Lycojet Lavender Wax

Met lavendel en kamille.
1 kilo
Met de LycoJET waxen op basis van natuurlijke hars en bijenwas verwijder je moeiteloos alle dons, verfijnde en zachte haren vanaf 1 mm. Diep paarse wax met verzachtende lavendel en kamille. Lavender LycoJET wax werkt fantastisch als 2e fase wax! Te gebruiken als nabehandelingswax na de Hot wax in het gezicht, oksels, bikinilijn en Brazilian. Geen pincet meer nodig! 
Lees meer
€ 32,50

Producteigenschappen

  • Australian made Australian made
  • Lycon Quality Guarantee Lycon Quality Guarantee
  • Not tested on animals Not tested on animals
De sensationele en technologisch unieke, striploze LYCOJET waxen worden dunner aangebracht dan de meeste harde waxen en zijn een MUST voor elke schoonheidssalon. Deze waxen kunnen op lage temperatuur worden gebruikt voor het ontharen van gezicht en lichaam. Deze wax, op basis van natuurlijke hars en bijenwas, verwijdert haren vanaf 1 mm. De LycoJET waxen van LYCON bevatten een selectie van de allerbeste natuurlijke en verzachtende ingrediënten. Het haar blijft wekenlang voor 100% weg en de huid voelt perfect glad en zacht aan. De LYCOJET waxen zijn effectief na alle soorten wax behandelingen. Geen pincet meer nodig, met LYCOJET hoef je

De sensationele en technologisch unieke, striploze LYCOJET waxen worden dunner aangebracht dan de meeste harde waxen en zijn een MUST voor elke schoonheidssalon. Deze waxen kunnen op lage temperatuur worden gebruikt voor het ontharen van gezicht en lichaam. Deze wax, op basis van natuurlijke hars en bijenwas, verwijdert haren vanaf 1 mm. De LycoJET waxen van LYCON bevatten een selectie van de allerbeste natuurlijke en verzachtende ingrediënten. Het haar blijft wekenlang voor 100% weg en de huid voelt perfect glad en zacht aan. De LYCOJET waxen zijn effectief na alle soorten wax behandelingen. Geen pincet meer nodig, met LYCOJET hoef je nooit meer te epileren. 

Verwijdert moeiteloos alle verfijnde en dons haartjes op gehele lichaam na de hot wax behandeling.
Stap 1. Maak de huid schoon met LYCOTANE Skin Cleanser. 2. Masseer de te behandelen huid goed in met een beetje PRE-WAXING OIL, de olie zorgt er voor dat de wax alleen aan de haartjes trekt en niet aan de huid zelf, zodat een behandeling voor een klant comfortabel en nagenoeg pijnloos wordt. 3. Breng de wax in gedeeltes aan op de huid met de afgeronde kant van de spatel, TEGEN de haargroei richting in. 4. Verwijder de wax met een snelle beweging, tegen de haargroei richting in. TIP! Bij stugge en altijd geschoren haren gebruik eerst de HOT wax voor de LycoJET! 5. Reinig de huid met LYCOTANE Skin Cleanser, hiermee sluiten de poriën. 6. Als laatste masseer je de huid in met de Soothing Cream, Tea Tree Sooth of Aloe Vera Gel.
Meer informatie
Artikelnummer 1HL0111
Beschrijving Inhoud 1 kilo
Textuur wax
Haar- huidconditie alle huidtypes, Dons
Kenmerk dierproefvrij, glutenvrij, notenvrij, ongeparfumeerd
Waxing kits Starterskit gezicht|oksels|bikini
Waxsoorten lycoJET
producttype wax

Wij bieden

Hulp nodig? +31(0)33 260 0100

  • Unieke merken en producten
  • Op werkdagen voor 15u besteld, volgende dag in huis
  • Uitgebreid aanbod van trainingen
  • veilig betalen 
En deze?