Lycon Wax Trainingen

Let’s get smooth…!
Professioneel waxen begint met een professionele Lycon-training. 

Wie op een juiste en vooral professionele manier wil leren waxen is bij Smooth & Co aan het juiste adres! Met LYCON, dé marktleider onder de professionele waxen, verzorgen wij diverse trainingen en doelgerichte workshops voor zowel de beginnende- als de meer ervaren waxing professionals. Na het volgen van onze opleidingen kun je direct in je eigen salon aan de slag met de producten én methodes van Lycon Precision Waxing!

Al naar gelang je niveau kun je bij ons diverse workshops en trainingen volgen. Je wordt begeleid door onze ervaren trainsters, die jou de fijne kneepjes van het professionele waxen tot in de meest verfijnde puntjes leren!

Trainingslocaties, 10% korting en speciale klantendagen
De Lycon wax trainingen en workshops worden zowel gegeven op maat op locatie (vanaf 3 medewerkers), als in onze eigen trainingsruimte in Eemnes. We laten je tijdens de workshops kennismaken met de belangrijkste merkwaarden en eigenschappen van Lycon, leren hoe je de producten kunt toepassen in je salon en hoe je efficiënt en vooral winstgevend gebruik kunt maken van de producten en de verschillende Lycon wax-methodes. Na de trainingen ontvang je direct 10% korting op je aanschafte producten. Diverse malen per jaar organiseren we speciale klantendagen met specifieke workshops. Tijdens deze dagen zijn al onze ervaren trainsters er voor je om je extra informatie te geven en te helpen waar nodig!

Klantendagen 
2019: maandag 11 februari, 27 mei, 9 september, 11 november

We bieden je de volgende workshops en trainingen:
- LYCON Waxing Quick Start - gratis kennismaking
- Workshop Spateltechniek (3 uur) - Face
- Waxing Training, Level I (2 dgn) - Productkennis en waxing Face & Body
- Specialisatie Brazilian Wax Training, Level II (3,5 uur) - Masterclass

Als je deelgenomen hebt aan een Lycon-training behoort je salon tot een selecte groep professionele schoonheidssalons. Onze vertegenwoordigers sturen klanten rechtstreeks door naar de salons uit dit netwerk.

We raden je aan om direct na de training behandelingen te plannen, zodat je meteen verder oefent. Wij bieden altijd ondersteuning en helpen je met alle vragen en troubleshooting. Navigeer snel naar jouw gewenste training om meer over de opleidingsmogelijkheden te lezen en jouw basis voor succes te legggen.

Voor meer informatie over Lycon klik hier of lees onze BLOG  pagina, bellen of mailen kan natuurlijk ook naar tel. 0031 (0)33 2600100 mail; info@smoothandco.nl

QUICK START

De LYCON Quick Start is een gratis kennismakingsdemo van 1,5 uur voor nieuwe klanten, waarbij je leert wélke specifieke Lycon wax voor wélk lichaamsdeel wordt gebruikt. Hierbij krijg je demonstraties van de verschillende waxsoorten en geven we je een duidelijke uitleg over onder meer effectieve spateltechnieken. Tijdens deze kennismaking krijg je tevens nuttige tips voor een snelle winstgevende ‘boost’ voor je salon én hoe je efficiënt kunt werken met Lycon.

Wanneer: Elke 1ste maandag van de maand!
Tijd: 10.00 - 11.30 uur
Lokatie: Smooth & Co Trainingscentrum, eemweg 31-19 3755 LC te Eemnes

Je kunt je aanmelden via info@smoothandco.nl voor de volgende data:
2019: 3/6, 20/6, 1/7, 18/7, 5/8, 2/9, 12/9, 7/10, 17/10, 4/11, 21/11, 2/12

Wij zijn bereikbaar op 0031 (0)33 2600100 voor al je vragen en advies!

Lycon Waxing workshop Spateltechniek - FACE

Deze workshop is er speciaal voor waxing professionals die behandelingen aanbieden in het gezicht en willen overstappen naar de producten en methodes van LYCON. 

Planning:

 • Welkom en kennismaking met LYCON Precision Waxing.
 • Productkennis van het Lycon-assortiment, SPA en After wax Care @home.
 • Step-by-Step uitleg LYCON concept.
 • De unieke waxsoorten worden gedemonstreerd: Lycon Hot wax en LycoJET wax.
 • Je leert de spateltechniek aan voor deze waxsoorten en we oefenen de behandelingen; bovenlip, wenkbrauwen, kin, wangen, kaaklijn en oksels op je model.
 • Demo en informatie LYCON strip wax voor grote oppervlaktes.
 • Troubleshooting en allerlei tips worden besproken zodat je vol zelfvertrouwen klaar bent om Lycon te gebruiken in je salon.


Kosten: € 129,- ex. BTW per deelnemer + 10% korting op je aankopen
Duur: 3 uur (met model)
Lokatie: Smooth & Co Trainingscentrum, eemweg 31-19 3755 LC te Eemnes

Je kunt je aanmelden via info@smoothandco.nl voor de volgende data:

2019:
Maandag:  3 juni (vol) / 1 juli / 5 aug. (vol) / 2 sept. / 7 okt. / 4 nov. / 2 dec.
Dinsdag*:  14, 21 en 28 mei / 16 juli / 6 aug. / 10 sept. / 1 en 22 okt. / 19 nov.

*Combineer je workshop met de specialisatie Brazilian Waxing op 1 dag! Elke dinsdag van 9h30 - 16h30, meer informatie bel 0031 (0)33 2600100 of mail ons even.

WAXING TRAINING LEVEL I - FACE & BODY (2 dgn)

Full Body wax training - 2 dagen
Dag 1; training van 5,5 uur waarbij je zelf een model meebrengt, leer je onder andere een full body waxing met alle LYCON waxsoorten en leren we je de verschillende LYCON waxtechnieken (met uitzondering van de Brazilian Wax). Dag 2; refresh training van 3 uur (zonder model) om al je vragen door te nemen, waxbehandelingen te herhalen, sales suc6, waar ben je tegen aan gelopen, nog meer tips en meer.

We laten je kennis maken met Lycon en waarom onze producten wezenlijk anders zijn dan andere waxproducten op de markt. Na de training weet je alles over de verschillende producten van Lycon en de belangrijkste ingrediënten. 

Een belangrijk onderdeel van deze training bestaat uit 'hands on' praktijktraining. Je oefent hierbij de verschillende technieken met de diverse producten op elkaar en op je meegebrachte model, om de kunst van de unieke Lycon waxtechnieken goed onder de knie te krijgen. Je leert tijdens deze training het waxen van de benen, oksels, bovenlip, wenkbrauwen en bikinilijn met de verschillende waxsoorten. Na afloop ontvang je de handige training-notes voor in je salon, hierin staat nogmaals alles gedetailleerd omschreven wat je tijdens de training hebt geleerd én meer..! Probleemregistratie, probleemoplossingen en diverse nuttige praktijktips worden besproken, zodat je vol zelfvertrouwen klaar bent om met Lycon te gaan werken in je salon! Aan het einde van de dag ontvang je het Lycon Certificaat Level I.

Je leert alles over de Lycon Wax-producten en de speciale toepassingen. We laten je zien waarom dit product wezenlijk anders is dan alle andere ontharingsproducten op de markt:

 • de natuurlijke ingrediënten van de verschillende waxing-producten
 • de opbouw van het assortiment en de verschillende productlijnen
 • de eigen unieke waxing-technieken plus demonstraties
 • Sales & Marketing

Kosten voor 2 dagen: € 295,- ex. btw per deelnemer + 10% korting op je aankopen
Dag 1 van 10 tot 15h30 (incl.lunch)
Dag 2 van 10 tot 13h 
Lokatie: Smooth & Co Trainingscentrum, eemweg 31-19 3755 LC te Eemnes

Je kunt je aanmelden via info@smoothandco.nl voor de volgende data:

2019:
Maandag 10 - 15h30: 17 juni / 15 juli / 30 sept. / 21 okt. / 18 nov.
Dinsdag   10 - 15h30: 4 juni (vol) / 2 juli / 3 sept. / 8 okt. / 5 nov. / 3 dec.

De datum van je 2e dag training is vermeld in je uitnodiging.

Wij zijn bereikbaar op 0031 (0)33 2600100 voor al je vragen en advies!

WAXING TRAINING LEVEL II - BRAZILIAN WAXING

Deze LYCON-training, waarbij je zelf een model meebrengt, is speciaal voor waxing professionals* die al gewend zijn om met LYCON Wax te werken. Je volgt deze training als je verder wilt in je salon in de wereld van Brazilian en Hollywood Waxing!

Je leert tijdens deze enerverende training van onze Lycon trainster de exacte technieken voor de Brazilian Full Wax met de Hot wax, Pinkini Hybrid Hot wax en LycoJET en leert je de regels van deze intieme manier van waxen en hoe om te gaan met je klanten. De juiste handelingen, technieken, comfort, behandelpositie en klantvriendelijkheid richting je klant worden besproken.

Na afloop ontvang je de handige Brazilian training-notes voor in je salon. Hierin staat nogmaals alles gedetailleerd omschreven wat je tijdens de training hebt geleerd en meer..! Probleemregistratie, probleemoplossingen en diverse nuttige praktijk tips worden besproken, zodat je vol zelfvertrouwen klaar bent om met Lycon te gaan werken in je salon! Aan het einde van de dag ontvang je het Lycon Certificaat Level II.

Kosten: € 295,- ex. btw per deelnemer (incl. PINKINI** pakket twv € 118,50 + 10% korting op je aankopen)
Duur: 3 uur (met model)
Lokatie: Smooth & Co Trainingscentrum, eemweg 31-19 3755 LC te Eemnes 
*Deelnemen aan Level II kan wanneer je in het bezit bent van het trainingscertificaat Level I, of heb deelgenomen aan de Workshop Spateltechniek.
Nieuw de ultieme Brazilian Care Collectie PINKINI is een product voor lage temperaturen. Het biedt ontegenzeggelijk het beste van twee werelden, voor de veeleisende schoonheidsspecialiste en is extra comfortabel voor klanten, omdat het nagenoeg pijnloos is. Geformuleerd met Lycon’s unieke technologie met titaniumdioxide en verzorgende Arganolie, Calendula en Kamille om de gevoelige huid te beschermen, kalmeren en hydrateren tijdens het waxen. De huid voelt comfortabel en zacht aan, met een langdurig haarvrij resultaat. 

Je kunt je aanmelden via info@smoothandco.nl voor de volgende data:


2019:
Maandag 13h30 - 16h30: 24 juni
Dinsdag* 13h30 - 16h30: 21 mei / 16 juli / 6 aug. / 10 sept. / 1 en 22 okt. / 19 nov.

*Combineer je workshop met de specialisatie Brazilian Waxing op 1 dag! Elke dinsdag van 9h30 - 16h30, meer informatie bel 0031 (0)33 2600100 of mail ons even.

REFRESH LYCON WAXING en meer

REFRESH Training Level I -
Face & Body 

Deelname          Alleen wanneer je in het bezit bent van een Level I Certificaat of Workshop Spateltechniek
Kosten € 49,50
Tijd 09.30 - 12.30 uur
Wanneer


Wil je de laatste TIPS & TRICKS, Trends, Waxsoort en handige marketing Tools kom dan naar onze LYCON Refresh Training Level I. Een leerzame ochtend waarin onze Trainers je nog verder specialiseren als Lycon Waxer! 

Je kunt je aanmelden via info@smoothandco.nl. Wij zijn bereikbaar op 0031 (0)33 2600100 voor al je vragen en advies!


REFRESH Training Level II - Brazilian Waxing! 

Deelname            Alleen wanneer je in het bezit bent van een Level II Certificaat
Kosten € 49,50
Tijd 13.00 - 15.00 uur
Wanneer  

Graag nogmaals de techniek, juiste stappen of comfort klant door willen nemen? Of graag sneller een Full Brazilian behandeling willen bieden! Refresh je specialisatie in deze Training waar bikinilijn, string, stripe en Full Brazilian aan bod komen!


Je kunt je nu aanmelden via training@smoothandco.nl.


WORKSHOP BENEN & BIKINILIJN

   Specialisatie Training!

Deelname            Wanneer je gewend bent om met Lycon te werken
Kosten € 29,95
Model We oefenen op elkaar geen model nodig
Tijd 09.30 - 12.30 uur
Wanneer  


In Nederland is er steeds meer vraag naar salons die op de juiste manier Bikini / Strip / String Waxing bieden, ben jij er klaar voor? Smooth & Co organiseert een MINI Workshop Bikinilijn XL voor Gecertificeerde Level I Lycon Waxers! Heb je interesse dan horen wij dit graag zodat ook jouw salon SUMMER-Proof klaar is! Waxing is HOT!