WAX producten

Snel, secuur, commercieel slim én vrijwel pijnloos waxen! De LYCON waxen zijn door hun samenstelling en kracht heel efficiënt in gebruik. De waxen hebben grip op alle haartypes, zelfs op de meest stugge haren, waardoor de LYCON wax behandelingen voor klanten veel sneller en nóg secuurder verlopen.

WAX producten categorieën

Pagina

102 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. € 32,50
 2. Rosette Pastel Hot Wax
  Met Roos en kamille!
  € 32,50
 3. Pinkini Brazilian Hybrid Hot Wax
  Genomineerd product of the year
  € 34,50
 4. Sunshine Hot Wax
  Met natuurlijke bijenwas
  € 32,50
 5. Apricot Hot Wax
  Abrikozenpitten olie en kamille
  € 32,50
 6. Lycoflex Vanilla Hot Wax
  Super zacht en romig!
  € 32,50
 7. Aloe Vera Hot Wax
  Met verzachtende Aloe Vera!
  € 32,50
 8. Azulene Hot Wax
  Met verzachtende Azulene Extract!
  € 32,50
 9. Olive Oil Hot Wax
  Met extra vergine olijfolie!
  € 32,50
 10. So Yummy Hot Wax
  Chocolade traktatie!
  € 32,50
 11. MANifico Hot Wax
  Wax voor mannen!
  € 32,50
 12. Active Gold Hot Wax
  Vloeibaar goud!
  € 32,50
 13. Lycojet Desert Rose Hot Wax
  Met kamille en roos.
  € 32,50
 14. LycoJET Ruby Hot wax - Lycon
  Met Rose, kamille en Mirco Mica!
  € 32,50
 15. Lycojet Lavender Wax
  Met lavendel en kamille.
  € 32,50
 16. € 17,50
 17. € 17,50
 18. Wax 'N Relax Strip Wax 800ml
  Met Sweet Almond Oil!
  € 29,50
 19. € 29,50
 20. Apricot Strip Wax 800ml
  Bevat verzorgende abrikozenpitolie en kamille.
  € 29,50
 21. Azulene Strip Wax 800ml
  Kalmerende effect van azuleen!
  € 29,50

  Dit product is niet op voorraad

 22. € 29,50
 23. So Yummy Strip Wax 800ml
  Chocolade Traktatie!
  € 29,50
 24. € 29,50
 25. € 29,50
 26. Rosette Strip Wax 800ml
  Roos en kamille!
  € 29,50
 27. Olive Oil Strip Wax 800ml
  Met extra vergine olijfolie!
  € 29,50
 28. € 29,50
 29. Aloe Vera Strip Wax 800ml
  Met verzachtende Aloe Vera!
  € 29,50
 30. Olive Oil Strip Wax Cartridges
  Met extra vergine olijfolie!
  € 4,90
Pagina

102 producten

Van hoog naar laag sorteren

LYCON wax voor professionals!

De LYCON waxen zijn door hun samenstelling en kracht heel efficiënt in gebruik. De waxen hebben grip op alle haartypes, zelfs op de meest stugge haren, waardoor de LYCON wax behandelingen voor klanten veel sneller verlopen. LYCON maakt het waxen daardoor vrijwel pijnloos! In combinatie met de zacht- en mildheid voor de huid en een 100% haarvrij resultaat is LYCON een logische keuze voor waxing professionals!

Het ontstaan van LYCON wax

LYCON werd als merk reeds in 1978 in Australië opgericht door Lydia Jordane, een internationaal befaamde schoonheidsspecialiste. Al decennialang stelt het merk dé norm op wereldwijd niveau en is marktleider met voortdurend de meest nieuwe innovaties. Alle LYCON-producten zijn innovatief, trendy én vooral trendsettend. Hiermee kun je jezelf al waxprofessional gegarandeerd onderscheiden!

LYCON is hét meest gebruikte en vertrouwde waxmerk in het topsegment van nationale én internationale wellness centra, spa’s, wax bars en schoonheidssalons. De ‘crème de la crème’ van de ontharingswaxen. Geniet wereldwijd bovendien een ongeëvenaarde erkenning voor professionele productkwaliteit, de meest nieuwe trainingen, loyaliteit en integriteit.

Langdurig 100% haarvrij, reeds vanaf 1 mm!

De LYCON wax formules zijn door hun kracht en samenstelling uniek in hun soort en hebben reeds grip op haarlengtes vanaf slechts 1 mm! Ongewenste haartjes bij o.a. de bikinilijn, bovenlip, oksels, het torso en de rug van mannen kunnen vanaf deze haarlengte moeiteloos volledig worden verwijderd, zonder een rode of geprikkelde huid. Het haar blijft wekenlang voor 100% weg en de huid voelt perfect glad en zacht aan, zonder stoppels, jeuk of ingegroeide haren!

Zoveel wensen, zoveel waxen; Hot, strip, LycoJet, LycoTec, Eyebrow en hybrid wax.

Het LYCON assortiment bestaat uit een reeks Hot Waxen met opwindende kleuren en geuren, zachte Strip waxen die de haren gemakkelijk verwijderen en die geen irritaties veroorzaken. De LYCOJET Waxen zijn speciaal ontwikkeld voor zachte donshaartjes. De Manifco-lijn is er voor de man en de barbiers shops. Specialistische waxen spelen in op de huidige wax-trends, zoals de EyeBrow wax en de nieuwe luxe Pinkini-lijn, speciaal ontwikkeld voor Brazilian Wax behandelingen. Het brede en zeer complete assortiment bevat tevens een uitgebreide lijn met harmoniserende LYCON pré- en post wax-producten die een perfect en langdurig haarvrij resultaat voor jouw klanten garanderen! Kies de juiste wax We helpen je op weg ...

 • Hot wax: Gezicht, oksels, bikinilijn en brazilian waxing.
 • LycoJET wax: Gebruik na de Hot wax als nabehandeling verwijdert alle donsharen.
 • Strip Wax: Grote oppervlaktes zoals benen.
 • LycoTEC wax: Full body wax voor de gevoelige huid en klanten met een allergie.
 • EyeBrow LycoJet Hot wax perfect om de tere huid onder de wenkbrauwen effectief te kunnen waxen en shapen.
 • Hybrid Hot waxen unieke mix van de sterke traditionele Hot wax-formule en de extra flexibele LycoTec Film wax-formule. 

Snel, secuur, commercieel slim én vrijwel pijnloos waxen

De LYCON waxen zijn door hun samenstelling en kracht heel efficiënt in gebruik. De waxen hebben grip op alle haartypes, zelfs op de meest stugge haren, waardoor de LYCON wax behandelingen voor klanten veel sneller en nóg secuurder verlopen. LYCON maakt het waxen daardoor bovendien vrijwel pijnloos! De combinatie van zacht- en mildheid voor de huid, een 100% haarvrij resultaat  en de snelheid van behandelen maakt LYCON een logische keuze voor slimme waxing professionals.

Smooth & Co BV

Smooth & Co is de exclusieve distributeur van LYCON WAX in de Benelux. Salons die met LYCON gaan werken, kunnen rekenen op professionele trainingen, verkoopondersteuning, gratis klantendagen koop je snel en gemakkelijk in via onze APP of webshop en als groothandel verzenden wij elke werkdag!

Wil je je echt onderscheiden in het waxen, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Perfect en pijnloos waxen begint met een professionele LYCON wax Training. Wij bieden gespecialiseerde trainingen en doelgerichte workshops. Zowel voor starters als ervaren wax professionals. Je wordt begeleid door zeer ervaren trainers die jou de fijne kneepjes van het professionele waxen leren. Na het volgen van een training kun je direct in je eigen salon aan de slag met de producten en behandelmethoden van LYCON.

Voor informatie bel: +31 (0)33 260 0100 of mail naar info@smoothandco.nl

 

Klant worden