijderen. 

Strip wax: waxen van benen en armen 

Strip wax is geschikt voor benen, armen en andere grote lichaamsdelen, zoals de borst en de rug. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Denk aan de Rosette strip wax met extracten van roos en kamille, de Sunshine strip wax met amandelolie, of de So Yummy strip wax met chocolade. Verder hebben we een MANifico strip wax speciaal voor het waxen van mannen. En de SuperBerry strip wax die helemaal vegan is en zeer geschikt voor de gevoelige huid. Alle Strip waxen zijn verkrijgbaar in 800ml harspotten.

Strip wax: verwarmen in een wax heater

Wil je de Lycon Strip wax gebruiken in je wax of beauty salon en ben je bekend met de spateltechniek voor grote oppervlaktes dan zijn de groot verpakkingen wat voor jouw. Bestel dan de 800ml harspotten en niet het harsrol systeem. Verwarm de 800ml strip wax pot in de Lycon wax heater of harsverwarmer met een grote inhoud.

Strip wax: behandelstappen

Maak de huid eerst schoon met de Lycotane Skin Cleanser. Breng de wax met een metalen spatel dun aan, met de haargroei méé. Wrijf de wax strip goed op de wax en verwijder tegen de haargroeirichting in. Reinig de huid nadien opnieuw met de Lycotane Skin Cleanser om de poriën te sluiten. En maak schoon met de Perfect Finish of de Tea Tree Perfect om de laatste restjes wax te verwijderen. Als laatste masseer je de huid in met Soothing Cream of Tea Tree Sooth

Film wax: Wax training voor benen

Leer met Film wax te werken voor het waxen van grote oppervlaktes. Kijk op onze website, wij bieden gespecialiseerde wax trainingen en workshops voor zowel starters als ervaren professionals. We leren jou om te werken met Lycon en brengen je de nieuwste technieken bij voor het waxen van het gehele lichaam zoals; benen, oksels, gezicht en de intieme zones. Zo kun jij goed voorbereid aan de slag met Lycon wax in je eigen salon.

Film wax: Hulp nodig bij het inkopen

Als exclusieve leverancier (wax groothandel) helpen wij je graag aan extra informatie over onze beauty producten. Bij vragen kun je contact opnemen met ons via telefoonnummer of whatsapp +31 (0)33-2600100 of mail ons via info@smoothandco.nl.

Klant worden