MASSADA

Ontdek de JAPANESE INFUSION BODY OIL kalmerende lichaamsolie met groene thee-extracten

Wil jij ook een zachte en stralende huid voor je klanten? Dan is onze kalmerende lichaamsolie met groene thee, witte thee en Matcha thee-extracten de perfecte oplossing! Deze extracten bevatten krachtige antioxidanten die de huid beschermen tegen schadelijke vrije radicalen en tegelijkertijd een rustgevend effect hebben door het heerlijke Matcha thee-aroma. Ontdek hoe deze Japanese Infusion Body Oil de droge huid kan herstellen en verfraaien, waardoor deze er gladder en steviger uitziet.

Ecocert cosmos natural

We zijn trots om onze uitzonderlijke japanese infusion body oil aan te bieden, die niet alleen is goedgekeurd door de gerenommeerde ECOCERT COSMOS NATURAL-organisatie, maar ook bestaat uit 100% natuurlijke ingrediënten, waarvan meer dan 90% afkomstig is van biologische landbouw. Onze vegan formule wordt geleverd in een handige 100ml glazen fles met een pompdispenser, die niet alleen stijlvol is, maar ook 100% recyclebaar.

Ontdek de voordelen van onze Japanese Infusion Body Oil

Wat maakt onze Japanese Infusion Body Oil zo bijzonder? Ten eerste bevat het geen parabenen of siliconen, waardoor het een gezondere en veiligere optie is voor je huid. Daarnaast heeft het een heerlijke frisse en ontspannende geur die je zintuigen zal prikkelen. Met een pH-waarde van 5,5 en niet-foto sensibiliserend, is dit product perfect voor dagelijks gebruik.

Onze body oil is ontwikkeld met het oog op EROS, de belangrijke huidbarrière die de gezondheid en integriteit van de huid beschermt. Onze Japanese Fusion Body Oil zorgt voor een evenwichtige EROS en bevordert de optimale werking van de huidcellen. Dit beschermt de huid tegen schadelijke invloeden van buitenaf en resulteert in een zachte, gehydrateerde huid met een gezonde en stralende uitstraling.

Glad en Ontspannen: Verwen je Lichaam en Geest met onze Transparante Geelgroene Massage Olie

De olieformule met een geelgroene kleur is niet alleen een fantastisch middel voor lichaamsmassage, maar vergemakkelijkt ook hand glijden en voorkomt huidirritatie door wrijving. Het bevordert ontspanning en activeert de bloedcirculatie, waardoor je er niet alleen goed uitziet, maar je ook goed voelt. De ontspannende geur van de olie zorgt voor een subliem gevoel en helpt je ontspannen terwijl het je cognitieve prestaties verhoogt.

Bescherm je huid tegen veroudering met onze natuurlijke antioxidantenmix en groene thee-extract

De ultieme mix van natuurlijke krachtpatsers voor een stralende huid. Ontdek onze formule, rijk aan polyfenolen, flavonoïden, flavonolen en catechines, die vrije radicalen neutraliseren en veroudering voorkomen. Deze antioxidanten, die van nature voorkomen in voeding zoals groene thee, druiven, appels, citrusvruchten en cacao, beschermen je huid tegen de schadelijke effecten van de omgeving. En dat is nog niet alles! Ons product bevat ook groene thee-extract, met de stimulerende theïne en anti-stress theanine, voor een stralende huid en een scherpere geest.

Uit onderzoek gebleken

Onze body oil is een echte weldoener voor jouw huid! Uit ons tevredenheidsonderzoek blijkt dat ons product voor 100% van de proefpersonen zorgt voor meer gehydrateerde huid. Bovendien merkte maar liefst 70% van de proefpersonen dat hun huid herstelde na het gebruik van onze body oil. Dit komt door de krachtige antioxidanten en stimulerende stoffen die de huid beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf en stress verminderen. Geef jouw huid de beste verzorging met onze groene thee-infused skincare producten!

Verwen je lichaam en geest met de verfrissende citrusgeuren van MASSADA’s Mediterranean Body Oil

Naast de Japanse Infusion Body Oil is er ook Mediterranean Body Oil. De positieve kracht van verfrissende citrusgeuren. De sprankelende en opbeurende geur van sinaasappel en citrus heeft een geweldige invloed op je humeur! MASSADA biedt hoogwaardige essentiële oliën die je humeur en je huid weer blij maakt! Holistische hulp voor lichaam en geest met 100% natuurlijke ingrediënten, veganistisch, gemakkelijk aan te brengen, zonder parabenen en siliconen.

Neem contact op met ons team voor meer informatie over deze hoogwaardige lichaamsolie. Hier vind je alle olieën van Massada.

Meer weten?

Wij vertellen je graag over onze producten

Blog producten

Related posts