Lycotec zeer gevoelige huid wax

Een high-techformule met een nieuwe generatie synthetische wax. Met titanium dioxide, super smooth, zeer elastisch en breekt niet tijdens het verwijderen. Zeer geschikt voor de gevoelige huid en klanten met een allergie. Een Full body wax maar vooral geschikt voor in het gezicht.

 

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
  1. € 17,50

2 producten

Van hoog naar laag sorteren

Gevoelige huid waxen? LYCOTEC!

Klanten met een gevoelige huid waxen? Daarvoor gebruik je het beste Lycotec. Dit is een synthetische wax die niet breekt. Een allergievrije wax zonder strips. Uitermate geschikt voor een full body wax en zo krachtig dat je er zelfs de kortste haartjes effectief mee verwijdert. Al vanaf 1 mm haar. Ontdek de mogelijkheden met Lycotec voor de gevoelige huid en bestel je favoriete producten. 

Nieuwe generatie synthetische wax: vegan en allergievrij

Lycotec is de nieuwste generatie synthetische wax. Deze allergievrije wax is gemaakt van titanium dioxide en dat zorgt voor een gladde, zeer elastische waxstrip, die niet breekt tijdens het verwijderen. Deze productlijn is zeer geschikt voor gevoelige huid waxen, maar ook voor klanten die liever niet behandeld worden met dierlijke producten. Lycotec is namelijk een vegan wax. Het bevat bijvoorbeeld geen colofonium en is ook nog eens 100% dierproefvrij. 

Fullbody wax: van benen tot de armen, gezicht en de rug

De synthetische wax van Lycotec is geschikt voor een full body wax. Je kunt het gebruiken voor grote oppervlaktes zoals de benen, armen, borst en de rug. Maar ook voor het gezicht is het een aanrader en intieme zones, zoals de bikinilijn. In deze lijn zijn er twee heerlijke geuren verkrijgbaar; de Superberry aardbeiengeur of de LycoTec White kokos

Gevoelige huid waxen, doe je zo

Wil je de gevoelige huid waxen met een wax die niet breekt, dan gebruik je de producten van Lycotec zonder waxstrips. Maak de huid eerst schoon met een Lycotane Skin Cleanser. Masseer de gevoelige huid goed in met een beetje Pre-Waxing Oil. Breng de wax aan met de afgeronde kant van de spatel, tegen de haarrichting in. Verwijder de wax met een snelle beweging tegen de haarrichting in. Reinig de huid opnieuw met de Lycotane Skin Cleanser en behandel na met de Soothing Cream, Tea Tree Sooth of Aloe Vera Gel.

Zeker weten dat zelfs de fijnste donshaartjes volledig verwijderd zijn? Gebruik dan de LycoJet nabehandeling wax en je hebt geen pincet meer nodig. Let op: LycoJet is níet geschikt bij een hypo allergeen huid. Dat is Lycotec zelf wel.

Hulp nodig?

Kunnen we je helpen of extra informatie geven over onze producten? Wil je LYCON op een spraakmakende manier introduceren in je salon, een training volgen, tips & trucs ontvangen óf zie je door de vele waxsoorten het spreekwoordelijke waxbos even niet meer en moeite met inkopen? Twijfel niet en bel ons dan zeker! We helpen je graag via telefoonnummer: +31 (0)33-2600100 of mail ons via info@smoothandco.nl.

 

Klant worden