Lycon benen waxen rokjesdag
LYCON

Smooth = Sexy = Rokjesdag!

Met perfect gladde, fluweelzachte en mooi gebruinde benen het nieuwe ´rokjesseizoen´tegemoet dankzij LYCON Precision Waxing en de LYCON SPA Sugar Scrubs

Zodra de zon zich in het voorjaar weer vaker laat zien, de temperaturen gaan stijgen en de lente haar bloesems ontluikt, komt de eerste ´rokjesdag´ van 2020 weer in zicht! Hoogste tijd om de benen van dikke panty´s of maillots te ontdoen en ze op tijd ´lente proof´ te maken. Voor wie niet met een ontsierend bontje op de onderdanen en witte melkflessen de nieuwe lente tegemoet wil treden, biedt LYCON een professioneel voorbereidend stappenplan voor dé ultieme ´sexy legs´, waarmee ze haarvrij, perfect glad voor de dag komen! 

LYCON, de elite onder de professionele waxen & after care

LYCON staat voor de elite onder de professionele waxen. Alle LYCON waxen zijn ontwikkeld op basis van natuurlijke harsen en bijenwas. De  toevoeging van aromatische oliën zorgt ervoor, dat de formules heerlijk ruiken en dat deze tijdens het waxen verzorgende eigenschappen hebben voor de huid en alle zintuigen tegelijkertijd aangenaam prikkelen. Ze zijn gemakkelijk aan te brengen op een relatief lage temperatuur, wat irritaties en een rode huid helpt voorkomen. Het LYCON-assortiment bestaat uit een brede keuze aan hot– en stripwaxen en de LycoJetwax, die speciaal geschikt is voor korte en heel stugge haren. Ook zijn er voor- en nabehandelingslotions en accessoires, waarmee de LYCON Waxing Professional een perfect resultaat kan garanderen. Voor de consument thuis is er de LYCON SPA-lijn, een serie professionele (thuis)spa producten met o.a. sugar scrubs, hand- en bodylotions en een serum tegen ingegroeide haartjes.

STAP 1: Fluweelzachte benen dankzij LYCON SPA Sugar Scrubs
Stap 1 voor het creëren van dé ultieme ‘sexy legs’, is om de huid te ontdoen van dode huidcellen en deze mooi glad en ontvankelijk te maken. LYCON biedt binnen haar SPA-lijn een serie van vijf verschillende Sugar Scrubs met geurbelevingen om van te watertanden! Deze luxe, olievrije bodyscrubs zijn ontwikkeld op basis van suikerkristallen en vitamine E. Ze bevatten tevens verzorgende werkstoffen uit natuurlijke fruitextracten en botanische ingrediënten. Er is hierbij een keuze uit granaatappel, mango & guave, roze grapefruit, lavendel & kamille en kokosnoot & vanille. Deze zachte, effectieve scrubs voeden de huid en ontdoen haar van dode huidcellen, zonder een olielaagje of korrelige restjes achter te laten die de poriën kunnen verstoppen. De samenstelling is perfect geschikt om ingegroeide haartjes te voorkomen, voorafgaand aan het waxen bij de LYCON Waxing Professional. 

STAP 2: LYCON Hot Wax, dé perfecte voorbereiding op ´rokjesdag 2018´!
Dankzij de professionele waxmethode met de LYCON Hot Waxen, welke wordt gedaan bij de LYCON Waxing Professionals, kunnen haartjes op o.a. de benen reeds vanaf een haarlengte van 1 mm worden verwijderd, zonder een rode of geprikkelde huid. Dit alles bovendien reeds op hele lage temperaturen. Het haar blijft weken lang weg en de huid voelt perfect glad en schoon aan, zonder stoppels, jeuk of ingegroeide haren! De LYCON HOT Waxen zijn er in de volgende varianten:

Meer weten?

Wij vertellen je graag over onze producten

Blog producten

Related posts