DNA massmed massada anti aging
MASSADA

IT’S EPIC… MASSADA’s Nieuwste ‘faceguard’ voor het DNA in je huid!

Vrije radicalen, wie heeft er inmiddels niet van gehoord? Ze worden vaak in één adem genoemd als belangrijke boosdoeners van een vroegtijdige huidveroudering. Deze moleculen worden gevormd onder invloed van o.a. zuurstofverbruikende reacties en de inwerking van UV-straling op je huid. Ze bevatten te weinig elektronen, die ze vervolgens trachten aan te vullen uit alles wat voorhanden is. Maar al te vaak is dat helaas ons eigen DNA. Een goede bescherming van je DNA is dus van essentieel belang voor een langdurig behoud van een jeugdige huid. De nieuwe, zeg maar gerust epische MASSADA MASSMED DNA NATURE MULTI-ACTION SUPREME CREAM is speciaal hiervoor ontwikkeld!

Met name in de herfst waarbij je huid het zwaar krijgt te verduren door gure externe invloeden is extra bescherming geen overbodige luxe. MASSADA MASSMED DNA NATURE MULTI-ACTION SUPREME CREAM biedt hiervoor een doelgerichte aanpak producten met krachtige DNA-beschermende werkstoffen.

Wat is en wat doet je DNA?
DNA is de afkorting van ‘Deoxyribo Nucleic Acid’ oftewel Desoxyribonucleïnezuur. Het is een molecuul dat onze complete en unieke, erfelijke informatie bevat. Het DNA bevat ingenieuze “instructies” voor het maken van belangrijke eiwitten die in ons lichaam diverse taken hebben. Bijvoorbeeld bij het vormen van structuren zoals onze huid. Om deze structuur weerbaar, sterk en vooral zo lang mogelijk optimaal intact te houden (waardoor je huid dus zo lang mogelijk jeugdig, glad en gaaf blijft), is een goede bescherming van je DNA van essentieel belang. Met deze wetenschap voegde MASSADA aan haar nieuwste product daarom werkstoffen toe, die een heel krachtige werking hebben ten aanzien van een optimale DNA-bescherming én -werking.

Epi genetische werking
De MASSADA MASSMED DNA NATURE MULTI-ACTION SUPREME CREAM werkt op cellulair DNA niveau en beschermt het DNA, zonder dat de moleculaire, genetische DNA-structuur wordt veranderd. Dit wordt een ‘epi genetische werking’ genoemd. De geavanceerde samenstelling beschermt en herstelt de genen, verbetert de onderlinge cel communicatie en zorgt voor extra energie in de huidcellen. Wat jij hiervan merkt zal je je wellicht afvragen? Rimpels, een onregelmatige huidtextuur en huidverslapping worden bij de bron ervan aangepakt en je huid zal gaandeweg het gebruik van deze nieuwe topformule gladder, steviger en opvallend gaver worden!

Rode radijs, dolomiet en bacuri butter
De samenstelling van deze nieuwe krachtige DNA-booster bevat roze radijs, ook wel winterradijs genoemd. Deze werkstof van Aziatische oorsprong heeft krachtige huidherstellende en epi genetische eigenschappen. Het toegevoegde dolomiet zorgt voor de juiste balans in de calcium- en magnesiumstofwisseling van je huid. Bacuri butter, afkomstig uit het Amazonegebied is rijk aan vitaminen, mineralen en aminozuren. Deze intensief hydraterende en antioxidant rijke werkstof verbetert de natuurlijke bescherm barrière van de huid en zorgt dat het vocht langdurig in je huid wordt vastgehouden.

Steranijs, letterlijk een ster als het gaat om anti-aging!
Een ander bijzonder ingrediënt is steranijs. Dit natuurlijke antibioticum is uitzonderlijk rijk aan flavonoïden, essentiële vetzuren en vitamine C. Het heeft een heel krachtige anti-rimpel werking en een soort natuurlijk botox-effect. Het ontspant de gezichtsspieren en laat op die manier rimpels en fijne lijntjes minder zichtbaar worden. Het stimuleert bovendien de aanmaak van collageen en heeft daarmee een intensief regenererende werking.  

Marine biotechnologie
Aan de samenstelling van de nieuwe MASSADA MASSMED DNA NATURE MULTI-ACTION SUPREME CREAM kwam tevens marine biotechnologie te pas! Een uniek marine micro-organisme, afkomstig van Reunion Island, heeft de eigenschap om diepe rimpels op te vullen, de stevigheid van de de huid intensief te verbeteren en de rijpere huid te voorzien van een gladmakende en krachtige vocht boost.  

Natuurlijke ‘cosmeceutical’
Dit nieuwe en unieke, exclusieve parabeen vrije kuurproduct geeft reeds zichtbare resultaten na 14 dagen. Het is ontwikkeld op basis van zowel biologische-, holistische- als bio technologische ingrediënten, stuk voor stuk met een duurzame oorsprong. Het werkt op drie fronten aan anti-aging en een diepgaande huidverbetering, zowel op het niveau van het DNA, de huidcellen als de verschillende huid weefsellagen. Eén ding is zeker: met deze natuurlijke ‘cosmeceutical’ is je ware leeftijd vanaf nu niet meer af te lezen aan je huid! Die zit namelijk letterlijk ín je DNA verstopt!

Meer weten over Massada Massmed DNA?

Wij vertellen je graag over onze producten

Blog producten

Related posts