Body hydration & Regeneration

De producten van MASSADA THE NATURAL THERAPY zijn ontwikkeld voor de verzorging, regeneratie en instandhouding van een gezonde, mooie, stralende en vooral langdurig jeugdige gezichts- én lichaamshuid.

10 producten

Van hoog naar laag sorteren

Creëer je eigen Spa @ Home met de holistische Body Care-producten van MASSADA THE NATURAL THERAPY!

Niets is zo aangenaam als jezelf soms terug te trekken in de oase van je eigen badkamer met heerlijk geurende, intensief verzorgende en verwennende huidverzorgingsproducten. Met de holistische Body Care producten van MASSADA THE NATURAL THERAPY creëer je thuis eenvoudig de sfeer én de weldaad van een professionele spa!

De producten van MASSADA THE NATURAL THERAPY zijn ontwikkeld voor de verzorging, regeneratie en instandhouding van een gezonde, mooie, stralende en vooral langdurig jeugdige gezichts- én lichaamshuid. Dit heeft geresulteerd in een holistische lijn met heerlijk geurende producten, die alle zintuigen aangenaam prikkelen en die lichaam en geest daarmee in balans helpen brengen.

Pure en natuurlijke producten, vrij van parabenen, alcohol en synthetische parfums.

Alle producten van MASSADA worden ontwikkeld op basis van zorgvuldig geselecteerde grondstoffen uit landen als Jordanië, Japan, Chili, Senegal en Frankrijk. De formules hebben een optimaal evenwicht in hun samenstellingen dankzij een synergetische mix van plantenextracten, vitamines, minerale zouten, modder, biologische essentiële oliën en bloemenwaters. Alle formules zijn vrij van parabenen, alcohol en synthetische parfums. De producten zijn milieuvriendelijk, worden niet op dieren getest en bevatten uitsluitend natuurlijke ingrediënten.

Pure Wellness
Een ritueel van scrubben, masseren en de huid van rijke voedingsstoffen en vocht voorzien geeft een weldadig gevoel van ontspanning en verzorging. Je kunt dit verwenritueel thuis in alle rust in je eigen badkamer creëren met de hoogwaardige producten van de onderstaande holistische MASSADA Body Care producten. Dankzij hun verfijnde texturen en heerlijke natuurlijke geuren zorgen ze stuk voor stuk voor een moment van pure wellness! Massada's lichaamshydratie en regeneratie producten lijn. Aloë vera, sheabutter, rozenbottel en lavendel hebben allemaal een rijke textuur die de epidermis kalmeert en intens regenereert. Ze helpen de huid haar zachtheid en stevigheid weervinden en laten haar er opnieuw zacht en fluwelig uitzien.

Klant worden