beauty trade special lycon wax 2024 utrecht jaarbeurs
LYCON

Bezoek LYCON WAX op de Beauty Trade Special in de jaarbeurs te Utrecht op 6-7-8 april.

Ontdek Rosette Hot wax in BEADS met 10% korting in hal 11 op de LYCON-stand E070! Bezoek ons op 6, 7 en 8 april in de Jaarbeurs Utrecht. Kom inkopen doen met aantrekkelijke beurskortingen of WIN een wax kit t.w.v. €135. Ons team staat voor je klaar met wax demonstraties, uitleg over technieken en trainingsmogelijkheden. We kijken ernaar uit je te zien in hal 11, stand E070!

Bezoek onze LYCON WAX stand E070 in hal 11

Als beauty professional streef je naar het beste voor je klanten! Daarom kiezen velen voor LYCON. Ga voor kwaliteit, een 100% haarvrij resultaat en ultieme zachtheid voor de huid van je klanten. Benieuwd waarom LYCON zich zo onderscheidt van andere merken? Kom LYCON ontdekken op de Beauty vakbeurs en we laten je graag het verschil zien. Ervaar de comfortabele en snelle wax behandeling met een luxueus Spa gevoel. Onderscheid je van velen en bied je klanten waar ze naar op zoek zijn: een LYCON wax behandeling voor een haarvrij en perfect resultaat!

BEURSKORTINGEN

  • 20% korting op alle wax-kitten
  • 10% korting op wax trainingen
  • 10% korting op alle WAX BEADS
  • Cadeautje bij aankopen boven de €100
  • Gratis marketing pakket t.w.v. €50 bij wax-kit 2 en 3

Kom langs en WIN 1 van de 6 wax-kits!
Vul een WIN-kaart in op onze stand. De winnaars worden bekendgemaakt via e-mail op 19 april.

Wow! Langdurig 100% haarvrij, reeds vanaf 1 mm!

De LYCON wax formules zijn door hun kracht en samenstelling uniek in hun soort en hebben reeds grip op haarlengtes vanaf slechts 1 mm! Vele, stugge, altijd geschoren maar ook de allerfijnste en donsharen worden moeiteloos verwijdert! Ongewenste haartjes in het gezicht, bovenlip, oksels en Brazilian Waxing worden volledig verwijderd, zonder een rode of geprikkelde huid. Het haar blijft weken lang voor 100% weg en de huid voelt perfect glad en zacht aan, zonder stoppels, jeuk of ingegroeide haren!

Maak een afspraak

Wil je de wereld van LYCON ontdekken, ervaren, de technieken verkennen en alles weten over onze waxsoorten, kits en trainingen? Maak dan nu een afspraak! Vul het onderstaande formulier in en geef aan welke dag je ons komt bezoeken. We nemen snel contact met je op om de tijd af te stemmen.

Specifieke waxen voor elk huid- en haartype

Innovatief, trendy én vooral trendsettend! Hiermee kunnen wax Professionals zich gegarandeerd onderscheiden! Het LYCON assortiment bestaat uit een reeks waxen met trendy kleuren en geuren en voor elk huid- en haartype. Specifieke waxen spelen in op de huidige wax-trends:

Elke wax behandeling heeft een frisse start en finish dankzij de pre- and posts van LYCON. Elke wax behandeling garandeert niet alleen een langdurig haarvrij resultaat, maar verwent de huid ook met kalmerende, hydraterende en verzorgende eigenschappen.

LYCON Wax korrels op de vakbeurs voor uiterlijke verzorging

De Beauty Trade Special is de exclusieve high-end vakbeurs voor uiterlijke verzorging. De beurs vindt plaats op 6-7-8 april in de Jaarbeurs in Utrecht. Onze stand vind je in Hal 11, op standnummer E070. Bezoek de stand en ontdek de nieuwste wax korrels in de waxsoort Rosette Hot wax BEADS. Ontmoet onze wax professionals en stel al jouw vragen aan ze. Daarnaast maak je kennis met Lycon, kun je de fijne wax ervaren en weet jij direct waarom Lycon wax zoveel voordelen biedt. Ook krijg je informatie over workshops en trainingen en welke wax je het beste kunt gebruiken voor welk lichaamsdeel. Het team van Smooth & Co weet het allemaal en laat jou naar huis gaan met alles wat je nodig hebt voor jouw salon het aankomende seizoen.

MASSADA – The Natural Therapy

Naast LYCON zijn we trots distributeur van Massada. Op zoek naar een uitbreiding of nieuw merk voor je salon? Massada biedt natuurlijke huidverzorgingsproducten voor professionele schoonheidsspecialisten en huidtherapeuten. Onze hoogwaardige cosmetica, met een holistische benadering, combineert de beste natuurlijke ingrediënten met innovatieve organische biotechnologie. Traditionele en innovatieve methoden resulteren in exclusieve producten, geïnspireerd door de natuur. Op zaterdag en zondag staat onze specialist Wilma klaar om meer te vertellen en eventueel een afspraak met je te maken voor een gratis ervaring. Maak een afspraak via onderstaand formulier. P.S. shop met 10% korting online tijdens de beursdagen!

Koop jouw ticket met korting

Heb je nog geen ticket? Koop dan jouw entreetickets voor de Beauty Trade Special via Smooth & Co met 50% korting. Je betaalt slechts €16,50 voor een kaartje, in plaats van €33,00. Bestel jouw tickets via deze link en gebruik de kortingscode BTS-2024-LV.

Geen tijd om naar de beurs te komen?

Geen probleem! Shop tijdens de beursdagen dan online via onze webshop www.smoothandco.nl met 10% korting op LYCON WAX BEADS. 10% korting op alle MASSADA producten en 20% op GEMOLOGY.

Je hebt geen kortingscode nodig voor onze merken MASSADA en GEMOLOGY. Alle prijzen zijn in de webshop verlaagd op 6, 7 en 8 april. Gebruik de kortingscode ‘beurs24‘ voor de LYCON WAX BEADS in je winkelwagen.

WE ZIEN JE GRAAG HAL 11 STAND E070.
TIP; Maak een afspraak of loop in de ochtend langs! Het is dan rustig en nemen we graag technieken en soorten met je door.

HARTELIJKE GROET,
SMOOTH & CO TEAM!

Plan hier een afspraak in

Mail ons welke beursdag en je mobiele nummer

Blog producten

Related posts

LYCON

De ideale wax training voor starters

 - 

Ben jij een startende waxer en ga jij binnenkort een salon openen? Wil jij daarnaast kennis maken met de speciale wax behandelmethoden van Lycon? Dan zit je bij Smooth &… Lees meer