Let’s get smooth…!

Wil je je echt onderscheiden in het waxen, dan ben je bij Smooth & Co aan het juiste adres.

Perfect en pijnloos waxen begint met een professionele LYCON-training. LYCON is wereldwijd marktleider onder de professionele waxen. Wij bieden gespecialiseerde trainingen en doelgerichte workshops. Zowel voor starters als ervaren waxing professionals.

Je wordt begeleid door zeer ervaren trainers. Waxingprofessionals die jou de fijne kneepjes van het professionele waxen leren. Na het volgen van een training kun je direct in je eigen salon aan de slag met de producten en behandelmethoden van LYCON Precision Waxing!

Ontdek de wereld van Smooth & Co

Wij zijn in 2011 begonnen vanuit een grote passie voor één merk en onze voorkeur voor absolute kwaliteit. In de loop der jaren hebben we uitgebreide kennis opgebouwd van onze producten en producten geschikt voor onze klanten. Zo hebben we nu een aantal heel specifieke merken in ons assortiment. Wil je meer weten, lees dan onderstaande verhalen of kom bij ons langs.

WORKSHOP
gezicht

Spateltechniek
Gezicht en oksels

TRAINING
LEVEL I

Gezicht en lichaam
Waxen

TRAINING
LEVEL II

Specialisatie
Brazilian Wax

Trainingen
in belgië

Gezicht, Full Body en Brazilian Waxing

Full Body
TRAINING

Volledig lichaam waxen incl. Brazilian Waxing

Klantendagen & refresh

Blijf jezelf en je salon ontwikkelen! Een verwendag voor onze klanten.

The LYCON way to gold

Let’s LYCON together! Jij onderscheidt jezelf en je salon toch ook graag? Dan is LYCON jouw logische keuze! Geef een ongekende boost aan je salon met dit epische merk onder de professionele waxen! LYCON levert gegarandeerd superieure resultaten in alle opzichten, is innovatief en trendsettend. Ideaal om je als wax-professional steeds verder te specialiseren en onderscheiden. Ga jij voor goud? Wij bieden alle trainingen en de verkoopondersteuning die je nodig hebt om die plek te veroveren. Of je nu starter bent of al langer werkt met LYCON, na deelname aan de trainingen ben jij een LYCON professional.

Workshop spateltechniek – gezicht / oksels

Full Body Wax Training – Level I

Specialisatie Brazilian Waxing – Level II

Specialisatie EyeBrow Stylist!

Klantendagen 4 x per jaar – wax update!

KLANTENDAGEN

Een verwendag voor onze trouwe klanten

met gratis workshops en shoppen met korting

Bij Smooth & Co zijn we het over één ding helemaal eens: het is heerlijk om contact te hebben met mensen die jouw passie delen! Om ervaringen uit te wisselen, de nieuwste kennis te delen en als eerste met nieuwe producten te werken. Voor onze trouwe klanten organiseren we daarom jaarlijks 4 gratis kennisdagen. Een dag met inspirerende lezingen, special guests, gratis workshops, de nieuwste producten, nieuwe acties & sales support en shoppen met extra korting!

Kom langs en share your passion!

Aanmelden klantendag Smooth & Co

Klantendagen