MASSADA

DE KRACHT VAN KURKUMA… MASSADA Long Eyelashes! Natuurkracht voor volle, lange en sterke wimpers en wenkbrauwen!

DE KRACHT VAN KURKUMA… MASSADA LONG EYELASHES NUTRITION PLUS

Het innovatieve wimper- en wenkbrauw groei serum gebaseerd op 100% natuurlijke ingrediënten!

Kurkuma is een opvallend ingrediënt in de cosmetische wereld. Steeds meer cosmeticamerken gebruiken het als werkstof, omdat het diverse voordelen heeft voor je uiterlijk. MASSADA, het van oorsprong Spaanse, holistische huid verzorgingsmerk introduceert de lijn MASSMED. Deze innovatieve cosmetica lijn bevat naast professionele salonbehandelingen tevens innovatieve producten op basis van biotechnische- en bio compatibele formules, met effectieve natuurlijke werkstoffen voor spraakmakende resultaten. Nieuw is het MASSMED Long Eyelashes Nutrition Plus Serum binnen de Vital Prevention Line. Dankzij een synergetische mix van natuurlijke ingrediënten met o.a. kurkuma, laat dit serum de wimpers en wenkbrauwen opzienbarend snel, sterk, volumineus en lang groeien!

Eén van de eerste dingen die opvallen als je iemand ontmoet, is iemands gezichtsuitdrukking. Wimpers en wenkbrauwen vormen daarbij dan belangrijke aandachtspunten en bepalen voor een groot deel iemands expressie. Door diverse omstandigheden zoals het ouder worden, een niet goed gebalanceerde voeding of stress, kan het haar van de wimpers en wenkbrauwen minder mooi, vol en lang zijn of zelfs uitvallen en tijdelijk niet of nauwelijks terug groeien. Dit komt door de negatieve invloed op de groeifase (anagene fase) en laat ze sneller uitvallen in de rustfase (telogene fase).

Natuurkracht voor volle, lange en sterke wimpers en wenkbrauwen 

De MASSADA MASSMED Vital Prevention Line bevat producten die een perfecte combinatie vormen tussen natuurlijke werkstoffen en effectieve en aantoonbare resultaten. Het krachtige nieuwe MASSMED Long Eyelashes Nutrition Plus Serum zorgt voor gezonde, lange en sterke wimpers en mooie volle wenkbrauwen. MASSADA bewijst met dit nieuwe product dat de natuur perfect in staat is om een formule te leveren die de groei van de wimpers en wenkbrauwen met een snel zichtbaar resultaat bevordert, alsmede op de langere termijn in stand houdt. Het verlengt de anagene fase, verkort de telogene fase en laat de wimpers en wenkbrauwen opvallend sneller, voller en langer groeien.

De meest belangrijke natuurlijke werkzame ingrediënten zijn:

Kurkuma-extract
Het extract van Curcuma Longa Rhizome verlengt de groeifase en verkort de rustfase van het haar, voor sterkere en langere wimpers en vollere wenkbrauwen. 

Oost-Indische kers en Waterkers-extracten
Deze extracten verlengen de anagene (groei)fase van het haar en bevorderen de aanmaak van keratine, voor sterke, lange, volumineuze en stevige wimpers en mooie volle en brede wenkbrauwen.

Sinaasappel-extract
Dit extract dat rijk is aan de vitamines B1, B2 en B6 reguleert het metabolische groeiproces van het haar, bevordert de celvernieuwing en celademhaling, revitaliseert en voedt het haar van de wimpers en wenkbrauwen.

Meer weten?

Wij vertellen je graag over onze producten

Blog producten

Related posts