Huidveroudering

We kunnen er niet aan ontsnappen: een ouder wordende huid. Maar.. we kunnen er wel wat aan doen. Dankzij het ruime assortiment binnen Massada vind je altijd het juiste anti-aging product voor jou.

29 producten

Van hoog naar laag sorteren

Zichtbare lijntjes en rimpels door huidveroudering?

Heb je last van een huidveroudering in het gezicht of delen van het lichaam? Wij van Smooth & Co hebben voor de verouderende huid verschillende producten zoals Anti-Agining crème, olie, Anti-Aging serum, reinigers en maskers.

Voor elk huidtype is het belangrijk om passende producten te gebruiken. Denk hierbij aan de producten die je dagelijks gebruikt zoals een oogmake-up remover, reinigingsmelk een toner en dag – en nachtcrème ,maar ook ondersteunende producten zoals olie, serums en maskers. Klik op de producten voor meer informatie.

Wat kan ik doen aan huidveroudering?

Kan ik wat doen aan huidveroudering?  Aan ouder worden zelf is niets te doen en dat is maar goed ook! Maar we kunnen onze huid wel goed verzorgen en zo de tekenen van huidveroudering tegen gaan. Door een goede verzorging van de huid is het mogelijk om fijne lijntjes en rimpels te verminderen de tekenen van huidveroudering uit te stellen. Er zijn veel anti-aging producten op de markt.  Zorg dat je de juiste producten voor jouw huid gebruikt want misschien niet elk anti-aging product sluit goed aan bij jouw huidbehoefte. Wij hebben verschillende anti-aging cremes, anti-aging serums, anti-aging maskers anti-aging dag- en nachtcreme en dit zowel voor mannen als vrouwen. Vind dus altijd de perfecte anti-aging producten voor de jonge of de rijpere huid.

Een holistische benadering tot schoonheid

Stuk voor stuk zijn alle MASSADA-producten ontwikkeld voor de verzorging, regeneratie, bio-stimulatie en instandhouding van een gezonde, mooie, opvallend stralende en vooral langdurig jeugdige huid. Dit heeft geresulteerd in een holistische lijn met heerlijke geurende producten, die alle zintuigen aangenaam prikkelen en die lichaam en geest daarmee in balans helpen brengen.

Alle formules zijn vrij van parabenen, alcohol en synthetische parfums. De producten zijn milieuvriendelijk, worden niet op dieren getest en bevatten uitsluitend natuurlijke ingrediënten.

Meer informatie over de geschikte producten? Neem dan een kijkje op onze Blog. Heb je behoefte aan een persoonlijk advies voor jouw ouder wordende huid? Neem dan contact met ons op via de mail info@smoothandco.nl of telefonisch via +31 (0)33- 2600 100

Klant worden