Wenkbrauwen wax

Perfect om de tere huid onder de wenkbrauwen effectief te kunnen waxen en shapen, je hebt geen pincet meer nodig!

Selectie verfijnen
Lycon lijnen
Waxsoorten

5 producten

Van hoog naar laag sorteren

Professioneel wenkbrauwen waxen

Lycon is het meest gebruikte en vertrouwde waxmerk waarmee jij je uitstekend kunt onderscheiden in het professioneel waxen. De ontharingsproducten van Lycon zijn ideaal als jij je begeeft in het topsegment van schoonheidssalons of als jij gespecialiseerd bent of wilt zijn in wenkbrauwen waxen. Met de juiste producten kun jij ook nog eens kleurspecialist worden bij het wenkbrauwen shapen en verven.

Benodigdheden voor wenkbrauw behandelingen

Benieuwd wat je nodig hebt voor verschillende wenkbrauw behandelingen? Bij Smooth & Co ben je aan het juiste adres voor al jouw vragen omtrent wenkbrauwen shapen, wenkbrauwverf, wax voor wenkbrauwen en alles daaromheen. Wist je dat wenkbrauwverf de ideale oplossing is wanneer je niet iedere dag make-up op je wenkbrauwen of wimpers wilt doen? Met RefectoCil zit je direct goed wanneer je wenkbrauwen wilt kleuren en al helemaal als je kleurspecialist wilt worden. RefectoCil biedt ontzettend veel kleuren: Verf Blond (0), Verf Zwart (1), Verf Grijs (1.1), Verf Blauw/Zwart (2), Verf Bruin (3), Verf Lichtbruin (3.1), Verf Kastanje (4) en Verf Rood (4.1). Een wenkbrauwpenseel kun je vervolgens gebruiken om de wenkbrauwverf mee aan te brengen. Mocht het na het verven van de wenkbrauwen nog nodig zijn om ze vorm te geven, dan is het mogelijk om met de wenkbrauwschaar en een epileer pincet de wenkbrauwen bij te werken. Uiteraard is voor het wenkbrauwen vormen ook de LycoJet Eyebrow Hot Wax zeer geschikt. Dit is een wax waarmee je eenvoudig stugge en korte haartjes kunt verwijderen.

Waxing kit voor de perfecte wenkbrauw

Ben je beginnend in jouw salon of kapperszaak (barbier) met het aanbieden van wax behandelingen voor de wenkbrauwen? Dan is het misschien slim om een starterskit aan te schaffen waarmee je direct alles bij de hand hebt voor tijdens de behandeling. De waxing kit die we bij Smooth & Co beschikbaar hebben is de Eyebrow Wax Kit. Hierin vind je alles wat je nodig hebt om de perfecte wenkbrauwen vorm te geven. De wax kit bevat de LycoPro Baby Heater, een halve kilo LycoJet Eyebrow Hot Wax, de producten voor pre- en post waxing, Paddle Pops en Orange Sticks.

Opfriscursus wenkbrauwen waxen

Wees helemaal op de hoogte van de nieuwste wax technieken en wenkbrauw styling technieken door een wax workshop te volgen in het trainingscentrum van Smooth & Co in Eemnes. In de Wax & Styling Workshop  voor de Wenkbrauwen kun je al jouw vragen stellen voor het vormen en waxen van de wenkbrauwen. Ook de nieuwste styling techniek ‘Brow Lamination’ komt aan bod tijdens de workshop. Leer daarom nu om ook strakke wenkbrauwen te creëren bij jouw klanten, want strakke wenkbrauwen zijn natuurlijk hot & happening en kun je ideaal inzetten in jouw schoonheidssalon.

Stap over op Smooth & Co en word kleurspecialist

Van welk product je nu ook gebruik maakt, met de producten van Smooth & Co word jij een ware kleurspecialist en onderscheid je jezelf met jouw schoonheidssalon. Smooth & Co is jouw exclusieve distributeur op het gebied van wax producten, styling producten en alles wat je nodig hebt voor wenkbrauwen. Wij verzenden iedere werkdag en er is altijd voldoende voorraad beschikbaar. Heb je nog vragen over levertijden of twijfel je over een product? Vraag dan om professioneel advies van de wax professionals van Smooth & Co. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via telefoonnummer +31 (0) 33 260 01 00 of mail ons via info@smoothandco.nl.

Klant worden