pinkini brazilian wax behandeling
Geen categorie

Alles over Brazilian Waxing!

Hoor jij nou ook regelmatig je klanten klagen over het scheren van de intieme zone? Iedere week dealen met stoppels, ingegroeide haren en irritatie van de huid? En klanten die zichzelf in bochten wringen voor het beste resultaat? Het meest gladde resultaat van de huid in de schaamstreek behaal je niet met scheren, maar juist met een brazilian Wax!

Brazilian Wax, wat is dat eigenlijk? Brazilian Waxing is de meest bekende en populaire Wax-behandeling. Tijdens deze Wax behandeling wordt de hele intieme zone onthaard met gebruik van Hot of Film Wax. Naast de haren aan de voorkant, worden ook de haren tussen de billen verwijderd. Je klanten kunnen kiezen voor de Full Brazilian Wax of juist de Brazilian Wax stripe, triangle of g-string. Ook is het mogelijk om alleen de bikinilijn te waxen.

Specialiseren in Brazilian Waxing

Wil jij bekend staan als de beste salon voor pijnloos waxen én comfort, voor een super precieze Brazilian Wax binnen 30 minuten? Volg dan de Professionele Brazilian Wax Training bij Smooth & Co. Onze Wax professionals bieden gespecialiseerde Wax trainingen voor zowel starters als ervaren waxers. Zij leren jou om te werken met Lycon en brengen je de nieuwste technieken bij voor het waxen van de intieme zones. Zo kun jij goed voorbereid aan de slag met Hot of Film Wax van Lycon in je eigen salon. 

Met de Basis II Wax Training zul je de verschillende wax technieken voor de bikinilijn, string, stripe en full brazilian in een halve dag oefenen. Dit is dan ook echt een specialisatie op de Brazilian Wax. Daarnaast is het mogelijk om de Full Body Wax Training te volgen waarin je het gehele lichaam leert waxen in 1,5 dag (incl. halve examendag).

Na het volgen van een brazilian wax cursus heb jij de juiste technieken onder de knie en kun je vol vertrouwen aan de slag in jouw salon.

Welke wax voor brazilian wax?

Om de intieme zone te waxen is het van belang dat je de juiste wax gebruikt. Hiervoor kun je het beste harde wax gebruiken. Deze wax hecht zich aan de haren in plaats van aan de huid, wat de behandeling een stuk prettiger maakt en niet zorgt voor irritaties. Daarnaast heb je met harde wax geen ontharingsstrips nodig. Je verwarmt de harde wax in een waxapparaat (heater), de gesmolten wax breng je vervolgens met houten spatels aan op de huid, waarna deze uithardt en je handmatig de uitgeharde wax kunt verwijderen. 

Bij Smooth & Co heb je keuze uit verschillende soorten harde wax. Zo bieden wij de krachtige en traditionele Lycon Hot Wax in verschillende kleuren en geuren, vervolgens kun je donshaartjes weghalen met LycoJet Wax als nabehandeling. De laatst optie is een hybride wax, zoals de Pinkini Brazilian Hybrid Hot Wax of de MANifico Hybrid Hot Wax XXX. Hybride wax is een combinatie van sterke hot wax en LycoTec Wax die je dunner aanbrengt, waardoor je ook efficiënter werkt.

In ieder geval, welke wax je ook gebruikt, realiseer je een 100% haarvrij resultaat voor een langdurige periode. Wie wil dat nou niet?

Nooit meer ingegroeide haren met de meest precieze brazilian wax technieken en producten

Met de juiste wax technieken en producten kun je ingegroeide haartjes, irritaties en jeuk tegengaan. Het is mogelijk dat haren na een wax behandeling onder de huid beginnen te groeien. Wanneer dit gebeurt kan dit zorgen voor een ontsteking van het haarzakje. Zo is een ingegroeide haar in de lies bijvoorbeeld veel voorkomend, wat kan gebeuren na een wax behandeling. Door na het waxen gebruik te maken van de Ingrown X-it producten van Lycon, kun je irritaties tegengaan en zelfs voorkomen. Maak gebruik van de Anti Bump Foaming Gel, de Ingrown X-it Cream of de Ingrown X-it Serum Solution Spray en verzacht de geïrriteerde huid na een wax behandeling. Adviseer je klant elke week minimaal 2 x te scrubben met een olie vrije scrub zoals Lycon’s sugar scrub.

Dus toe aan nieuwe wax in je salon of toe aan verbetering? PINKINI Brazilian Care & Hybrid Hot wax is een  luxueuze collectie en een noodzaak, omdat Brazilian- en Bikini-wax de meest gevraagde diensten in schoonheidssalons zijn, waarop salons vaak beoordeeld worden. Succesvolle salons weten dat het verlenen van de meest professionele, comfortabele en effectieve Brazilian- en Bikini-waxervaringen de trouw van de klant ten goede komt en voor nieuwe afspraken en mond-tot-mond reclame zorgt. Vul onderstaand formulier in en we vertellen je graag meer!

Meer weten?

Wij vertellen je graag over onze producten

Blog producten

Related posts