Reiniger & lotions

Massada biedt een ruime keuze aan reinigers; De basis van een goede huidverzorging. Een mooie en gezonde huid begint bij het vinden van een juiste reiniger.Of het nu gaat om een vette, droge of juist verouderde huid: massada heeft de juiste reiniger voor jou in het assortiment.

16 producten

Van hoog naar laag sorteren
  1. Normale prijs € 21,50 Speciale prijs € 16,55
  2. Normale prijs € 21,50 Speciale prijs € 16,55
  3. € 12,75
  4. Normale prijs € 13,50 Speciale prijs € 10,38
  5. Normale prijs € 13,50 Speciale prijs € 8,10
  6. Normale prijs € 20,50 Speciale prijs € 12,30

16 producten

Van hoog naar laag sorteren

Gezichtsreinigers

Massada biedt een ruime keuze aan reinigers; De basis van een goede huidverzorging. Een mooie en gezonde huid begint bij het vinden van een juiste reiniger. Het maakt niet uit wat voor huidtype je hebt of wat voor huidproblemen er bij je spelen. Of het nu gaat om een vette, droge of juist verouderde huid: massada heeft de juiste reiniger voor jou in het assortiment.

Een holistische benadering tot schoonheid

Stuk voor stuk zijn alle MASSADA-producten ontwikkeld voor de verzorging, regeneratie, bio-stimulatie en instandhouding van een gezonde, mooie, opvallend stralende en vooral langdurig jeugdige huid. Dit heeft geresulteerd in een holistische lijn met heerlijke geurende producten, die alle zintuigen aangenaam prikkelen en die lichaam en geest daarmee in balans helpen brengen.

Alle formules zijn vrij van parabenen, alcohol en synthetische parfums. De producten zijn milieuvriendelijk, worden niet op dieren getest en bevatten uitsluitend natuurlijke ingrediënten.

Meer informatie over de geschikte producten? Neem dan een kijkje op onze Blog. Heb je behoefte aan een persoonlijk advies voor jouw droge of gedehydrateerde huid? Neem dan contact met ons op via de mail info@smoothandco.nl of telefonisch via +31 (0)33- 2600 100

Klant worden