MASSADA

Multimasking met MASSADA’s nieuwe vliesmaskers 

Een intensief herstellend masker is een onmisbaar onderdeel van je skincare routine. Vaak gun je jezelf hiervoor echter geen tijd. MASSADA introduceert drie nieuwe vliesmaskers. Deze kosten nauwelijks tijd, maar geven wel een optimaal resultaat voor het verkrijgen van een jeugdige, frisse, stevige, gave en opvallend stralende huid!

De drie nieuwe MASSADA vliesmasker zich richten op punten zoals rimpels, een verslapte huid en een vale teint. Ook voor de gevoelige huid en de vette huid met vergrote poriën en mee-eters is er een doelgericht masker. Omdat deze unieke nieuwe maskers eenvoudig over het gehele gezicht kunnen worden aangebracht als een soort tweede huid (het ‘second skin-effect’), worden ook de moeilijk bereikbare plekken zoals rondom de ogen effectief aangepakt.

Jeugdherstel en een heldere teint met MASSADA Instant Beauty Pearl Perfection Mask
Het MASSADA Instant Beauty Pearl Perfection Masker is een ideale oppepper voor de vermoeide, vale, verslapte of verouderde huid, die behoefte heeft aan revitalisatie en een krachtige anti-aging boost. Dit masker bevat ingrediënten zoals exclusief parel-extract, gotu kola- en bosbesextract en geavanceerde peptiden. Rimpels worden bij de kern aangepakt, de verslapte huid krijgt voelbaar en zichtbaar meer stevigheid en de teint is opvallend fris en helder.

Kalmering en balans voor de gevoelige huid met MASSADA Prebiotics Skin Calming Mask
MASSADA’s Prebiotics Skin Calming Mask heeft direct anti-irriterende en verzachtende eigenschappen voor de huid. Dit masker is in het bijzonder geschikt voor de zeer gevoelige huidtypes, maar ook na een peeling, microdermabrasie of andere exfoliërende behandelingen, waarbij de huid behoefte heeft aan directe kalmering en verzachting. Het vermindert roodheid en brengt de huid direct tot rust. Dit unieke masker bevat marine prebiotica om de natuurlijke huidflora van het gezicht in balans te brengen. Dit werkt tevens versterkend op de natuurlijke huidbarrière. Plantaardige extracten van kamille, calendula en lavendel zuiveren en kalmeren de huid en zorgen voor een instant comfortabel huidgevoel.

Grove poriën en een vette huid in de ban met MASSADA Invisible Pores Skin Refiner Mask
Het Invisible Pores Skin Refiner Mask van MASSADA is een innovatief masker dat speciaal werd ontwikkeld voor de vette huid met grove poriën en mee-eters. De krachtige samenstelling bevat houtskool en polysacchariden afkomstig van natuurlijke biotechnologie. Vergrote poriën worden hiermee direct verfijnd, overtollig talg wordt verwijderd en onzuiverheden worden zonder pardon aangepakt. Dit masker heeft tevens een krachtige anti-pollution werking. Het beschermt je huid onder meer tegen celschade en een vroegtijdige huidveroudering door schadelijke milieu invloeden zoals smog, uitlaatgassen, rook en centrale verwarming. Deze invloeden zijn meestal onzichtbaar, maar ze zijn vrijwel altijd aanwezig in onze omgevingslucht.

Turbo treatments, effectief in slechts 15 minuten!
Het gebruik van de nieuwe MASSADA Vliesmaskers is razend snel en heel eenvoudig. Elke verpakking bevat een masker voor eenmalig gebruik. Na het openen van de verpakking neem je het masker uit de verpakking en vouwt dit open. Hierna kan het heel gericht op het gezicht worden geplaatst. Na slechts 15 minuten hebben de maskers hun werking voldaan en zijn eenvoudig te verwijderen. Het restant van het serum dat ze eventueel nog achterlaten op de huid kan met de vingertoppen zachtjes in de huid worden gemasseerd.

Meer weten?

Wij vertellen je graag over onze producten

Blog producten

Related posts