LycoTec Hot wax voor zeer gevoelige huid - vegan

Striploze harde wax voor de zeer gevoelige huid en klanten met een allergie. Vegan en zonder colofonium! Een high-techformule met een nieuwe generatie synthetische wax. Met titaniumdioxide, super smooth, zeer elastisch en wordt dun aangbracht als een Film wax, efficiënt dus. Geschikt voor het waxen van het volledig lichaam en gezicht. Lycotec Hot wax verwijdert alle haren vanaf 1 mm!

 

 

2 producten

Van hoog naar laag sorteren

Lycotec Hot wax: zeer gevoelige huid - vegan wax

Klanten met een zeer gevoelige huid waxen? Daarvoor gebruik je het beste de LycoTec Film wax. Dit is een striploze synthetische harde hars die niet breekt bij het verwijderen. Vegan wax, hypoallergene warme wax, zonder colofonium, die je gebruikt zonder strips. Uitermate geschikt voor het waxen van volledig lichaam en gezicht. Met deze sterke wax verwijder je alle haarstructuren vanaf 1mm. Ontdek de mogelijkheden met LycoTec Hot wax voor de zeer gevoelige huid en bestel je favoriete producten bij je wax groothandel.

Lycotec Hot wax: is een vegan harde wax 

LycoTec is de nieuwste generatie synthetische wax. Deze allergievrije harde wax is gemaakt van titanium dioxide en dat zorgt voor een zachte en elastische hars die niet breekt tijdens het verwijderen. Deze wax productlijn is zeer geschikt voor gevoelige huid waxen, maar ook voor klanten die liever niet behandeld worden met dierlijke producten. LycoTec is namelijk een vegan Hot wax. Het bevat geen colofonium en is ook nog eens 100% dierproefvrij. 

Lycotec Hot wax: een Film wax voor volledig lichaam waxen en gezicht 

Deze synthetische striploze Hot wax wordt ook wel een Film wax genoemd omdat je hem erg dun aanbrengt. Dun aanbrengen betekend voordelig en snel waxen. De wax is zeer geschikt voor het waxen van volledig lichaam zoals grote oppervlaktes; benen en armen, borst en de rug. Maar wax ook de gevoelige huid in het gezicht zoals; wenkbrauwen, bovenlip, kin en wangen. Maarook de oksels, bikinilijn en brazilian waxing.

Lycotec Strip wax: benen en armen waxen

Het voordeligst wax je de grote oppervlaktes bij vrouwen en mannen met de Lycotec strip waxen. Wax snel benen, armen, borst en rug met de stripwax Lycotec voor de zeer gevoelige huid of klanten met een allergie voor bijvoorbeeld bruine pleisters. Deze stripwax bevat geen colofonium. Verkrijgbaarin in 800ml en in hars cardridges zowel in de wax 'smaken'; White als Superberry.

Lycotec Hot wax: gevoelige huid waxen

Veel wordt de Lycotec Hot wax gebruikt in de waxbehandeling gezicht. Gezicht waxen in een schoonheidsbehandeling is geen probleem, de gevoelige huid wordt beschermt met de pre-waxing oil waardoor de wax niet aan de huid plakt maar alleen aan de haren. De stugge en donsharen worden vanaf 1 mm met wortel en al verwijdert. De wax is zacht en heeft een lage gebruikstemperatuur, dus minder roodheid.

In deze wax-lijn zijn er twee heerlijke geuren verkrijgbaar; de LycoTec SuperBerry Hot Wax (aardbeiengeur) en de LycoTec White Hot Wax (kokosgeur)

Lycotec Hot wax: hoe wax ik de gevoelige huid

Wil je de gevoelige huid waxen met een harde wax die niet breekt, dan gebruik je de producten van LycoTec zonder waxstrips. Maak de huid eerst schoon met een Lycotane Skin Cleanser. Masseer de gevoelige huid goed in met een beetje Pre-Waxing Oil. Breng de wax aan met de afgeronde kant van de spatel, tegen de haarrichting in en verwijder de wax met een snelle beweging. Reinig de huid opnieuw met de Skin Cleanser en behandel na met de Soothing Cream, Tea Tree Sooth of Aloe Vera Gel.

Zeker weten dat zelfs de fijnste donshaartjes volledig verwijderd zijn? Gebruik dan de LycoJet Film wax nabehandeling wax en je hebt geen pincet meer nodig.

Let op: LycoJet wax is níet geschikt bij een hypo allergeen huid. Dat is LycoTec zelf wel.

Hot wax kopen voor de zeer gevoelige huid

Kunnen we je helpen of extra informatie geven over onze wax producten? Twijfel niet en bel ons dan zeker! We helpen je graag telefonisch oh whatsapp via +31 (0) 33 260 01 00 of mail ons via info@smoothandco.nl. Koop je wax voor de zeer gevoelige huid bij je wax groothandel smooth & Co, deze vegan warme wax is voor elke huidtype geschikt zelfs die met een allergie. Tot snel in onze webshop!

Klant worden