LYCON

Zeg Vaarwel tegen Donshaartjes met LycoJet Hot Wax van LYCON!

Sensationele en technologisch unieke LYCOJET Hot Wax worden dunner gebruikt dan de traditionele Hot Wax en zijn een must-have in elke salon. Deze lage temperatuur waxen voor het gezicht en lichaam zijn super buigzaam, super sterk en vrijwel pijnloos! LYCOJET krimpt om het haar te omhullen en te verwijderen, zelfs zo kort als 1 mm. LYCOJET waxen zijn extra zacht en kunnen 5-6 keer op net gewaxte huid opnieuw worden aangebracht zonder ongemak of irritatie.

LycoJet Hot Wax: De Ultieme Keuze voor Gezichtsontharing met Precisie

In de zoektocht naar de ultieme gezicht wax komt LycoJet hot wax naar voren als de onbetwiste held. Met een focus op precisie en zachtheid is deze wax een ware gamechanger voor gezichtsontharing. De gezichtshuid, delicaat en gevoelig, verdient niets minder dan de zorgvuldige aanraking van LycoJet.

Waar gewone wax soms tekortschiet, komt LycoJet hot wax tot zijn recht. Deze wax is op maat gemaakt voor het gezicht, met een formule die geschikt is voor de gevoelige natuur van dit gebied. LycoJet biedt niet alleen effectieve ontharing, maar doet dit met uiterste zachtheid, waardoor roodheid en irritatie tot een minimum worden beperkt.

Of het nu gaat om het temmen van wenkbrauwlijnen, het verwijderen van donshaartjes op de bovenlip, of het creëren van een zachte, haarvrije kaaklijn – LycoJet hot wax maakt het mogelijk. Stap voor stap onthult deze wax een gezicht dat niet alleen gladder en stralender is, maar ook een gezicht dat de liefdevolle zorg heeft gekregen die het verdient. Kies voor het ultieme, kies voor LycoJet hot wax voor een gezicht dat spreekt van schoonheid, zorg en zelfvertrouwen.

LYCON Hot Wax vs. LycoJet Hot Wax

Wat is nu het echte verschil tussen de LYCON Hot Waxen en de LycoJet Hot waxen? LYCON Hot Wax wordt rijkelijk aangebracht, perfect voor het verwijderen van zelfs de meest weerbarstige, harde haartjes. Aan de andere kant wordt LycoJet hot wax dun aangebracht om zelfs de allerdunste donshaartjes te verwijderen. Combineer beide in één behandeling en ervaar de beloning van een ongelooflijk gladde, haarvrije huid. Het geheim? De juiste wax voor elk type haar!

Is de LycoJet Hot Wax geschikt voor ontharing op het hele lichaam?

LYCON Hot Wax biedt de oplossing voor die weerbarstige, dikke haren waarmee je af en toe te maken hebt. Denk aan gebieden zoals de oksels, bikinilijn en de Braziliaanse zone. Om een ultiem haarvrij resultaat te verkrijgen, is het aanbevolen om de LycoJet Hot Wax als tweede stap te gebruiken. Samen met de LYCON Hot Wax vormt het een dynamisch duo.

Ontdek onze LycoJet Hot Waxen

LycoJet Lavender Hot Wax – Met lavendel en kamille. In 1kg blok of 800gr BEADS.

LycoJet Ruby Hot Wax – Met Rose, kamille en Mirco Mica. In 1kg blok.

LycoJet Dessert Rose Hot Wax – Met kamille en rose. In 1kg blok.

LycoJet Eyebrow Hot Wax – Met kamille en Calendula. In 500gr blok.

Onze LycoJet Hot Waxen zijn alleen te gebruiken voor de professionele schoonheidssalon. Bekijk hier onze assortiment LycoJet Hot Waxen en bestel direct.

Wil je in jou salon meer aanbieden dan alleen gezichtsontharing? En ben je nu oprecht nieuwsgierig naar LYCON’s Hot Waxen, speciaal ontworpen voor de meest harde, stugge haren? Aarzel niet langer en ontdek wat er voor jou in petto is. Duik in onze boeiende Hot Wax-blog! Klik hier voor een diepgaande duik in de wereld van doeltreffende ontharing!

Meer weten?

Wij vertellen je graag over onze producten

Blog producten

Related posts