Invisible Pores Skin Refiner Bio Facial Mask - Massada Retail

Zuiverend masker
Inhoud: 6 stuks
Grove poriën en een vette huid in de ban met MASSADA Invisible Pores Skin Refiner Mask. Het Invisible Pores Skin Refiner Mask van MASSADA is een innovatief masker dat speciaal werd ontwikkeld voor de vette huid met grove poriën en mee-eters. De krachtige samenstelling bevat houtskool en polysacchariden afkomstig van natuurlijke biotechnologie. Vergrote poriën worden hiermee direct verfijnd, overtollig talg wordt verwijderd en onzuiverheden worden zonder pardon aangepakt. Dit masker heeft tevens een krachtige anti-pollution werking. Het beschermt je huid onder meer tegen celschade en een vroegtijdige huidveroudering door schadelijke milieu invloeden zoals smog, uitlaatgassen, rook en centrale verwarming. Deze invloeden zijn meestal onzichtbaar, maar ze zijn vrijwel altijd aanwezig in onze omgevingslucht.
Lees meer
€ 36,00

Producteigenschappen

  • ECOCERT keurmerk, natuurlijke cosmetica ECOCERT keurmerk, natuurlijke cosmetica
  • Milieu- en oceaan vriendelijke producten, dierproefvrij Milieu- en oceaan vriendelijke producten, dierproefvrij
  • Vrij van parabenen, alcohol en synthetische parfums Vrij van parabenen, alcohol en synthetische parfums
Product informatie
Turbo treatments, effectief in slechts 15 minuten! Het gebruik van de nieuwe MASSADA Vliesmaskers is razend snel en heel eenvoudig. Elke verpakking bevat een masker voor eenmalig gebruik. Na het openen van de verpakking neem je het masker uit de verpakking en vouwt dit open. Hierna kan het heel gericht op het gezicht worden geplaatst. Na slechts 15 minuten hebben de maskers hun werking voldaan en zijn eenvoudig te verwijderen. Het restant van het serum dat ze eventueel nog achterlaten op de huid kan met de vingertoppen zachtjes in de huid worden gemasseerd.
Vergrote prorien worden hiermee direct verfijnd, overtollig talg wordt verwijderd en onzuiverheden worden zonder pardon aangepakt. Dit masker heeft tevens een krachtige anti-pollution werking. Het beschermt je huid onder meer tegen celschade en een vroegtijdige huidveroudering.
Het gebruik van de nieuwe MASSADA Vliesmaskers is razend snel en heel eenvoudig. Elke verpakking bevat een masker voor eenmalig gebruik. Na het openen van de verpakking neem je het masker uit de verpakking en vouwt dit open. Hierna kan het heel gericht op het gezicht worden geplaatst. Na slechts 15 minuten hebben de maskers hun werking voldaan en zijn eenvoudig te verwijderen. Het restant van het serum dat ze eventueel nog achterlaten op de huid kan met de vingertoppen zachtjes in de huid worden gemasseerd.
aqua, glycerin, pentylene glycol, polysorbate 20, biosaccharide gum-4, charcoal powder, xanthan gum, tetrasodium glutamate, diacetate, 1,2 hexanediol, citric acid, sodium hydroxide
Artikelnummer 350
Beschrijving Inhoud Inhoud: 6 stuks
Textuur -
Geslacht Vrouw
Huidtype Vette huid
Kenmerk (ethanol)alcoholvrij, dierproefvrij, parabenenvrij, propyleenglycolvrij
Huidconditie vette huid
Soort masker
merken MASSADA
Structuur veils
Productgroep maskers
Inhoud 1 doos

Wij bieden

Hulp nodig? Bel of whatsapp:
+31(0)33 260 0100

  • Unieke merken en producten
  • Eenmalig 20% korting op je bestelling
  • Gratis verzending boven de €200
  • Op werkdagen voor 15u besteld, volgende dag in huis
  • Uitgebreid aanbod van trainingen