Maskers

Het is niet alleen fijn om af en toe een masker te gebruiken maar het is ook extra goed voor je huid. Dankzij de vele maskers die Massada aanbied is er altijd eentje die aansluit op jouw huidbehoeften. Gezichtsmaskers zijn een geweldige stap om toe te voegen aan je huidverzorgingsritueel!

21 producten

Van hoog naar laag sorteren

Gezichtmaskers

Massada's gezichtsmaskers zijn de ideale aanvulling op jouw verzorgingsritueel, en helpen bij het oplossen van huidproblemen. Onze krachtige maskers zijn ontwikkeld om één tot twee keer per week thuis te gebruiken en als salon in elke behandeling. Je vindt hier maskers voor de droge, normale, gevoelige, onzuivere, acne of voortijdig verouderende huid. Dankzij de vele creme, gel en vlies maskers die Massada aanbied is er altijd eentje die aansluit op jouw huidbehoeften. Klik op de producten voor meer informatie.

Massada gezichtmaskers voor iedere huid

Massada heeft een masker voor elk huidtype, variërend van een gezichtsmasker tegen puistjes Oily & Facial Mask Acne, tot een masker speciaal voor de gevoelige huid Sensitive Skin Facial Mask. Gezichtmaskers zijn verkrijgbaar in de substantie gel, creme, vlies en gips, voor de droge, gemengde, vette & onzuivere, pigmentatie en anti aging. Ze hebben een huidverbeterende werking maar zijn ook zeer geschikt om de huid te herstellen, hydrateren en kalmeren. Het Bio Cellular Restructuring Mask van Massada is een ideaal masker voor alle huidtypes, voor wie het verouderingsproces wil afremmen. Maakt de huid steviger en voorkomt verslapping, egaliseert de teint en vermindert littekens, werkt zuiverend en ontsmettend. Alleen maar natuurlijke ingredienten! 

Wil je meer weten over Massada's natuurlijke huidverzorgingsproducten? Neem dan een kijkje op onze blog. Heb je behoefte aan een persoonlijk advies? Smooth & Co is bereikbaar op tel.nr. +31(0)332600100 of mail info@smoothandco.nl.

Waarom gezichtmaskers bij Massada online?

Onze verschillende maskers komen voort uit kwalitatief onderzoek en bevatten enkel hoogwaardige natuurlijke ingrediënten en technologieën die een wetenschappelijk bewezen positief effect hebben op de huid. Massada een holistische huidverzorgingslijn met heerlijke geurende producten (aroma's), die alle zintuigen aangenaam prikkelen en die lichaam en geest daarmee in balans helpen te brengen. Meeste formules zijn vrij van parabenen, alcohol en synthetische parfums. De producten zijn milieuvriendelijk, worden niet op dieren getest en bevatten uitsluitend natuurlijke ingrediënten. Alle VEGAN huidverzorgingsproducten zijn aangegeven in onze webshop.

Klant worden