Ppinkini intimate mask lycon
LYCON

Nieuw van Pinkini: Intimate Mask

De zomer komt eraan en daarmee is het wax seizoen geopend! Gladde benen en oksels, wenkbrauwen weer in de perfecte vorm én de intieme zone weer vrij van haren, ben je weer helemaal smooth? Dan ben jij klaar voor de zomer! 

Goede verzorging van de huid

Een gladde huid is natuurlijk heerlijk in de zomer, maar vergeet niet dat jouw huid ook extra zonlicht en warmte te verduren krijgt. Tijd om jouw huid dus extra te hydrateren en kalmeren! Een goede verzorging, is het halve werk. Zeker na een brazilian wax behandeling is het belangrijk om de huid te hydrateren. Na een intieme wax behandeling kun je heel goed de Pinkini Finishing Lotion gebruiken voor een verfrissend effect, maar naast de Finishing Lotion is het Pinkini Brazilian Care assortiment uitgebreid met een nieuw product, namelijk de Pinkini Intimate Mask. Het ideale product voor een vajacial!

De Pinkini Intimate Mask gebruiken bij een vajacial

De Intimate Mask van Pinkini is een masker die goed na een brazilian wax behandeling ingezet kan worden. Het masker heeft een veel hogere kalmerende en hydraterende werking dan de Finishing Lotion, die goed is voor regelmatige verzachting en hydratatie. De Intimate Mask heeft “next level” rustgevende en hydraterende eigenschappen. 

Of zet de Mask in bij de vajacial Treatment, een steeds meer gevraagde behandeling. Het woord vajacial is een combinatie van twee woorden: vajayjay en facial. Je raadt het al! Vajacial is ontwikkeld om de huid in de intieme zone te verbeteren door middel van exfoliatie. Daarnaast is het een optie om de vajacial in te zetten voor de extractie van ingegroeide haren en verstopte poriën om het huidoppervlak te kalmeren en te hydrateren. Bij een erg gevoelige huid kan een vajacial ook een mooie aanvulling zijn op het waxen. Bij een vajacial-behandeling bekijk je wat de huid nodig heeft. Zijn er veel ingegroeide haartjes? Of juist last van pigmentvlekken? Pas de behandeling aan op huid en wensen. Ideale behandeling om de verkoop te stimuleren denk aan de; LYCON sugar scrub’s, Pinkini Lightening Serum, Intimate Wash of Ingrown X-It.

Geef de vajacial direct na een brazilian wax of geef de huid een heerlijke verzorgende behandeling tussen de afspraken door (twee weken voor of twee weken na de wax behandeling). 

Verzorgende producten met werkzame stoffen

De producten van Pinkini zijn zorgvuldig geformuleerd met een overvloed aan technologisch geavanceerde en natuurlijk kalmerende ingrediënten. De producten hebben allemaal een frisse en kalmerende geur die zichtbaar resultaat opleveren. In het ene product vind je aloe vera en kamille in samenstelling met andere geuren en kalmerende ingrediënten en in het andere product vind je de Tazman berry, oftewel de Tasmaanse bes. De Pinkini Intimate Mask is geformuleerd met arnica, aloe vera en Tazman berry. Hierdoor heeft het masker een aangename geur en geeft het een koel, kalmeren en verzorgend effect.

Verzorgende producten met werkzame stoffen

De Pinkini Intimate Mask breng je als masker aan nadat de huid is gereinigd met Lycotane Huidreiniger. Laat het masker 10 minuten* intrekken en neem vervolgens af met een warm of juist koud kompres. Droog de huid goed af en breng de Pinkini Lightening Serum aan om de huid helderder te maken en pigmentatie te behandelen. Daarna breng je de Pinkini Finishing Lotion aan.

*Benut de tijd dat het masker moet inwerken. In deze 10 minuten kun je bijvoorbeeld de oksels, bovenlip of wenkbrauwen waxen. Dek dan wel even het intieme gedeelte af met een handdoek.

Meer over de Pinkini Brazilian Care collectie

Het Pinkini Brazilian Care assortiment is een luxe collectie en een noodzaak, omdat brazilian- en bikini wax behandelingen de meest gevraagde diensten in schoonheidssalons zijn én waarop salons vaak beoordeeld worden. 

Succesvolle salons weten uit ervaring dat het verlenen van de meest professionele, comfortabele en effectieve brazilian- en bikini wax behandelingen de trouw van de klant ten goede komt en voor nieuwe afspraken en mond-tot-mond reclame zorgt. 

Het is daarom een goed idee om de brazilian wax met de Pinkini Brazilian Care productlijn uit te voeren en de behandeling te eindigen met een vajacial!
Ben je nog niet bekend met de Pinkini Brazilian Care collectie? Probeer dan eens één van de startpakketten om het een keer te proberen.

Meer weten?

Wij vertellen je graag over onze producten

Blog producten

Related posts