Serums & Boosters

Geef je huid net dat beetje extra met een serum en/ of booster. Deze producten zitten vol effectieve ingrediënten die zorgen voor een frisse en gezond uitziende huid.

12 producten

Van hoog naar laag sorteren

12 producten

Van hoog naar laag sorteren

Scrubs (exfolianten), boosters en peelings 

Geef je huid net dat beetje extra met een serum (exfoiliant), peeling of booster. Massada gezichtsserums zorgen voor een stralende, gladde en egale huid. Bovendien kun je met een scrub of peeling fijne lijntjes en pigmentvlekken verminderen en wordt de elasticiteit van de huid verbetert. Met Massada's scrubs en peelings voor alle huidtypen; gevoelige, vette, onzuivere, droge, gemengde of verouderde huid is er altijd een passende exfoliant. Klik op de producten voor meer informatie.

MASSADA EXFOILIANTEN VOOR IEDERE HUID

Exfoliëren wordt voor bijna alle huidcondities aangeraden, en heeft voornamelijk voordelige effecten wanneer je last hebt van mee-eters, puistjes, dehydratatie en de vorming van pigmentvlekken. Massada biedt gezicht scrubs, boosters en peelings aan voor alle huidtypen en leeftijden ook met hyaluronic en prebiotics. Met de innovatieve formules en krachtige ingrediënten ben je ervan verzekerd dat jouw huid krijgt wat hij nodig heeft om gezond te worden en te blijven.

Wil je meer weten over Massada's natuurlijke huidverzorgingsproducten? Neem dan een kijkje op onze blog. Heb je behoefte aan een persoonlijk advies? Smooth & Co is bereikbaar op tel.nr. +31(0)332600100 of mail info@smoothandco.nl.

Waarom scrubs en peelings bij Massada online?

Onze scrubs en peelings zijn ontwikkeld voor de verzorging, regeneratie, huidverbetering en instandhouding van een gezonde, mooie, opvallend stralende en vooral langdurig jeugdige huid. Dit heeft geresulteerd in een holistische huidverzorgingslijn met heerlijke geurende producten (aroma's), die alle zintuigen aangenaam prikkelen en die lichaam en geest daarmee in balans helpen te brengen. Meeste formules zijn vrij van parabenen, alcohol en synthetische parfums. De producten zijn milieuvriendelijk, worden niet op dieren getest en bevatten uitsluitend natuurlijke ingrediënten. Alle VEGAN huidverzorgingsproducten zijn aangegeven in onze webshop.

Klant worden