Scrubs

Deze olievrije bodyscrubs bevatten geen plastic scrubbolletjes en hebben daarmee een eco-vriendelijke samenstelling. In plaats daarvan bevatten ze natuurlijke suikerkristallen en vitamine E. Tevens zijn verzorgende werkstoffen toegevoegd uit natuurlijke fruitextracten en botanische ingrediënten.

Selectie verfijnen
Lycon lijnen

16 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. X-IT mitt Scrub handschoen - per stuk
  Weg ingroeiende haartjes!
  € 9,50
 2. Mango & Guava Sugar Scrub (520gr)
  Als een Tropische Cocktail!
  € 12,95

  Dit product is niet op voorraad

 3. € 12,95
 4. € 12,95
 5. € 12,95
 6. Pink Grapefruit Sugar Scrub (520gr)
  Sprankelend en verfrissend!
  € 12,95
 7. Tube Pink Grapefruit Sugar Scrub (100ml)
  Sprankelend en verfrissend!
  € 5,50
 8. € 12,95
 9. € 5,50
 10. € 5,50
 11. Tube Mango & Guava Sugar Scrub (100gr)
  Als een Tropische Cocktail!
  € 5,50
 12. € 5,50
 13. € 142,45
 14. Lyco'Pedi Sugar Scrub (520 g) - Lycon
  Met Vitamine E en Marine Collageen
  € 18,50

16 producten

Van hoog naar laag sorteren

Eco-vriendelijke bodyscrubs op basis van suikerkristallen.

Naast professionele waxen en waxbehandelingen biedt LYCON biedt binnen haar SPA Essentials™-lijn een serie van zes verschillende Sugar Scrubs met unieke geurbelevingen. Deze olievrije bodyscrubs bevatten geen plastic scrubbolletjes en hebben daarmee een eco-vriendelijke samenstelling. In plaats daarvan bevatten ze natuurlijke suikerkristallen en vitamine E. Tevens zijn verzorgende werkstoffen toegevoegd uit natuurlijke fruitextracten en botanische ingrediënten. Je hebt hierbij de keuze uit Granaatappel, Mango & Guave, Roze Grapefruit, Lavendel & Kamille, Appel & Cranberry en Kokosnoot & Vanille.

Smooth & Co BV, de LYCON wax groothandel

Smooth & Co is de exclusieve distributeur van LYCON WAX in de Benelux. Salons die met LYCON gaan werken, kunnen rekenen op professionele trainingen, verkoopondersteuning, gratis klantendagen, koop je snel en gemakkelijk in via onze APP of webshop en als groothandel verzenden wij elke werkdag!

Wil je je echt onderscheiden in het waxen, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Perfect en pijnloos waxen begint met een professionele LYCON wax Training. Wij bieden gespecialiseerde trainingen en doelgerichte workshops. Zowel voor starters als ervaren wax professionals. Je wordt begeleid door zeer ervaren trainers die jou de fijne kneepjes van het professionele waxen leren. Na het volgen van een training kun je direct in je eigen salon aan de slag met de producten en behandelmethoden van LYCON..

Voor informatie bel: +31 (0)33 260 0100 of mail naar info@smoothandco.nl

 

Klant worden