MASSADA

Hyaluronzuur, de liftende dorstlesser voor de droge gezichtshuid!

Zo net na de wintermaanden is je gezichtshuid vaak erg droog en verdikt door de inwerking van koude weersinvloeden en voelt daardoor trekkerig, strak en allesbehalve comfortabel aan. De producten van de MASSADA Hyaluronic Acid-lijn bieden dan een intensief hydraterende behandeling met een onmiddellijk liftend effect. Met name het rijke masker en serum uit deze lijn zijn regelrechte ‘vochtboosters’ voor je droge winterhuid en de salonbehandeling is een unieke ervaring op zich…!

Hyaluronzuur is een huideigen substantie die er onder andere voor zorgt dat vocht goed in je huid wordt vastgehouden. Uniek is het ‘spons-effect’ meteen vrijwel directe visuele opvulling van fijne lijntjes en rimpels. Hyaluronzuur speelt tevens een belangrijke rol bij het behoud van de elasticiteit van je huid. Fijne rimpels en een droge huid ontstaan vaak mede doordat er onvoldoende lichaamseigen hyaluronzuur aanwezig is in de ouder wordende huid. De Hyaluronic Acid producten van MASSADA bevatten een hoog gehalte aan goed opneembaar hyaluronzuur om deze tekorten effectief aan te vullen.

Een intensief hydraterende behandeling met een onmiddellijk liftend effect!

De MASSADA Hyaluronic Acid-huidverzorgingslijn op basis van een hoog gehalte aan hyaluronzuur zorgt ervoor dat het vochtniveau van je huid weer optimaal wordt aangevuld en lift tevens een verslapte en vermoeide (winter)huid. Alle producten uit deze lijn bevatten een geavanceerde formule met de juiste combinatie van hyaluronzuur met verschillende moleculaire dichtheden. Deze dringt door in de drie lagen van je huid. De doeltreffendheid bij het opvullen van rimpels en het bevorderen van het herstel en de stevigheid van je huid heeft een zichtbaar én blijvend resultaat. De collageensynthese van je huid wordt van binnen uit geoptimaliseerd. Je huid lijkt hierdoor op een natuurlijke manier jonger én is opvallend stralender!

TIPS!

De onderstaande producten (verkrijgbaar bij de MASSADA schoonheidssalons) zijn intensieve vochtboosters voor thuisgebruik:

MASSADA Hyaluronic Acid Lifting Mask

Dit masker op basis van 38% hyaluronzuur, rozemarijn, rozenbottel en groene olijf is geschikt voor alle huidtypes die tekenen vertonen van verslapping, een vale teint en een verlies aan stevigheid. Het maakt de regeneratie van collageen- en elastinevezels mogelijk, verbetert je teint, het natuurlijke vochtniveau en de stevigheid van je huid.

MASSADA Hyaluronic Acid Lifting Serum

Het MASSADA Hyaluronic Acid Lifting Serum is een innovatief serum met een zachte textuur, dat je huid opnieuw verstevigt, verfijnt en verzacht. Het maakt je gezichtscontouren steviger en zorgt voor een jongere en opvallend zachte huid, dankzij de innovatieve formule op basis van maar liefst 40% hyaluronzuur, paardenkastanje-extract en groene olijf.

Blog producten

Related posts