Body Care

LYCON biedt een scala aan Spa Essentials producten voor thuisgebruik, perfect voor- en na elke LYCON wax behandeling. Denk aan Aloe vera voor kalmering, Tea tree met desinfecterende eigenschappen, of een foaming gel om ingegroeide haartjes te voorkomen. Ontdek ook de Pinkini care collectie voor hydratatie en kalmering na Brazilian waxing, of om pigmentatie na het waxen te voorkomen. Genoeg keuze!

Selectie verfijnen
Lycon lijnen

13 producten

Van hoog naar laag sorteren

Natuurlijke, innovatieve Lycon Spa Essentials

Producten voor thuisgebruik en voor- en na elke LYCON wax behandeling. Met LYCON Spa Essentials oogt het lichaam gezonder, steviger, gladder, zachter en geeft het een natuurlijke gloed en vitaliteit!

Verwen je huid met de bodylotion van Lycon in een handige verpakking

De verschillende bodylotions van Lycon zijn ideaal om de huid mee te verwennen. Iedere geur brengt zijn eigen verwenmoment met zich mee. 

je op zoek naar een bodylotion met natuurlijke ingrediënten? Bekijk dan ook eens de body Hydration & Regeneration producten van MASSADA | The Natural Therapy; De producten zijn ontwikkeld voor de verzorging, regeneratie en instandhouding van een gezonde, mooie, stralende en vooral langdurig jeugdige lichaamshuid.

Onderscheid je salon met Lycon

Bij Smooth & Co ben je aan het juiste adres als je met jouw salon wilt onderscheiden. Niet alleen in het waxen, maar ook de volledige voor- en nabehandeling met Lycon is uniek. Met Lycon wax kun je perfect en pijnloos waxen en je maakt er een verwenmoment van met de Spa Essentials. Nog nooit met Lycon gewerkt? Begin met een professionele Lycon wax training! Onze ervaren trainsters begeleiden jou en leren je de fijne kneepjes van het professionele waxen. Daarna kun je direct aan de slag in jouw salon.

Heb je nog vragen over de producten of heb je sales support nodig? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen jou iedere dag telefonisch te woord staan via +31 (0)33 260 0100 of stuur een e-mail naar info@smoothandco.nl. Ook staan wij open voor andere vragen op het gebied van waxen.

Klant worden