Vegetable Oils

MASSADA’S plantaardige oliën worden gewonnen door koude persing en zijn rijk aan antioxidanten, poly-onverzadigde vetzuren, linolzuur, oliezuur en vitamines A en E. De oliën bevatten geen conserveringsmiddelen noch kleurstoffen en worden verkregen door oplosextractie en weekprocessen.

12 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Massada lichaamsolie, vegan, body oil
  -20%
  MEDITERRANEAN BODY OIL (100ml) - Massada
  De positieve power van frisse citrusgeuren
  Normale prijs € 17,50 Speciale prijs € 14,00
 2. Clean Hands Gel - Hydroalcoholic 500ml
  Beschérm je handen op een veilige manier!
  € 14,75
 3. Thyme Oil (250ml) - Massada Retail
  Tijmolie en vitamine E.
  € 32,50
 4. Rosemary Oil (250ml) - Massada
  Rozemarijnolie en vitamine E.
  € 32,50
 5. Lavender Oil (250ml) - Massada
  Lavendelolie en vitamine E
  € 25,50
 6. € 32,50
 7. € 39,50
 8. Sweet Almond Oil (500ml) - Massada
  Zwangerschapsstriemen / Striae
  € 37,50
 9. € 62,50

  Dit product is niet op voorraad

12 producten

Van hoog naar laag sorteren

MASSADA’S plantaardige oliën worden gewonnen door koude persing en zijn rijk aan antioxidanten, poly-onverzadigde vetzuren, linolzuur, oliezuur en vitamines A en E. De oliën bevatten geen conserveringsmiddelen noch kleurstoffen en worden verkregen door oplosextractie en weekprocessen. Allemaal afkomstig van BIOLOGISCH gekweekte planten en bloemen. De plantaardige oliën worden gebruikt voor massages en tijdens de RITUALS van MASSADA.

Leverbaar in: Bio Cellualar Rosehip Oil, Sweet Almond Oil, WheatGerm Oil, Hypericum Oil, Lavender Oil, Orange & Lemon Oil, Rosemary Oil. Sesam Oil, Thyme Oil and Green Tea oil. 

De producten van MASSADA THE NATURAL THERAPY zijn ontwikkeld voor de verzorging, regeneratie en instandhouding van een gezonde, mooie, stralende en vooral langdurig jeugdige gezichts- én lichaamshuid. Dit heeft geresulteerd in een holistische lijn met heerlijk geurende producten, die alle zintuigen aangenaam prikkelen en die lichaam en geest daarmee in balans helpen brengen.

Pure en natuurlijke producten, vrij van parabenen, alcohol en synthetische parfums.

Alle producten van MASSADA worden ontwikkeld op basis van zorgvuldig geselecteerde grondstoffen uit landen als Jordanië, Japan, Chili, Senegal en Frankrijk. De formules hebben een optimaal evenwicht in hun samenstellingen dankzij een synergetische mix van plantenextracten, vitamines, minerale zouten, modder, biologische essentiële oliën en bloemenwaters. Alle formules zijn vrij van parabenen, alcohol en synthetische parfums. De producten zijn milieuvriendelijk, worden niet op dieren getest en bevatten uitsluitend natuurlijke ingrediënten.

 

Klant worden