Wax Heaters

Voor elke waxsoort heeft LYCON een professionele heater. Deze heaters zijn geschikt voor alle waxsoorten, waaronder Hot wax, Lycojet, Lycotec, Hybrid en Strip wax. Ze zijn degelijk, goed in te stellen, behouden de juiste gebruikstemperatuur en zijn duurzaam. Of je nu een compacte heater zoekt of een grotere voor drukke waxsalons, LYCON biedt heaters met een mooie uitstraling en voldoende inhoud.

5 producten

Van hoog naar laag sorteren

Lycon Wax heaters

Wil jij een wax heater kopen zodat je aan de slag kunt met Lycon wax? Met een wax heater kun je eenvoudig aan de slag met hot wax, LycoJet, LycoTec en strip wax. Het ene wax apparaat is perfect voor de kritische wax specialist terwijl de andere juist geschikt is voor de kleine of mobiele ondernemer. Iedereen die werkt in wellness centra, spa’s, wax bars en schoonheidssalons kunnen met de professionele harsverwarmer werken, zodat je iedereen kunt voorzien van een gladde en zachte huid, zonder stoppels, jeuk of ingegroeide haren! Bekijk de verschillende professionele waxapparaten en bestel degene (1 liter, mini, baby of cartridge) die het meest geschikt is voor jou.

Welke wax heater is het meest geschikt voor jou?

Een ontharingsapparaat van Smooth & Co is duurzaam, stabiel en efficiënt. Dat maakt het werken met een professioneel harsapparaat heel fijn. Als je in een professionele wax salon of schoonheidssalon werkt, dan raden wij aan om een wax apparaat aan te schaffen met een inhoud van 1 liter. Smooth & Co heeft een witte harsverwarmer en een zwarte harsverwarmer. Deze wax heater is niet zo groot, namelijk 17 x 17 x 13 cm, en heeft een capaciteit van 1 kg. Ideaal voor als je een wax verwarmer nodig hebt waarmee je de hele dag klanten kunt waxen.

Ook hebben wij een klein wax apparaat in het assortiment. Deze is juist meer geschikt voor als je een kleine of mobiele salon hebt. Ook is deze perfect voor kappers, barbier shops, make-up en visagisten. De Baby Wax Heater heeft een capaciteit van 225 ml en is daardoor ideaal voor het waxen van kleinere oppervlaktes, omdat je minder wax nodig hebt. Denk bijvoorbeeld aan wenkbrauw, bovenlip, neus en oor wax-behandelingen.

De cartridge heater, voor wax rollers, is daarentegen geschikt voor 1 wax roller met Lycon Strip Wax. Ook is de cartridge eenvoudig schoon te maken, wat het harsapparaat professioneel en fijn in gebruik maakt.

Professionele workshop of wax training

Bij Smooth & Co bieden wij verschillende gespecialiseerde workshops en wax trainingen in ons centrum voor beginnende waxers, ervaren waxers en professionals. Wij brengen je de nieuwste technieken bij die je moet weten om met Lycon wax te werken. Van waxen van het gehele lichaam, tot alleen de benen, oksels, het gezicht en de intieme zones (Brazilian waxing). Ga voorbereid aan de slag met Lycon wax in je eigen salon met één van onze wax heaters.

Over Smooth & Co, de Lycon wax groothandel 

Smooth & Co is de exclusieve distributeur van Lycon wax in de Benelux. Salons die met Lycon gaan werken, kunnen rekenen op professionele trainingen, verkoopondersteuning, gratis klantendagen en als groothandel (leverancier in cosmetica) verzenden wij elke werkdag. Bestel handig online je producten via onze webshop of app. Download de Smooth & Co app op je mobiel.

Hulp nodig?

Kunnen we je helpen of extra informatie geven over onze producten? Wil je Lycon op een spraakmakende manier introduceren in je salon, een training volgen in ons centrum, tips & trucs ontvangen óf zie je door de vele waxsoorten het spreekwoordelijke waxbos even niet meer en moeite met inkopen? Twijfel niet en bel ons dan zeker! We helpen je graag via telefoonnummer: +31 (0)33-2600100 of mail ons via info@smoothandco.nl.

Klant worden