lycon pinkini hybrid hot wax brazilian wax and care
LYCON

Dé LYCON PINKINI™ BRAZILIAN Care collectie!

Anno 2020 is waxen “hip and happening”. Waxen is de oudste, meest natuurlijke én effectieve manier van ontharen. LYCON Wax staat voor kwaliteit en is momenteel ’s werelds beste wax. Ze zijn innovatief en willen de wensen van klanten overtreffen, zo ook met de  PINKINI™BRAZILIAN Care collectie . Een luxueuze en complete lijn special voor de intieme zones, maar ook zeer geschikt voor in het gezicht. Schoonheid, natuur én technologie gebundeld en ondergedompeld in perfect PINK.

PINKINI Brazilian Care is een  luxueuze collectie en een noodzaak, omdat Brazilian- en Bikini-wax de meest gevraagde diensten in schoonheidssalons zijn, waarop salons vaak beoordeeld worden. Succesvolle salons weten dat het verlenen van de meest professionele, comfortabele en effectieve Brazilian- en Bikini-waxervaringen de trouw van de klant ten goede komt en voor nieuwe afspraken en mond-tot-mond reclame zorgt.

Waarom een nieuwe wax?
LYCON heeft een breed assortiment in waxen. De HOT WAX, LYCOTEC, LYCOJET en Stripwax zijn fantastische soorten  wax waarmee je klanten de beste wax behandeling geeft. Nu vraag je jezelf misschien af waarom er een nieuwe wax ontwikkelt is. Wij, specialisten, willen toch allemaal het beste voor onze klanten en in de salon? Onze klanten zijn kieskeurig, weten wat ze willen en zijn op zoek naar de beste wax behandeling. Zeker als het om de intieme zones gaat. Daarnaast is de technologie van LYCON innovatief, altijd onderzoekend naar verbetering, zo kan LYCON  voorsprong houden in haar producten en als eerste op de markt komen met verbeteringen. Op deze manier kunnen wij ook onze klanten het allerbeste bieden. Met de nieuwe PINKINI collectie kun je de beste en professionele  Bikini-en Brazilian Wax behandelingen aanbieden. Hoe mooi is dat?!

De perfecte Wax-behandeling
Waxen is hot! In veel salons is er steeds meer vraag naar de Bikini-lijn en Brazilian Wax. De PINKINI Hot Wax is vergelijkbaar met de LYCON HOT Wax, maar heeft haar eigen honingachtige structuur:
– Is nog zachter voor de tere huid en kan op zeer lage temperatuur worden gebruikt (40 graden).
– PINKINI Hot Wax wordt dun aangebracht én daarom zeer zuinig in gebruik.
– Heeft een superieure grip  en kan zo nodig 5-6 keer opnieuw worden aangebracht op de bikini zone.
– Haartjes vanaf 1 mm kunnen al worden verwijderd!
– De ingrediënten zoals arganolie,calendula en kamille werken verzachtend, kalmerend en hydrateren de huid.

PINKINI™BRAZILIAN CARE BY LYCON
DE ULTIEME BRAZILIAN CARE-COLLECTIE
Een mix van drie krachten – Wetenschap, Natuur én Schoonheid!

Deze actuele collectie is een verandering voor u en uw klanten, omdat het absoluut het allerbeste is voor een eenvoudige en heel comfortabele intieme wax. De PINKINI Brazilian Hybrid Hot Wax is een nauwkeurig afgestemde mix tussen de legendarische traditionele hot wax van LYCON en de moderne LYCOtec film wax formules. In combinatie met de verzorgende PINKINI Pré- en Post-waxlotions, zorgt dit voor een vrijwel pijnloze waxbeurt. PINKINI Brazilian Hybrid Hot Wax verwijdert haartjes van slechts 1mm en is perfect voor zelfs de meest gevoelige huid.

Klanten die een neiging hebben tot pigmentatie? Geen angst, daarvoor hebben we het effectief en eenvoudig te gebruiken PINKINI Lightening Serum en de PINKINI Intimate Wash voor thuisgebruik.

De PINKINI-collectie, met een frisse en kalmerende geur, werd zorgvuldig geformuleerd met een overvloed aan technologisch geavanceerde en natuurlijk kalmerende ingrediënten, die resultaten zonder weerga opleveren.

Bewaren

Meer weten over LYCON?

Wij vertellen je graag over onze producten

Blog producten

Related posts

lycon mannenwax manifico lijn
LYCON

Bald=Sexy met de LYCON ‘Boyzilian’!

 - 

 Smooth ‘BBB’ Summer? Uniseks Bald, Beachproof &… Beautiful dankzij LYCON! Ook voor de ‘Boyzilian’ oftewel het waxen bij mannen heeft LYCON speciale producten. Voor de gevoelige lichaamsdelen wordt (bij zowel… Lees meer