Body Scrubs

Lycon's olievrije, vegan body scrubs bevatten geen plastic scrubdeeltjes en zijn daardoor milieuvriendelijk samengesteld. In plaats daarvan gebruiken we natuurlijke suikerkristallen en vitamine E. Verrijkt met verzorgende ingrediënten uit natuurlijke fruitextracten en botanische elementen, zijn verkrijgbaar in zes heerlijke varianten. Lavendel is parfumvrij. Adviseer je klanten om regelmatig te scrubben tussen waxbehandelingen door om ingegroeide haren te voorkomen. Lycon's Sugra Scrubs bieden hiervoor een effectieve en natuurlijke oplossing.

Selectie verfijnen

19 producten

Van hoog naar laag sorteren

Olievrije sugar scrub voor lichaam

Om een droge huid tegen te gaan is het van belang om regelmatig het lichaam te scrubben met een body scrub. Lycon biedt ook scrubs voor een gehydrateerde huid, voornamelijk in de zomermaanden. De Lycon Sugar Scrubs zijn olievrije body scrubs met een luxe beleving en verzorgende werkzame stoffen. De geur van de sugar scrubs laat je watertanden door de natuurlijke fruitextracten en botanische ingrediënten. Deze unieke scrubs zijn daarnaast uitermate geschikt om ingegroeide haartjes te voorkomen.

Een eco-vriendelijke bodyscrub op basis van suikerkristallen

Naast professionele wax soorten en wax trainingen en workshops biedt Lycon ook eco-vriendelijke bodyscrubs. Deze heerlijke producten zijn ideaal voor een spa beleving zonder dat ze schadelijk zijn voor het milieu. Ze bevatten bijvoorbeeld geen plastic scrubbolletjes waardoor ze eco-friendly zijn. In plaats van plastic scrubbolletjes bevatten de sugar scrubs natuurlijke suikerkristallen en vitamine E. Met de speciale scrub handschoen van Lycon scrub je eenvoudig de ingegroeide haartjes naar de oppervlakte van de huid die vervolgens tijdens het waxen verwijderd kunnen worden. Scrub daarom ook een dag voor je wax behandeling.

Scrubben voor een spray tan

Tijdens het scrubben worden dode huidcellen verwijderd. Daarom is het belangrijk dat het lichaam wordt gescrubd voor een tanning. Op deze manier krijgt de huid een egale kleur. Ook behoud het lichaam langer de kleur. Scrub daarom met een body scrub één dag voor een spray tan zodat de huid voldoende tijd heeft om te herstellen. Verwijder ook tanning restjes met de body scrub van Lycon, ook na gebruik van de Lyco-Bronze Self Tanning Foam en Sun Faker. Het gebruik van de scrub handschoen kan hier ook zeker bij helpen.

Keuze uit verschillende aromatische bodyscrub geuren

Binnen de bodyscrub lijn van Lycon vind je verschillende heerlijke geuren. Je hebt de keuze uit granaatappel, mango & guave, roze grapefruit, lavendel & kamille, appel & cranberry en kokosnoot & vanille. Iedere natuurlijke bodyscrub heeft zijn eigen bijbehorende geur. De ene doet je denken aan een tropische cocktail terwijl de andere weer lekker sprankelend en verfrissend ruikt. Lavendel en kamille heeft daarentegen een kalmerend en ontspannend effect. Scrub je huid 3 keer per week met één van de heerlijke sugar scrubs.

Lycon Sugar Scrubs in combinatie met Hand- & Body lotions

Maak de behandeling van de huid compleet met de Hand- & Body lotions van Lycon. De lotions minimaliseren de zichtbare tekenen van vroegtijdige huidveroudering. Daarnaast voeden en beschermen ze de huid. Ze zijn ideaal om na het scrubben de huid mee in te smeren. Gebruik dan één van de geuren die overeenkomt met de bodyscrubs.

Voor meer beauty informatie bel: +31 (0)33 260 0100 of mail naar info@smoothandco.nl

 

Klant worden