Wenkbrauwen

Perfect om de tere huid onder de wenkbrauwen effectief te kunnen waxen en shapen, je hebt geen pincet meer nodig!

Selectie verfijnen
Waxsoorten

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Van € 99,00

  Aan € 175,00

 2. € 17,50
 3. Eyebrow Precision Wax Kit - LYCON
  Met Calendula en Kamille!
  € 105,00
 4. € 5,95

4 producten

Van hoog naar laag sorteren

Voor alle waxprofessionals!

De LYCON waxen zijn door hun samenstelling en kracht heel efficiënt in gebruik. De waxen hebben grip op alle haartypes, zelfs op de meest stugge haren, waardoor de LYCON wax behandelingen voor klanten veel sneller verlopen. LYCON maakt het waxen daardoor vrijwel pijnloos! In combinatie met de zacht- en mildheid voor de huid en een 100% haarvrij resultaat is LYCON een logische keuze voor waxing professionals!

 

Het product Lycon

LYCON werd als merk reeds in 1978 in Australië opgericht door Lydia Jordane, een internationaal befaamde schoonheidsspecialiste. Al decennialang stelt het merk dé norm op wereldwijd niveau en is marktleider met voortdurend de meest nieuwe innovaties. Alle LYCON-producten zijn innovatief, trendy én vooral trendsettend. Hiermee kun je jezelf al waxprofessional gegarandeerd onderscheiden!

LYCON is hét meest gebruikte en vertrouwde waxmerk in het topsegment van nationale én internationale wellness centra, spa’s, wax bars en schoonheidssalons. De ‘crème de la crème’ van de ontharingswaxen. Geniet wereldwijd bovendien een ongeëvenaarde erkenning voor professionele productkwaliteit, de meest nieuwe trainingen, loyaliteit en integriteit.

 

Langdurig 100% haarvrij, reeds vanaf 1 mm

De LYCON wax formules zijn door hun kracht en samenstelling uniek in hun soort en hebben reeds grip op haarlengtes vanaf slechts 1 mm! Ongewenste haartjes kunnen vanaf deze haarlengte moeiteloos volledig worden verwijderd, zonder een rode of geprikkelde huid. Het haar blijft wekenlang voor 100% weg en de huid voelt perfect glad en zacht aan.

Kies de juiste waxsoort bij de behandeling! We helpen je op weg ...

 • HOT wax: Gezicht, oksels, bikinilijn en brazilian waxing
 • LycoJET wax: Gebruik na de Hot wax als nabehandeling verwijdert alle donsharen.
 • LycoTEC wax: Full body wax voor de gevoelige huid en klanten met een allergie.

 

Wenkbrauwen waxen

Voor de wenkbrauwen adviseren wij een LycoJET hot wax, verwijdert moeiteloos alle haren vanaf 1 mm! Belangrijk; Breng voor het aanbrengen van de wax LYCON’s Pre-Waxing Oil aan op de huid. De olie zorgt er voor dat de wax alleen aan de haartjes trekt en niet aan de huid zelf, zodat een behandeling voor een klant comfortabel en nagenoeg pijnloos wordt. De JET wax heeft een krachtige hechting en werkt snel, veilig en doeltreffend. LycoJET verwijdert alle dons en verfijnde haartjes, dit maakt ook dat het haar langer wegblijft en je hebt geen pincet meer nodig.

Klanten met een allergie of zeer gevoelige huid gebruik je geen LycoJET maar alleen de waxsoort LycoTEC. Bevat geen colofinium.

 

Maak kennis met LYCON

Speciaal voor waxing professionals die behandelingen aanbieden in het gezicht en willen overstappen bieden wij een complete starters wax kit aan en Workshop spateltechniek aan. Deze LYCON workshop spateltechniek is speciaal bedoeld voor schoonheidsspecialistes die al waxbehandelingen voor het gezicht aanbieden en willen overstappen naar de producten en behandelmethoden van LYCON of in hun salon willen uitbreiden.

 

Intensief verzorgende waxen met onweerstaanbare geuren

Alle LYCON-waxen zijn ontwikkeld op basis van natuurlijke harsen in combinatie met verzorgende bijenwas. De toevoeging van heerlijke aromatische oliën zorgt ervoor dat de waxen onweerstaanbaar lekker ruiken. Voor welke variant je ook kiest, alle LYCON waxen hebben verzorgende eigenschappen voor je huid en prikkelen je zintuigen bovendien op een aangename wijze! Professionals vertrouwen op LYCON voor een volledig en haarvrij resultaat voor alle soorten haargroei!

 

Over Smooth & Co

Smooth & Co is de exclusieve distributeur van LYCON WAX in de Benelux. Salons die met LYCON gaan werken, kunnen rekenen op professionele trainingen, verkoopondersteuning, gratis klantendagen en als groothandel verzenden wij elke werkdag! Wil je je echt onderscheiden in het waxen, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Perfect en pijnloos waxen begint met een professionele LYCON wax Training. Wij bieden gespecialiseerde trainingen en doelgerichte workshops. Zowel voor starters als ervaren wax professionals. Je wordt begeleid door zeer ervaren trainers die jou de fijne kneepjes van het professionele waxen leren. Na het volgen van een training kun je direct in je eigen salon aan de slag met de producten en behandelmethoden van LYCON.

 

Hulp nodig?

Kunnen we je helpen of extra informatie geven over onze producten? Wil je LYCON op een spraakmakende manier introduceren in je salon, een training volgen, tips & trucs ontvangen óf zie je door de vele waxsoorten het spreekwoordelijke waxbos even niet meer en moeite met inkopen? Twijfel niet en bel ons dan zeker! We helpen je graag via telefoonnummer: +31 (0)33-2600100 of mail ons via info@smoothandco.nl.

Klant worden