Massada Trainingen

Werk jij al met Massada producten?

Professionele trainingen en uitgebreide ondersteuning worden voor schoonheidssalons en huidtherapeuten op maat aangeboden middels een persoonlijke benadering. De trainingen van Massada staan in het teken van de ECOA-methode. De drie peilers van de ECOA-methode: Energie, kleur & Aroma zijn de basis van de Massada Face & Body behandelingen.

Iedereen kan met de Ecoa-methode zijn of haar fysieke, geestelijke en emotionele potentieel op een geheel veilige wijze optimaliseren. De effectiviteit ervan is gebaseerd op de combinatie van een verzameling van natuurlijke behandelingen uit een deel van o.a. de volgende verschillende biotherapeutische disciplines zoals aromatherapie, chromotherapie, massage, morfologie, kinesiologie, fytotherapie en gemmologie.

Holistische huidverzorging, vrij van parabenen, alcohol en synthetische parfums.

Stuk voor stuk zijn alle MASSADA-producten ontwikkeld voor de verzorging, regeneratie, bio-stimulatie en instandhouding van een gezonde, mooie, opvallend stralende en vooral langdurig jeugdige huid. Dit heeft geresulteerd in een holistische lijn met heerlijke geurende producten, die alle zintuigen aangenaam prikkelen en die lichaam en geest daarmee in balans helpen brengen. Deze worden gedurende de salonbehandelingen toegepast en zijn ontwikkeld om de cliënt op een holistische wijze te behandelen, om een mooie huid te genereren en om de emoties te harmoniseren. Deze holistische benadering behandelt de cliënt vanuit een globale visie op lichaam, geest én ziel, om op die manier elke behandeling heel nauwkeurig te kunnen personaliseren voor optimale resultaten. Dankzij de ECOA©-methode kan iedere client zijn of haar fysieke, mentale en emotionele potentieel maximaliseren.

Alle formules zijn vrij van parabenen, alcohol en synthetische parfums. De producten zijn milieuvriendelijk, worden niet op dieren getest en bevatten uitsluitend natuurlijke ingrediënten.

Naast de uitgebreide produktkennis zijn de trainingen praktijk gericht op de specifieke Massada belevingen in combinatie met het juiste advies voor thuisgebruik.

Smooth & Co biedt o.a:
  • Geen minimale afname verplichting
  • 5% gratis marketing tools bij je openingsorder
  • Trainingen op maat face, body & spa behandelingen
  • Marketing & sales ondersteuning voor jouw salon
  • Social media en PR
  • Duidelijke protocollen en behandelmethoden te samen met kwalitatief professioneel naslagwerk zorgen voor snelle resultaten in je salon.

Refresh en nw product/treatment trainingen:
maandag 11 maart, 20 mei, 16 september, 28 oktober.

Training Hyaluronic Acid, Bio Cellular Line, Sensitive Line:
maandag 1 april, 6 mei, 3 juni, 1 juli, 2 september, 7 oktober, 4 november

Elke week verschijnt er een nieuwe blog op onze website, lees hier.

Bel ons voor meer informatieof 033-2600100 of stuur een mailtje.