LYCON wax
LYCON

Smooth ‘BBB’ Summer? Uniseks Bald, Beachproof &… Beautiful dankzij LYCON!

 LYCON is wereldwijd het topsegment op het gebied van professionele wax producten en dito after care. Alle LYCON Waxen zijn ontwikkeld op basis van natuurlijke harsen en bijenwas. De toevoeging van heerlijke ruikende, natuurlijke aromatische oliën zorgt ervoor, dat de formules tijdens het waxen verzorgende eigenschappen hebben voor de huid en dat ze bovendien een regelrecht ‘wellness genot’ zijn voor alle zintuigen!

Voor gegarandeerd perfect en langdurig haar vrij genieten van zon, zee en strand de komende zomer, is er een effectief LYCON-stappenplan. Dit bestaat uit het professioneel waxen van de bikinilijn (‘Brazilian’) en oksels en aansluitend het optimaal verzorgen met de LYCON SPA Essentials producten tegen ingegroeide haartjes en voor een langdurig gehydrateerde huid die bovendien onweerstaanbaar ruikt!

STAP 1:
LYCON Hot Wax!

lycon hot waxen

Langdurig 100% haarvrij, reeds vanaf 1 mm!
De striploze LYCON Hot Wax-formules zijn door hun kracht en samenstelling uniek in hun soort en hebben reeds grip op haarlengtes vanaf slechts 1 mm! Ongewenste haartjes op o.a. je benen, bikinilijn, bovenlip, oksels, het torso en de rug van mannen kunnen dus reeds vanaf deze heel korte haarlengte moeiteloos volledig worden verwijderd, zonder een rode of geprikkelde huid. Het haar blijft weken lang voor 100% weg en je huid voelt perfect glad en zacht aan, zonder stoppels, jeuk of ingroeiende haren.

Intensief verzorgende waxen met onweerstaanbare geuren

Alle LYCON-waxen zijn op basis van natuurlijke harsen in combinatie met verzorgende bijenwas. De toevoeging van heerlijke aromatische oliën met geuren zoals sprankelend rood fruit, romige vanille, ontspannende lavendel, olijfolie, aloë vera en zelfs pure chocolade, zorgt ervoor dat de waxen onweerstaanbaar lekker ruiken. En wat te denken van de unieke Active GOLD Hot Wax? Deze is ongelofelijk sterk en bevat de verzachtende voordelen voor je huid van kamille. Voor welke variant je ook kiest, alle LYCON Hot Waxen hebben verzorgende eigenschappen voor je huid en prikkelen je zintuigen bovendien op een aangename wijze!

STAP 2:
LYCON Lycojet Wax!

De sensationele en technologisch unieke JET wax als nabehandeling. We noemen dit ook wel de 2e fase wax! Geen pincet meer nodig! LycoJET verwijdert alle 1 mm verfijnde dons haartjes, hardnekkige haartjes en haartjes die je niet met het blote oog ziet, voor een langere haar vrije periode en een super zacht gevoel! Op basis van natuurlijke hars en bijenwas, de crème de la crème onder de waxen. *NIEUW* LycoJET Eyebrow wax met dezelfde sterkte als de lycoJET maar met toevoeging van verzorgende en beschermende Calendula en kamille. Perfect om de tere huid onder de wenkbrauwen effectief te kunnen waxen!

Deze wax is er in DRIE soorten:

Bald=Sexy met de LYCON ‘Boyzilian’!

Ook voor de ‘Boyzilian’ oftewel het waxen bij mannen heeft LYCON speciale producten. Voor de gevoelige lichaamsdelen wordt (bij zowel vrouwen als mannen) altijd eerst gewerkt met de LYCON Hot Wax en aansluitend de Lycojet waxen. De Lycojet is voor de heel korte en stugge (rest) haren en wordt pas gebruikt als het meeste haar reeds verwijderd is met LYCON Hot Wax tijdens een LYCON wax behandeling. MANifico Men’s Hot Wax is speciaal ontwikkeld voor mannen. Deze professionele wax is samengesteld op basis van titaniumdioxide, kalmerende kamille, Australisch sandelhout en zachte micromica. Hierdoor is MANifico dé ultieme wax voor sterk haar en bij een gevoelige mannenhuid.

De formule zorgt voor een ‘well-groomed’ intieme zone van mannen en kan ook worden ingezet voor het waxen van o.a. zijn borstkas, rug, armen en benen.

De unieke eigenschappen van alle  professionele LYCON Waxen:

  • Waxen reeds mogelijk vanaf een haarlengte van 1 mm!
  • Nagenoeg pijnloze wax behandelingen voor zowel vrouwen als mannen
  • De waxen worden aangebracht op lage temperaturen
  • Zacht voor de huid, zonder roodheid of irritaties achteraf
  • Trendy uitstraling
  • Effectief waxen combineren met een gevoel van wellness, dankzij onweerstaanbare aromatische geur belevingen!

Stap 3:
Einde aan ingegroeide haartjes met LYCON SPA Essentials Ingrown-X-it Solution!

Niets zo vervelend als ingegroeide haartjes, op die plaatsen waar je juist graag glad en 100% haar vrij wilt zijn! Speciaal daarvoor ontwikkelde LYCON binnen haar SPA Essentials-lijn de geavanceerde Ingrown-X-it Solution. Deze baanbrekende spray formule op basis van salicylzuur, melkzuur, allantoïne en arnica-extract is geschikt voor zowel gezicht als lichaam. De formule exfolieert de huid op een milde maar effectieve wijze. De lotion in spray vorm vermindert de zichtbaarheid en het oncomfortabele gevoel van ingegroeide haren. Deze verzacht tegelijkertijd een rode, geïrriteerde huid en hydrateert de huid. De LYCON SPA Essentials Ingrown-X-it Solution is perfect in te zetten na een wax behandeling, na het scheren, na het gebruik van ontharingscrèmes of na elektrolyse. De formule is ook te gebruiken bij uitslag en verstopte poriën. Dankzij de milde samenstelling prikt of brandt de lotion niet op de huid.

Stap 4:
Een zomer lang goed gehydrateerd met LYCON SPA Essentials Aromatische Body Lotions & Sugar Scrubs

Tijdens de zomermaanden is de huid vaak extra droog door de inwerking van zon, zee en strand. LYCON biedt binnen haar SPA-lijn een serie van zes verschillende Sugar Scrubs met geur belevingen om van te watertanden! Deze luxe, olievrije body scrubs zijn ontwikkeld op basis van suikerkristallen en vitamine E.

Ze bevatten tevens verzorgende werkstoffen uit natuurlijke fruitextracten en botanische ingrediënten. Deze zachte, effectieve scrubs voeden de huid en ontdoen haar van dode huidcellen, zonder een olielaagje of korrelige restjes achter te laten die de poriën kunnen verstoppen. De samenstelling is perfect geschikt om ingegroeide haartjes te voorkomen, voorafgaand aan het waxen bij de LYCON Waxing Professional.

Maak je treatment compleet met bijbehorende Hand- & Body Lotions op basis van natuurlijke aromatische oliën. Deze intensief hydraterende lotions bevatten Provitamine B5 en vitamine E in combinatie met jojoba olie en sheabutter. Ze minimaliseren stuk voor stuk effectief de zichtbare tekenen van een vroegtijdige huidveroudering, voeden en beschermen de huid. De rijke samenstelling wordt snel door de huid opgenomen zonder vetspoortje achter te laten.

Er is een keuze uit de volgende 6 aromatische geuren:

Meer weten over Lycon Precision Waxing?

Wij vertellen je graag over onze producten

Blog producten

Related posts

Smooth and co wax lycon
LYCON

PINKINI Brazilian Hybrid Hot Wax

 - 

PINKINI™BRAZILIAN CARE BY LYCON PINKINI Brazilian Hybrid Hot Wax ·  1kg Een precieze balans tussen de legendarische traditionele hot wax van LYCON en de moderne LYCOtec filmwax. PINKINI Brazilian Hybrid… Lees meer

Lycon wax
LYCON

Lycon X-it!

 - 

Wat zijn ingegroeide haren? Ingegroeide haren kunnen een neveneffect zijn van ontharen door waxen, scheren of het gebruik van ontharingscrèmes. Dit ziet er vaak rood en oneffen uit en kan… Lees meer