Massada superfood
MASSADA

Mooi, gezond én jeugdig van binnen uit!

Mooi, gezond én jeugdig van binnenuit dankzij MASSADA Lifting Complex met Collageen, Hyaluronzuur en Vitamine C
Een goed gebalanceerde en gezonde voeding komt niet alleen je gezondheid ten goede, maar uit zich tevens niet te missen in de conditie, jeugdigheid en teint van je huid. Dat geldt ook voor extra supplementen die je inneemt. Vanaf een bepaalde leeftijd (ca. >25 jaar) nemen bepaalde natuurlijke substanties en bouwstenen die zorgen voor de stevigheid en elasticiteit in je huid helaas af. Dan is een beetje extra hulp van buitenaf dus geen overbodige luxe, wanneer je wilt zorgen voor een vitale, gezonde, stevige en vooral langdurig jeugdige huid!

Gezondheid en schoonheid van binnenuit

Voeding is anno 2018 sowieso meer dan ooit tevoren functioneel als een geïntegreerd, wellnessverhogend- en schoonheidsbevorderend onderdeel van de algehele lifestyle en het welzijn. Voedingssupplementen zoals drink-of eetbaar collageen, vitamine C en krachtige antioxidanten (zoals bijvoorbeeld de carotenoïde Astaxanthine). Maar ook diverse soorten plantaardige proteïnepoeders, hyaluronzuur in vloeibare drinkvorm of capsules en eeuwenoude ayurvedische kruiden (o.a. kurkuma, Cayennepeper en gember) en theeën (matcha en groene thee zijn en blijven favoriet). Gefermenteerde sappen, multi-gevitamineerde watertjes waaronder berkensap en cactuswater zijn opvallende trends. Al deze suppleties zorgen ervoor dat schoonheid en gezondheid letterlijk van binnenuit komen, zowel preventief werkend als probleemoplossend ofwel -ondersteunend. Door de inname van de juiste nutriënten kun je er dus mede voor zorgen dat je looks stralend, jeugdig en gaaf voor de dag komen én dat je gezond blijft, ofwel dit weer opnieuw wordt.

‘Beautyfood’ met MASSADA Lifting Complex

MASSADA Lifting Complex sluit perfect aan op de trend van ‘beautyfood’, oftewel schoonheid van binnenuit! Deze handig in te nemen sachets zijn ontwikkeld om je natuurlijke schoonheid, de gezondheid en de stevigheid van het bindweefsel en de hydratatie in je huid te optimaliseren én langdurig te behouden.

Met collageen voor een opvallend stevige en jonge huid

De samenstelling van het MASSADA Lifting Complex bevat Peptan®, oftewel goed opneembare, hoogwaardige collageenpeptiden, die van binnenuit in je diepere huidlagen terechtkomen, om daar hun werk te doen. Deze collageenpeptiden vullen rimpels en fijne lijntjes op een doeltreffende wijze van binnenuit op en maken je huid stevig en veerkrachtig.

Met Hyaluronzuur voor een goed gehydrateerde en elastische huidtextuur

Het toegevoegde Hyaluronzuur in het MASSADA Lifting Complex heeft een voor de huid krachtige vochtaantrekkende én vochtbindende werking. Deze effectieve anti-aging werkstof zorgt ervoor dat je huid van binnen uit een volumineuze textuur krijgt, waardoor rimpels en fijne lijntjes minder zichtbaar worden (een zogeheten ‘Plumping Effect’) .

Vitamine C, anti-aging antioxidant voor een heldere, gezonde én stevige huid

MASSADA Lifting Complex bevat tevens vitamine C, een heel krachtige antioxidant. Deze anti-aging vitamine draagt eveneens bij aan de vorming van collageen en helpt van binnenuit mede om je huid te verstevigen en je teint te verhelderen en dat zie je!

30-daagse verjongingskuur van binnenuit met een aangename bessensmaak!

Het eenvoudig op te lossen poeder van de sachets van het MASSADA Lifting Complex heeft een aangename bessensmaak. Slechts één sachet van 5 gram per dag opgelost in water (of vruchtensap naar keuze) is voldoende voor een opvallende verjongingskuur van 30 dagen van binnenuit.

Meer weten?

Wij vertellen je graag over onze producten

Blog producten

Related posts

Volg ons op Instagram