Pinkini Brazilian Hybrid Hot Wax

Genomineerd product of the year
1 kilo
Deze roze waxtopper is geformuleerd met LYCON’s unieke technologie met titaniumdioxide en verzorgende Arganolie, Calendula en Kamille-extracten om de gevoelige huid te beschermen, kalmeren en hydrateren tijdens het waxen. De huid voelt na het waxen comfortabel en zacht aan, met een langdurig haarvrij resultaat. PINKINI is een product voor lage temperaturen. Het biedt het beste van twee werelden, voor de veeleisende schoonheidsspecialiste en is extra comfortabel voor je klanten, omdat het waxen ermee nagenoeg pijnloos is.
Lees meer
€ 34,50

Producteigenschappen

  • Australian made Australian made
  • Lycon Quality Guarantee Lycon Quality Guarantee
  • Not tested on animals Not tested on animals

De LYCON PINKINI Brazilian Hybrid Hot Wax biedt dezelfde prestatie als de LYCON traditionele Hot Wax, waarbij haartjes van slechts 1mm lang moeiteloos verwijderd kunnen worden, plus de extra elasticiteit (buigzaamheid) en het gebruiksgemak van de moderne LYCOtec Filmwax. Deze actuele collectie is een verandering voor jouw en je klanten, omdat het absoluut het allerbeste is voor een eenvoudige en heel comfortabele intieme wax.

Deze sterke wax verwijdert alle stugge, lange en altijd geschoren haren vanaf 1 mm op ieder deel van de bikinilijn of intieme zone.
Maak de huid schoon met Pinkini Skin Cleanser. 2. Masseer de te behandelen huid goed in met een beetje Pinkini PRE-WAXING OIL, de olie zorgt er voor dat de wax alleen aan de haartjes trekt en niet aan de huid zelf, zodat een behandeling voor een klant comfortabel en nagenoeg pijnloos wordt. 3. Breng de wax in gedeeltes aan op de huid met de afgeronde kant van de spatel, TEGEN de haargroei richting in. 4. Verwijder de wax met een snelle beweging, tegen de haargroei richting in. TIP! Gebruik de LycoJET als nabehandelingswax voor alle verfijnde en donshaartjes, geen pincet meer nodig. 5. Reinig de huid met Pinkini Skin Cleanser, hiermee sluiten de poriën. 6. Als laatste masseer je de huid in met Pinkini Finishing Lotion.
Geformuleerd met LYCON’s unieke technologie met titaniumdioxide en verzorgende Arganolie, Calendula en Kamille om de gevoelige huid te beschermen, kalmeren en hydrateren tijdens het waxen.
Meer informatie
Artikelnummer 1HK0181
Beschrijving Inhoud 1 kilo
Textuur wax
Haar- huidconditie alle huidtypes, gevoelige huid, Stug
Kenmerk dierproefvrij, glutenvrij
Waxing kits Starterskit Intiem (brazilian)
Toepassing brazilian/bikini
Waxsoorten hybrid hot wax
producttype wax
Lycon lijnen Pinkini

Wij bieden

Hulp nodig? +31(0)33 260 0100

  • Unieke merken en producten
  • Op werkdagen voor 15u besteld, volgende dag in huis
  • Uitgebreid aanbod van trainingen
  • veilig betalen 
En deze?