Reiniger & lotions

Massada biedt een ruime keuze aan reinigers; De basis van een goede huidverzorging. Een mooie en gezonde huid begint bij het vinden van een juiste reiniger.Of het nu gaat om een vette, droge of juist verouderde huid: massada heeft de juiste reiniger voor jou in het assortiment.

16 producten

Van hoog naar laag sorteren

Gezichtsreinigers en lotions

Massada biedt een ruime keuze aan natuurlijke huidreinigers en lotions; de basis van een goede huidverzorging met alleen maar natuurlijke ingredienten. Een mooie en gezonde huid begint bij het vinden van een juiste cleanser. Het maakt niet uit wat voor huidtype je hebt of wat voor huidproblemen er bij je spelen. Of het nu gaat om een vette, droge, gevoelige, acne, gemengde of juist verouderde huid (anti-aging) Massada heeft het juiste cosmetica reinigingsproduct zoals milk, tonic of reinigingsgel voor jou in het assortiment.

MASSADA CLEANSER VOOR IEDERE HUID

Voor elk denkbaar huidprobleem heeft Massada een passend verzorgingsritueel dat de huid weer in de juiste natuurlijke balans brengt! De producten voor thuisgebruik geven je huid de stimulansen, voedingsstoffen en overige elementen die zij nodig heeft om langdurig weerbaar, gezond, veerkrachtig, soepel, goed gehydrateerd en opvallend jeugdig te zijn. De natuurlijke glans, hydratatie, stevigheid, helderheid en frisheid van de teint worden intensief verbeterd. Massada heeft reingers en lotions voor elk huidtype. Zoals b.v.: voor de gevoelige huid een milk en tonic, voor de acne huid een milk en tonic, voor een huid met pigmentvlekken een reinigende gel en tonic en voor gevoelige ogen een eye make-up remover.

Wil je meer weten over Massada's natuurlijke huidverzorgingsproducten? Neem dan een kijkje op onze blog. Heb je behoefte aan een persoonlijk advies? Smooth & Co is bereikbaar op tel.nr. +31(0)332600100 of mail info@smoothandco.nl.

Waarom gezichtsreinigers bij Massada online?

Alle reinigers en lotions zijn ontwikkeld voor de verzorging, regeneratie, huidverbetering en instandhouding van een gezonde, mooie, opvallend stralende en vooral langdurig jeugdige huid. Dit heeft geresulteerd in een holistische huidverzorgingslijn met heerlijke geurende producten (aroma's), die alle zintuigen aangenaam prikkelen en die lichaam en geest daarmee in balans helpen te brengen. Meeste formules zijn vrij van parabenen, alcohol en synthetische parfums. De producten zijn milieuvriendelijk, worden niet op dieren getest en bevatten uitsluitend natuurlijke ingrediënten. Alle VEGAN huidverzorgingsproducten zijn aangegeven in onze webshop.

Klant worden