PINKINI Brazilian Wax & Care

Brazilian waxing en vajacials zijn populaire behandelingen in schoonheidssalons. Ontdek PINKINI Brazilian Wax & Care: jouw keuze voor comfortabele, luxe waxbehandelingen en verzorging. Onze hybride hot wax en complete verzorgingslijn zorgen voor perfecte resultaten. De hybrid wax is creamy, zeer flexibel, voordelig in gebruik, heeft een lage gebruikstemperatuur, verwijdert alle soorten haren vanaf 1mm en is super zacht voor elke huid. Zowel professionals als klanten zijn fan!
Selectie verfijnen

15 producten

Van hoog naar laag sorteren

Langdurig 100% haarvrij, reeds vanaf 1 mm

De LYCON wax formules zijn door hun kracht en samenstelling uniek in hun soort en hebben reeds grip op haarlengtes vanaf slechts 1 mm! Ongewenste haartjes kunnen vanaf deze haarlengte moeiteloos volledig worden verwijderd, zonder een rode of geprikkelde huid. Het haar blijft wekenlang voor 100% weg en de huid voelt perfect glad en zacht aan.

 

Brazilian (intieme) wax

Absoluut het allerbeste voor een eenvoudige en heel comfortabele intieme waxbehandeling; PINKINI Brazilian Hybrid HOT wax biedt dezelfde prestatie als de LYCON traditionele HOT Wax, waarbij haartjes van slechts 1mm kort moeiteloos verwijderd worden, plus de extra elasticiteit (buigzaamheid) en het gebruiksgemak van de moderne LycoTEC wax. PINKINI is een product voor lage temperaturen. Het biedt ontegenzeggelijk het beste van twee werelden, voor de veeleisende schoonheidsspecialiste en is extra comfortabel voor klanten, omdat het nagenoeg pijnloos is. Geformuleerd met LYCON’s unieke technologie met titaniumdioxide en verzorgende Arganolie, Calendula en Kamille om de gevoelige huid te beschermen, kalmeren en hydrateren tijdens het waxen. De huid voelt comfortabel en zacht aan, met een langdurig haarvrij resultaat. Belangrijk; Breng voor het aanbrengen van de wax Pinkini Pre-Waxing Oil aan op de huid. De olie zorgt er voor dat de wax alleen aan de haartjes trekt en niet aan de huid zelf, zodat een behandeling voor een klant comfortabel en nagenoeg pijnloos wordt. Alle LYCON HOT waxen aangeduid met XXX zijn ook zeer geschikt voor Brazilian Waxing!

TIP! Wax in 2 stappen! Voor een perfect resultaat behandel na met een LycoJET wax. LycoJET verwijdert alle dons en verfijnde haartjes, dit maakt ook dat het haar langer wegblijft en je hebt geen pincet meer nodig. 

 

Intiem met LYCON

Speciaal voor waxing professionals die Bikinilijn, string, Stripe en Brazilian Wax behandelingen aanbieden en willen overstappen bieden wij een complete starters wax kit aan en de Specialisatie Training Brazilian Wax. Je volgt deze Training als je verder wilt in je salon in de wereld van Brazilian Waxing!

Succesvolle salons weten dat het verlenen van de meest professionele, comfortabele en effectieve Brazilian- en Bikini-waxervaringen de trouw van de klant ten goede komt en voor nieuwe afspraken en mond-tot-mond reclame zorgt.

 

Over Smooth & Co

Smooth & Co is de exclusieve distributeur van LYCON WAX in de Benelux. Salons die met LYCON gaan werken, kunnen rekenen op professionele trainingen, verkoopondersteuning, gratis klantendagen en als groothandel verzenden wij elke werkdag! Wil je je echt onderscheiden in het waxen, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Perfect en pijnloos waxen begint met een professionele LYCON wax Training. Wij bieden gespecialiseerde trainingen en doelgerichte workshops. Zowel voor starters als ervaren wax professionals. Je wordt begeleid door zeer ervaren trainers die jou de fijne kneepjes van het professionele waxen leren. Na het volgen van een training kun je direct in je eigen salon aan de slag met de producten en behandelmethoden van LYCON.

Hulp nodig?
Kunnen we je helpen of extra informatie geven over onze producten? Wil je LYCON op een spraakmakende manier introduceren in je salon, een training volgen, tips & trucs ontvangen óf zie je door de vele waxsoorten het spreekwoordelijke waxbos even niet meer en moeite met inkopen? Twijfel niet en bel ons dan zeker! We helpen je graag via telefoonnummer: +31 (0)33-2600100 of mail ons via info@smoothandco.nl.

Klant worden