Serums & Boosters

Geef je huid net dat beetje extra met een serum en/ of booster. Deze producten zitten vol effectieve ingrediënten die zorgen voor een frisse en gezond uitziende huid.

13 producten

Van hoog naar laag sorteren

Serums en boosters

Geef je huid net dat beetje extra met een serum of booster. Boosters bevatten zeer actieve ingrediënten om jouw huid de gewenste boost te geven. Serums en boosters zorgen voor een stralende, gladde en egale huid. Deze producten zitten vol effectieve ingrediënten die zorgen voor een frisse en gezond uitziende huid, herstellen en verbeteren de huid. Geschikt voor elk huidtype; gevoelige, vette, onzuivere, droge, gemengde of verouderde huid.. Klik op de producten voor meer informatie.

MASSADA SERUM VOOR IEDERE HUID

Het multifunctionele gebruik van serums of boosters zorgt ervoor dat je jouw huidverzorging gemakkelijk kunt aanpassen aan veranderingen van klimaat, hormonale cyclus of leefstijl. Met de innovatieve formules en krachtige ingrediënten ben je ervan verzekerd dat jouw huid krijgt wat hij nodig heeft om gezond te worden en te blijven. Massada heeft een serum of booster voor elk huidtype. Zoals b.v. : voor de gevoelige huid een Prebiotic Youth booster, voor de verouderde huid een Hyaluronic Acid Lifting serum en voor de droge huid een serum met jojoba.

Wil je meer weten over Massada's natuurlijke huidverzorgingsproducten? Neem dan een kijkje op onze blog. Heb je behoefte aan een persoonlijk advies? Smooth & Co is bereikbaar op tel.nr. +31(0)332600100 of mail info@smoothandco.nl.

Waarom serums en boosters bij Massada online?

Onze serums en boosters zijn ontwikkeld voor de verzorging, regeneratie, huidverbetering en instandhouding van een gezonde, mooie, opvallend stralende en vooral langdurig jeugdige huid. Dit heeft geresulteerd in een holistische huidverzorgingslijn met heerlijke geurende producten (aroma's), die alle zintuigen aangenaam prikkelen en die lichaam en geest daarmee in balans helpen te brengen. Meeste formules zijn vrij van parabenen, alcohol en synthetische parfums. De producten zijn milieuvriendelijk, worden niet op dieren getest en bevatten uitsluitend natuurlijke ingrediënten. Alle VEGAN huidverzorgingsproducten zijn aangegeven in onze webshop.

Klant worden